Inlägg

Inlägg som WaldenKing har skrivit i forumet
Av WaldenKing

Uppgradera: iPhone 5s till en 8:a?

Hej! Har i dagsläget en iPhone 5s, den införskaffade denna i mars 2015. Jag har tittat lite på 8:an och den ser riktigt shysst ut. Dock så kostar den väldigt mycket, men en äldre modell är det isåfall inte tal om. Tycker ni att iPhone 8 är mycket bättre än 5s så att den är värd att lägga pengar på? En sak jag märkt med min nuvarande är att batteritiden blivit sämre, hur mycket bättre/längre batteritid har 8:an mot 5s? Tacksam för svar!

Av WaldenKing

Har försökt med flera av spelen men de är redan tagna! Snälla, har ni tagit ett spel, tacka så att vi vet vilka som är tagna!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Problem med Onlineprat i Overwatch

Hej! Jag spelar spelet Overwatch lite grann men kan inte "prata online". Mitt headset är ett Kingston HyperX Cloud ii (2). Jag vill kunna prata med laget mitt under en match men vet inte hur jag ska göra det. Är någon funktion avstängd eller vad? Hjälp sökes!

Av WaldenKing

Jag vill gärna ha en stabil lösning. Jag har tyvärr inte en enda router, har bara modemet.
@Grönahunden, behöver man 2 st routrar för att fixa det du pratar om? Vidare till det jag skrev i mitt förra inlägg: fungerar det jag skrivit? Jag vill gärna ha svar på det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Om jag köper två st nanobeam och fäster dem på utsidan av husväggen i huset och vid kontoret. Jag flyttar och internetet till huset för jämnan och kopplar en kabel från modemet till en sådan här: https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/kablar-adapt...
Från den kopplar jag en till nätverkskabel till en nanobeam, klarar nätverkskabel att vara ute i ur och skur? Finns det vatten och vind tåliga kablar?

Kan man vrida en av nonobeam ett halvt varv för att kunna rikta dem mot varandra?
Tacksam för svar och tips!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Om jag sätter två nanobeam på utsidan av de båda byggnaderna, har jag internet på både ställena då? Hur kopplar jag in en Ethernet-kavel till datorn via en sådan? Hål i väggen? Måste man ha någon typ av mottagare? Jag kom på att det är bättre att flytta modemet till huvudhuset pga att spel kräver mer, då ansluter jag modemet till speldator genom Ethernet-kabel, i kontoret kommer det spelas musik, lite jobbarbete, läsa nyheter och kolla på någon tv-serie ibland. Dator där nere har trådlöst nätverkskort. Hur ska jag få fram internet i både byggnaderna på ett stabilt sätt? Beskriv gärna utförligt. Tack!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Om jag ska köra med 2st nanobeam sätter jag de på insidan eller utsidan av de båda husen och riktar dem mot varandra? Ingår det fäste?
Jag behöver koppla Ethernet-kabel in i datorn i huvudhuset då jag inte har trådlöst nätverkskort, hur ska det gå till?

Det skulle inte gå att köra på dessa:
2st såndana här: https://www.kjell.com/se/sortiment/dator-natverk/natverk/trad...
Är det någon bra idé?
Om elnätet är sammankopplat, är det bäst med homeplug?
Vill som sagt kunna spela online på ostört nätverk, det måste vara en stabil lösning.
Tacksam för svar på så mycket som möjligt!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Hej, har själv liknande problem, jag har ett litet hus där jag har ett kontor, där sitter modemet vid en dator. I själva huset har jag en till dator som jag spelar på, jag måste ha internet och flyttar därför upp och ned modemet men den sitter i det lilla huset 90% av tiden. Jag skulle vilja ha internet i huset utan att behöva flytta modemet. Jag ska kunna spela utan avbrott. Fiber har eller kommer jag inte skaffa. Avstånd mellan byggnaderna är ca 50. Behöver stabil lösning! Hjälp!!

EDIT: Vill kunna koppla in Ethernet-kabel till datorn för felfri gaming!!!

Av WaldenKing

Borde inte trådens namn vara: Playerunknown's Battlegrounds istället för samma namn utan S på slutet?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

@Tpk, tack för spelet Metrico+

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Tack för tipsen! Kom gärna med fler!
En lite dum fråga: Kan man spela CS:GO offline? Alltså starta och spela spelet utan uppkoppling? En kompis ville gärna veta och jag har inga erfarenheter.

Av WaldenKing

Bra Action/Shooter Spel Som Går Att Starta Och Spela Offline

Ja, hallå! Som rubriken antyder söker jag action/shooter spel som går att starta och spela offline. Anledningen är att jag ibland inte har tillgång till nätverk men att jag gärna skulle vilja spela ändå.

Tipsa gärna om bra spel som uppfyller "kravet".
Tack på förhand!

Av WaldenKing

Det kommer ju antagligen komma två olika varianter, kommer de kanske innehålla lite olika komponenter? En lite billigare version kanske? Eller så är det bara design det handlar om.
Handkontrollerna kommer antagligen vara tvungna att vara anslutna via USB-kabel, men förväntar mig inte heller trådlöst från en typ av "retrokonsol". Vore kul om konsolen klarade full HD med lite modernare spel.
Kommer säkert skaffa denna fina konsol, om det inte fungerar så att den tillverkas under en kort tid och sedan upphäver, men eftersom Atari har mixtrat och grejat med den ett tag så kommer det säkert inte vara några problem att få tag på den. Spånar lite men ser fram imot att få veta mer.

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Tack för hjälpen i tråden!
Jag har nu kolla på allt jag undrade över!
Tack till alla som lagt in något i tråden!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

Var nyss inne på www.warcraft.com/movie och bläddrade längts ned, där stod det här:

*The game contains World of Warcraft® and all expansions up to and including Warlords of Draenor®, and 1 free month of subscription. Subscription fees apply for further play.

Jag har inte skrivit in någon kod än, menar de att koden är fullverisionen? När man köper spelet i vanliga fall, brukar man ha koder som man löser in på tex Battle.net? Ska jag testa koden? Den fungerar väl bara en gång? Den går ut i oktober i år.

En sak undrar jag över betalningssättet, jag kopplar alltså mitt konto till spelet och det drar pengar varje månad innan tiden går ut? Kan jag pausa betalningen om jag inte spelar på en månad?

Kan jag istället köpa 60 Days of playtime? Är det billigare?

När jag väl har köpt Legion, har jag alltid kvar det då?

Tacksam för svar!

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

ni menar alltså att det är fullverisionen?:) En månad gratis av spelande innan man börjar betala?:) Alla expansionerna fram till Legion?:) Det var som tusan!:)

Kommer jag behöva ladda ned spelet igen? Det tog många timmar att ladda ned guest verisionen, man ska använda koderna på www.warcraft.com/movie, vet sidan om att jag har guest? Blev lite röriga frågor men ni får gärna besvara dem!

Av WaldenKing

Tack för era tips och råd ni får gärna komma med fler! Tack för tipset med WoWHead, det verkar användbart!

en sak undrar jag över, jag har filmen "Warcraft The Beginning", med den fick jag tre olika koder, en av dem är till WoW, koden ser ut på ett annat sätt en den jag använde som guest pass men det står bara WoW PC game. Vad är det för något?

Tack igen för svar! :

Av WaldenKing

WoW- Många frågor och funderingar från en nybörjare

Hej! Jag tänkte kanske börja spela WoW, jag köpte Overwatch Origins Edition retail och fick med ett Guest Pass (upp till lvl 20). Jag laddade ned spelet (det tog många timmar) och började spela.

Frågor:

Eftersom jag köpte Origins E så fick jag baby Winston pet, jag har öppnat paket på en av karaktärerna, går det att ha baby Winston på alla karaktärer? Även när jag köper den riktiga verisionen?

Köper jag fullverisionen, får jag inte med ett enda expansion pack? Måste jag köpa dem i ordning eller kan jag köpa och spela Legion direkt?

Vad händer när jag nått lvl 20? Går det att fortsätta spela fast karaktären nått nivån?

Hur hittar man bossar och annan ondska? Går man bara runt i den enorma världen och hittar dem?

Hur tar man sig till andra världar?

Hur går man med i en leveling guild?

Hur fungerar månadsbetalningarna?

Måste jag ladda ned fullverisionen eller kan jag köpa den och spela direkt när jag har den oäkta verisionen?

Vilken art samt class är bäst i början? Vad är det första jag ska göra när jag klarat av "måste uppdragen"?

Några tips? Råd?

Tacksam för svar på så mycket som möjligt av dessa frågor!

Av WaldenKing

Jag kör trådat och har testat att starta om.
Vad är Ping -t 8.8.8.8.?

Skickades från m.sweclockers.com

Av WaldenKing

HJÄLP! Serverproblem!

Hallå!
Jag har för några månader sedan köpt en ny speldator ihoplockad och byggd av inet.
Jag sätter mig med Overwatch, spelet startar, huvudmenyn kommer upp och jag går in i vänteläget för att komma med i ett game. Det är då det händer, ibland hinner den slumpmässiga banan starta upp och jag ser mina medspelare, de står bara still och går. Min karaktär laggar fram och tillbaka när jag försöker gå med den och det kommer upp "disconected to gameserver" och jag kommer inte in i det igen. Jag når heller inte huvudmenyn där man väljer spel. Träningen som görs offline händer det samma problem med.
Ibland kan jag spela igen efter en omstart men oftast inte, det krånglar alltid på något sätt. Jag kommer också in i spelet igen en liten stund efter men ryker ganska snart därifrån igen. Även spelet Paladins som går ut på samma sak och också är ett onlinespel krånglar och går inte att spela pga samma problem.

Min dator:
I5 6600K
Asus Z170M-PLUS
ASUS GEFORCE GTX 1060 3GB DUAL
OCZ 240GB SSD
8GB RAM
WINDOWS 10

Spelar via ADSL-nätverk.
Fler detaljer som behövs?
Tacksam för hjälp då det är trist att inte kunna spela!