Inlägg

Inlägg som Bullenz har skrivit i forumet
Av Bullenz

Men, vad är det för barnsliga motiv? Är det för 6-åringar? Har de inga för någon som vill ha lite stil på skrivbordet?

Av Bullenz

Patetiskt

40TB 2025? Vid det laget lär en SSD vara på 4PB. Man måste känna sig misslyckad som forskare på detta på WD.

Av Bullenz
Skrivet av Implor:

@edda123: Fast finns epyc cpuer ner till 8 cores. Så dom "behöver inte" bara göra gör om alla trasiga epyc till TR. Kan lika väl sälja dom som low end epyc.

Nej, det är inte samma sak. 8 core Epyc använder 2 cores/modul för att få 8-kanalers minne och 128 PCIe-banor, så de kräver 4 fungerande moduler. På TR krävs bara 2 fungerande moduler.

Av Bullenz
Skrivet av danedi:

600 lusidorer? Jösses.... för det priset får man ju en ultratyst Spire Swirl 3.

http://www.spire-corp.com/cpu-coolers/swirl-iii-sp612b1-v3-pc...

Tyst? Med den lilla fjuttfläkten som aldrig går att byta? Känns som ett tveksamt köp...

Av Bullenz
Av Bullenz
Skrivet av dpom86:

Nej nu har ni helt fel. Med sådana här sensorer får man väldigt brusig och skräpig data och den måste filtreras och processeras med algoritmer för att få ut ett bra resultat. Tänk t.ex. på ett trivialt exempel med en inspelning av ljud för någon som streamar någorlunda proffsigt: har man inte studio och utrustning för flera tiotusentals kronor så brukar man alltid behöva filtrera ljudet. Lite förenklat för att "sensorn", i det fallet mikrofonen, inte ger tillräckligt bra rå output, så signalbehandling behövs. Det är samma sak här.

Tror du att den optiska sensorn på en mus inte har förbehandling av sensordata innan det når datorn? Det är samma med VR-headseten: att göra detta är något de kommer sköta med sin hårdvara. En del av affärsvärdet ju.

Av Bullenz
Skrivet av ipac:

Tvärtom så hade det varit orimligt om Rift kostat 2-3000 kr, med tanke på den teknik den består av.

Tror du förväxlar ordet orimligt med "mer än vad jag vill betala".

Nu tror jag de flesta resonerar som att det är mer än vad de vill betala för en omogen gimmick. VR kommer bli en liten marginalspelare och inga speltillverkare kommer ha motivation att lägga resurser på det.

Av Bullenz

Instämmer helt i att detta kommer slå betydligt större än FB eller Valve VR. De är alldeles för dyra och enbart riktade mot superentusiaster. Skulle aldrig byta min Gear VR mot en fast sladd till datorn. Hela poängen är att dessa måste ha egna superprecisa sensorer precis som Gear VR så man inte sitter med Cardboard 2 utan har bra headtracking, ingen drift etc.

Av Bullenz

Så jäkla sexig!

Snälla, berätta mer om hur man jobbar med Akrylplast/Plexi. Blev riktigt inspirerad, men det kanske är svårarbetat?