Inlägg

Inlägg som Svantesson666 har skrivit i forumet
Av Svantesson666

Jag är också en av dem som önskar Hülkenberg går till Mercedes nästa år. Tänker att det borde finnas en liten chans med tanke på hur rutinerat han är, plus att han är tysk. Vore kul att få se vad han skulle göra i en mer kompetent bil. Han visade ju i Force India att han var riktigt vass när vädret blev skit och det helt plötsligt hängde mer på föraren än bilen. Det var förstås några år sedan nu men jag tycker han förtjänat en roligare bil än han någonsin haft.

Av Svantesson666
Skrivet av CrispVanDahl:

Jag tänker att målgruppen är typ folk som gjort sig pengar på att typ köpa upp tidigare statligt ägda industrier alternativt olja.

Tänkte lite så med tills jag kom på att i princip alla dessa personer sitter bakom restriktioner från väst. Går säkert lösa för dem ändå men troligtvis krångligare än förut. Tack o lov för tillverkaren av dessa produkter finns fortfarande mellanöstern kvar...

Av Svantesson666
Skrivet av DasIch:

Han har legat efter Russel 5ggr i rad nu.

Om det definitionen av att tappa det så...
Allvarligt talat för det oftast lite upp och ner för alla förare i jämna team. Är ju bara att kolla med Hamiltons gamla teamkollega Rosberg. Med logiken ovan hade han också "tappat det" för att sedan vinna VM.

Håller dock med om RIC för hans spiral har onekligen snurrat nedåt sedan han lämnade RB för ett antal år sedan. Tror han får svårt att få någon sits efter årets säsong.

Av Svantesson666
Skrivet av DasIch:

Hade Lewis något problem med bilen? Annars verkar det som han tappat det och inte är med i matchen längre.

Någon som verkligen tappat det är Ricciardo.

Inte så mycket Hamilton som Mecedes. Har inte gått så bra för Mercedes denna eller förra säsongen när de nya aeroreglerna kom till. Idag var han tämligen jämn med Russel precis som det sett ut tidigare denna och förra säsongen. Hamilton var 59 tusendelar efter Russel i Q2, så mer eller mindre dött lopp.

Jag kände det uppfriskande när Mercedes inte var helt överlägsna på banan längre, men tyvärr har det ju visat sig att Red Bull och VER är än mer överlägsna än det någonsin sett ut i F1 tidigare. Inte ens på Ferraris storhetstid med Brawn längs pitwallen och Michael Schumacher i bilen var det lika ensidigt. Kan inte påstå att jag har några förhoppningar om att den här säsongen kommer ändra sig dramatiskt framöver med tanke på hur överlägsna RB sett ut, men kanske att fighten bakom i alla fall är fortsatt hård......och att Alpine snart hittar något att glädjas åt för jag lider med dem. Som fabriksteam får man bara inte parkera på sista platsen. Följt alla kval och race i över 20 år och kan inte minnas att det hänt förut.

Av Svantesson666

ordlig.se nr 807, 6/6

⬜⬜⬜⬜⬜
🟨⬜⬜🟨⬜
⬜⬜⬜⬜⬜
🟨🟨⬜⬜⬜
🟨🟨🟨🟨🟨
🟩🟩🟩🟩🟩

Idag jobba vi med gult

Av Svantesson666
Skrivet av Pepegium:

https://i.imgur.com/VxrXXc0.jpeg

Blev en ny bil. I princip fullutrustad är den

Jag hjälper dig lite. Fin bil för övrigt.

https://i.imgur.com/VxrXXc0.jpeg

Av Svantesson666

Have a Nice Death

Spel #8 för 2024

Ett extremt charmigt spel i Roguelike stil. Spelet går ut på att spela som döden (liemannen) och städa upp bland dina oregerliga undersåtar.
Spelet visade sig dock vara allt annat än enkelt så jag fuskade kort och gott och laddade ner en trainer. Hade helt enkelt inte klarat spela igenom det annars. Kanske bara jag som är värdelös men tyckte bossarna var för svåra helt enkelt men ville gärna uppleva hela spelet så fick bli på deetta sätt istället. Rätt kul hur som helst.

Får bli 3/5 i betyg. Långt ifrån det bästa roguelike spel jag spelat, men troligtvis det charmigaste.

Av Svantesson666

Off topic: Det ska uttalas "Sue You". Det var hela poängen med namnet att det anspelade både på rättsprocessen och på det gamla namnet. Detta har stått i ett antal engelska/amerikanska artiklar om ämnet för runt två veckor sedan.

On topic: Kul att det fortfarande finns folk som orkar driva projekt som detta vidare.

Av Svantesson666

ordlig.se nr 805, ❌/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜⬜🟨🟩🟩
⬜⬜⬜⬜⬜
🟩⬜🟨🟩🟩
🟩🟩⬜🟩🟩
🟩🟩⬜🟩🟩

92 dagar åt skogen

Av Svantesson666
Skrivet av anders190:

Var det varianten "hat-spelande" spelet igenom?
Kan själv uppskatta att ibland smått tvinga mig igenom ett spel jag inser att jag ogillar för att sedan uppskatta spelen jag gillar desto mera.

Fått titeln på spelet förstörd (Galuga låter väldigt likt ljudet från en gammal biltuta eller om det är en siren). Trist att denna spelserie inte riktigt lyckas utvecklas efter 80 och 90-talet. Contra på NES var ändå en stor höjdpunkt för egen del i början av mitt spelande runt början av 1990. Blir att prova om det dyker upp på Game Pass innan mitt Premium går ut i maj.

Japp. Tvingade mig igenom skräpet så jag kunde avinstallera och aldrig mer titta åt det hållet igen.

Av Svantesson666

Contra: Operation Galuga

Spel #7 för 2024

Nyaste Contra-spelet. I klassisk Contrastil. Skjut dig genom 2D mot stendumma fiender precis som det ska vara. Spelet har fått väldigt fina betyg av användarna på Steam.

Jag har egentligen bara två problem med spelet. Det är väldigt kort och jag fann det närmast värdelöst. Uppenbart något jag missar för det ger mig inga nostalgiska vibbar alls utan känns bara som ett spel som släppts 35 år för sent. Uppenbart dock att jag inte alls tycker som majoriteten men tyvärr jag kan inte annat än ge detta skitspel 1/5.

Av Svantesson666

Provade nya Outlook för ett tag sedan. Men det var, i brist på bättre ord, för geggigt. Så gick tillbaka till vanliga Outlook igen. Kör Office 365 och kommer hålla fast vid gamla så länge som möjligt.

Av Svantesson666
Skrivet av s3ns3n:

Var skatteverk-appen seg för dig?

Gjorde det på datorn och där funkade allt perfekt. Visste inte ens att det fanns en app.

Av Svantesson666

Så då var det deklarerat och klart för i år. Beräknas få tillbaka 14 025 kr. Lite högre än tidigare år. Dels har ju räntorna gått upp och dels har man ju höjt vad man får dra av för egen bil till jobbet. Brukade ligga runt 10k, så dock ingen större skillnad.

Av Svantesson666

Jag är också än gammal medlem som tröttnat på alla bumpade artiklar. Ex. SVT gör inte så här och folk riskerar alltså att missa en viktig nyhet, enligt er. Är helt överens med i princip samtliga personer i tråden att nyheter verkligen inte behöver bumpas och ska ni fortsätta med tramset så låt oss iaf ha en möjlighet att stänga av det. Artikelarkivet i all ära men då missar man saker som senast aktuella tråd i forumet och annat som kan vara intressant.

Av Svantesson666

9/10 och stod och velade mellan rätt svar och det jag valde på den tionde.

Av Svantesson666

Samsung Galaxy Book 3 Pro (Intel i7 1360P) - Chrome

Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (budgetmobil) - Chrome - 3.40

AMD 5900X, 64 GB RAM - Chrome - 17.3, lägre än min laptop alltså. Vet inte men känns inte särskilt rimligt...

Av Svantesson666

ordlig.se nr 797, 6/6

⬜⬜⬜⬜⬜
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩🟩🟩🟩
⬜🟩⬜⬜🟩
🟩🟩🟩🟩🟩

Såg bra ut efter två...

Av Svantesson666

Sitter med 77", så en får räcka

Av Svantesson666

Ori and the Will of the Wisps

Spel #6 för 2024

Som synes har jag nu spelat uppföljaren, och sicken uppföljare sen! Aldrig spelat ett spel som gjort sig så bra på min OLED som detta. Herregud vad snyggt det var i HDR. Spelet är i stort sett likadant som ettan men bättre. Inte så att det är genialt precis hela tiden men det är ett otroligt vasst metroidvaniaspel utan tvekan.

Ger även detta spel 4/5, men det kom kusligt nära 5 poäng måste jag säga.