Inlägg

Inlägg som WaldenKing har skrivit i forumet
Av WaldenKing

Vad tror ni om den här? Är den bra?
http://www.lg.com/se/tv/lg-OLED55B7V

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Ny TV 10000kr - råd och tips

Hej! Jag har haft en plasma-tv från Samsung årsmodell 2007 på 42 tum.
TVn har nu gått sönder och det är dags för en ny.
• Budgeten är runt 10000kr, går gärna inte över den.

Jag kan inte mycket om ämnet men förstår att jag behöver 4K och HDR då vi har TVn tills den går sönder (framtidsäker).

Vad har ni för tips och råd till mig inför mitt TV-köp? Vad bör jag tänka på? Vilka märken? Vilka tekniker?

Tacksam för snabba svar då det går bra sport på TV så här års!

Av WaldenKing

Är detta tangentbord bra, prisvärt och hållbart?
https://www.inet.se/produkt/6607921/logitech-g610-orion-red-m...

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Hej! Har tänkt skaffa ett tangentbord för just nu framförallt Fortnite gaming. Spelar i dagsläget med ett Deltaco https://www.inet.se/produkt/8906486/deltaco-gamingtangentbord....
Det här är jag ute efter:
Mekaniskt
RGB
Okomplicerad mjukvara
Inte för klickiga och högljuda brytare
Snabb aktiveringstid
Inte för klumpigt
Budget är inte bestämd men högst strax över 1000kr (-1200kr).
Skulle uppskatta hjälp.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Kör kabel, har testat Overwatch och CS:GO och samma sak händer. Det är mitt första grafikkort som jag fick med datorn Inet plockade ihop åt mig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Gtx 1060 krånglar under spel - hjälp

Hej! Jag har tidigare skapat trådar där jag skriver att min dator krånglar under spel, är jag inne i tex Fortnite så kan det hacka fram och tillbaka och tillslut disconnecta. Jag har trott (och tror till viss del) att det är nätverket som det är fel på, men intensitet har funkiat till Youtube hur bra som helst. Problemet är vardag för mig så det var inget förvånande när jag satte mig för att spela och felet uppstår efter en stund. Jag går ut ur det, kolla drivrutiner och ser att jag behöver intsallera senaste. Jag gör det. Efter intalatuonen kommerser upp en ruta där det står ”graphics card error” eller liknande. Jag klickar bara bort den utan atttänka mig för. I efterhand slår det mig att det kan vara grafikkortet som gör det. Det hackar och spelet kastar ut mig. Vad kan vara problemet!??

Har ett Asus GeForce GTX 1060 3GB DUAL.
Datorn köptes förra året i mars (2017).
Intel core i5 6600K.
Asus Z170-M plus.
8GB RAM.
500 watt nätaggregat.
240GB SSD.

Hjälp!

Av WaldenKing

I en seriekoppling blir telefonjackan sämre ju fler man kopplar? Borde inte det jag använder vara ganska bra? Jag har haft datorn i två olika rum i huset där telejackan finns och problemet har uppstått vid båda. Spela kan jag inte göra på kontoret.

Av WaldenKing

Vad är huvudjack? Vad jag vet är huset byggt tidigare än kontoret, men vi har två jack uppe i huset. Jag kan inget om nätverk.

Av WaldenKing

Så problemet kan alltså vara att modemet flyttas?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Modemet är en Thomson gateway tg789vn.
Bredbandsleverantör är Telia. Hastighet kan inte kollas just nu, återkommer. Modemet står i kontoret förutom när jag ska spela och tar upp det till huset. Trådlöst internet når inte från kontoret till huset och tvärtom.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Internet krånglar under gameing online - hjälp

Hej!
Jag har inte internet upp i huset utan när jag ska spela på min dator får jag hämta ADSL modemet från ett litet kontor ungefär 40 meter från huset.
Nu till problemet, jag tar upp modemet och kopplar in det i väggen och till datorn via nätverkskabel. Modemet startar upp och datorn får anslutning. När jag är inne i spel kan det ibland börja hacka fram och tillbaka och när spelfiguren går mot en plats kan det lagga och den kan dyka upp någon annanstans. Sedan bryts anslutning och jag kastas ut ur spelet. Jag har fortfarande internet i huset trådlöst via modemet och kan tex söka och titta på Youtube men inte sela online. Det känns surt då det var därför jag köpte dator i mars förra året. Vad tror ni är problemet?
Nytt modem - modemet är lite åldrat.

Moderkort (Asus Z170-A plus tror jag) - ibland kan USB portarna tappa anslutning till tex tangentbordet och jag får koppla in det i en annan. Detta händer sällan men endast när datorn startar.

Spelen kan det inte vara då detta är ett
återkommande problem i spel som Fortnite, CS:GO och Overwatch.

Jag tycker det är jättejobbigt när detta problem uppstår (oftak). Jag skulle uppskatta hjälp från er.

Av WaldenKing

Outoinloggning är inte på, cookies tillåts tydligen automatiskt och ja det är tomt i både app och webbläsare både i mobilen och även datorn.
Ingen som vet något om hur jag ska göra?
Börja om?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Facebook - tomt konto efter inloggning på ny mobil

Hej!
Jag har precis fått hem en ny mobil och har fört över allt mitt från den gamla till den nya. Jag behövde logga in på Facebook och gjorde det. Jag såg att flödet var tomt, jag gick in på min profil och såg att min profilbild och andra foton var borta, jag hade heller inga vänner. Jag undrar givetvis vad som hänt, jag går in på min gamla mobil och ser att numret stämmer som jag loggade in med på den nya. Jag går in på den nya och försöker igen men samma sak möter mig igen. I skaffa vänner listan ligger mina ”vänner” högst upp i adda-kön. Dessutom ser jag min egna riktiga profil med profilbild och allt i listan. Jag tänker att jag säkert råkat logga in på ett annat konto fast det inte låter så troligt. Då går jag in på min ”riktiga” profil i Ada-kön, där står det att profilen inte har några vänner.
Jag förstår ingenting! Vad kan ha hänt!?
Snälla hjälp mig!

Av WaldenKing

Om jag väljer manuellt, kan jag därifrån logga in på iCloud eller blir det samma sak som att logga in via lägga-brevvid-metoden?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Inloggning ny iPhone

Hej!
Jag har fått hem en iPhone 8. Jag har fram tills nu haft en iPhone 5s. Man ska tydligen kunna lägga den brevvid den nya för att kunna logga in på den. På vilket sätt loggar man in? Jag vill inte ha kvar några bilder från min gamla, jag vill starta om men på samma Apple-id. Man kan också ställa in den nya manuellt, hur fungerar det?

Tacksam för svar!

Av WaldenKing

#ggustavsson, jag tyckte skalet du länkade verkade bra men den täcker inte ovan och underdelen. Har du något annat förslag?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Jag har ändrat mig och vill ha ett annat typ av skal, hur är det med det här?
http://cdon.se/accessoarer/magnetskal-planboksfodral-iphone-8...
Stör magneten i skalet mobilen? Sitter mobilen fast bra?

Det jag är ute efter är ett plånboksfodral som täcker kanterna på mobilen som det här skalet gör, det ska gärna vara i läder i bra kvalité.
Hjälp mig hitta ett annat passande om det inte verkar så bra det jag tagit fram.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Plånboksfodral med bra skydd - iPhone 8

Hej Swec!
Jag har nyligen fått hem en ny iPhone 8, men har helt glömt det där med fodral. Jag vill ha ett plånboksfodral som ger så mycket skydd som möjligt.
Den här har jag kollat in, vad tycker ni?
https://www.iphonebutiken.se/celly-hexawally-iphone-8766s-977...
Det här verkar ge bra skydd på de flesta ställen, men påverkas det negativt att det egentligen är utformat för äldre modeller?

Har ni något annat förslag på skydd som täcker mycket mem som inte är för klumpigt?

Av WaldenKing

Svart punkt- datorskärm

Hej!
Jag har en Asus Vg245HE datorskärm. Skärmen köptes på CDON i våras, dels via presentkort. Jag har ett tag märkt en liten svart pixel ungefär mitt i. Jag undrar om det kan gå på garantin. Kan man då skicka tillbaka den och få en ny?
Tacksam för svar.

Av WaldenKing

Ursäkta, men iPhone 5 kan väl inte uppdateras till iOS 11?

Skickades från m.sweclockers.com