Inlägg

Inlägg som reinholdsson har skrivit i forumet
Av reinholdsson
Skrivet av BasseBaba:

Flertalet butiker har börjat med sina "förtur för MEDLEMMAR till Black Week !!!!". Sen 2 cm längre ner "klicka här för att bli medlem gratis!!!!".

Kan någon förklara denna typ av marknadsföring? Det är ju inte på något sätt något positivt eller bra för kunden, det enda syftet som jag ser är att rekrytera in kunder till sitt "medlemskap" = framtida marknadsföringskarusell?

Alla medlemskap handlar väl om försök att låsa in kunder i något lojalitetstänk

Av reinholdsson

Product: Meta Quest 2 128 GB
Länk: https://www.netonnet.se/art/gaming/rattar-och-kontroller/ocul...
Kategori: Övrigt
Prisjakt: https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=5828516
Pris: 3790kr

Av reinholdsson

M3 Max grundmodell klarar sig helt utan inflationspåslag, trots den ökade mängden RAM.

Av reinholdsson

Som någon som för inte allt för länge sen köpte en MBP med M2 Max kommer det lite snöpligt, hade förväntat mig att det skulle dröja något år till ( ca 1,5 år mellan M1 Max och M2 Max). Nåväl, jag är fortfarande nöjd med prestandan hursomhelst.

Av reinholdsson
Skrivet av Zero Cool:

Fattar inte... Ska mitt paket från Adlibris åka med i Pågens lastbil till Ica så jag kan hämta upp paketet där? Eller vilken transport är det som paketen ska "samåka" med?

Hade varit ett spännande upplägg, man vet aldrig om ma ska leta efter sitt paket i brödhyllan, charken eller mejeriavdelningen

Av reinholdsson

När jag bara läste titeln trodde jag det skulle vara en AI-skriven artikel om hur det är att leva på ett System on a Chip

Av reinholdsson

Snart kanske man klarar sig utan det Paint.NET tillför.

Av reinholdsson

De borde självklart ta betalt av alla som läser med, jag är fullkomligt övertygad att alla är villiga att göra det…

Av reinholdsson
Av reinholdsson

Brukar installera något från Arcade, spela intensivt någon timma och inse att det är ett tidsslöseri och avinstallera det. Rinse and repeat 🙂

Av reinholdsson
Av reinholdsson
Av reinholdsson
Av reinholdsson
Av reinholdsson
Skrivet av Sarato:

Deras sökfunktion är ju helt värdelös. Inte konstigt att jag aldrig handlar från Amazon. Söker på AM5-moderkort genom deras egna söktjänst men trots det så dyker det upp AM4-moderkort till höger och vänster.
Skandalöst uselt.

Det är per design, de vill att du ska exponeras för så många produkter som möjligt. När man är van att kunna filtrera ner i minsta detalj känns det riktigt värdelöst

Av reinholdsson

Amazon har ju en historik av att konkurrera ut sina samarbetspartners när något visar sig lyckat, så faller detta samarbete väl ut får vi kanske se en ny sida riktad mot datorentusiaster

Av reinholdsson
Skrivet av Komplett:

Som sagt, vi vill vara generösa och ge SweCare möjlighet att fylla på sin NAS med likadana diskar, ge en klocka till sig själv och sin partner eller kanske en airfryer till mamma som fyller år.

UPPDATERING AV MAXANTAL
Då vi tyvärr ser tydliga tecken på att våra erbjudanden missbrukas av andra återförsäljare som köper på sig större antal av flera produkter. Samt att maxantalet på max fyra av varje produkt väcker en del frågor och missnöje. Så beslutar vi att tighta till det ytterligare och går ner till max en per produkt.
Från och med nu, resten av dagen, och vid eventuella framtida Bonanzor så gäller maxantalet: en per produkt, kund och hushåll -om inget annat anges.
Du kan med andra ord köpa en av varje produkt på Bonanzan men max en/ett styck.

//Erik

Om det går belägga vilka ÅF borde de hängas ut här, tror inte någon på Swec vill finansiera någon som förstör för medlemmarna.

Av reinholdsson
Skrivet av talonmas:

En smart VD hade köpt upp Apollo och sen haft det som sin officiella app.

Tycker reddit har varit på dekis länge nu.

De har redan provat det https://en.m.wikipedia.org/wiki/Alien_Blue

Av reinholdsson

Snubblade på målsnöret

Av reinholdsson
Citat:

Fysiska körkort från andra länder orsakar ibland svårigheter med att säkerställa rätt identitet, vilket kan leda till brott inte kan klaras upp på rätt sätt

Hur klaras brottet upp på fel sätt, de sätter dit någon annan istället?

Nedläggning ser jag inte som ett uppklarande.