Inlägg

Inlägg som jonatannossrep har skrivit i forumet
Av jonatannossrep

Har ni planer på att släppa en AIO med lite tjockare utförande, kanske ca 45 mm radiator istället för det 29-31 som verkar vara standard? Gärna i full koppar utförande. Det skulle vara grymt med en AIO som man kan köra riktigt låga RPM på fläktarna med även under hög belastning. Har ni några planer att börja sälja nätaggregatssladdar som är "skräddar sydda" för att passa era chassin? Så att man kan få rätt exakt mått redan från början. Skulle vara grymt bekvämt och snyggt. Har ni några planer på att börja sälja liknande som Scythe Silent Box? Gärna ännu bättre ljudisoleringsförmåga om ni klara av det. För de hdd boxar har lite dålig tillgänglighet här i Sverige.

Av jonatannossrep

JAG TOG BORT MIN FYSISKA CAPS-LOCK FÖR ÖVER TVÅ ÄR SEDAN NÄR JAG BYGGDE MITT EGET TANGENTBORD MED HELT EGEN LAYOUT. JAG HAR INTE SAKNAS DEN EN ENDA DAG SEDAN DESS! JÄDRA SKITTANGENT! MED BRA PLACERAD SHIFT-TANGENT ÄR CAPS-LOCK HELT ÖVERFLÖDIG ÄVEN NÄR MAN SKRIVER LÄNGRE INLÄGG! SEN SLET JAG BORT DEN PÅ ETT ANNAT TANGENTBORD TILL EN ÄLDRE DATOR JAG SÄLLAN ANVÄNDER. DET ÅNGRA JAG SENARE DÅ DET BLEV SÅ FULT UTAN DEN, MEN DÅ HADE JAG REDAN TAPPAT BORT TANGENTEN! OM NÅGON HAR ETT GAMMALT LOGITECH K740 NI INTE ANVÄNDER SÅ FÅR NI GÄRNA DONERA CAPS-LOCK TANGENTEN TILL MIG!

Av jonatannossrep
Skrivet av Fulci:

Det ska vara Ctrl+Tab för flikar/dokument i ett program. Som jag förstod det var det bara ett alternativ att lägga till Edge flikar i Alt+Tab, inte generellt påslaget. Om de tvingar in det som default är det värdelöst.

Om de tvingar in alla flikar i Edge under Alt-Tab så blir Edge helt oanvändbart för min del.

Av jonatannossrep
Skrivet av twoface76:

Leverans till Karlstad? Om ingen annan vill ha allt innan torsdag kan jag skicka för 175 inklusive frakt. Blir det bra?

Egentligen var jag väl mest intresserad av skarvarna osv. och inte fläktarna, så kan du klämma ner enbart dessa "fläktsladdar" i ett litet kuvert för 100 kr totalt får du hellre göra det. Sen har jag tydligen aldrig uppdaterade att jag numera bor i Falun. Annars får jag fundera på det till på Torsdag.

Av jonatannossrep

Bjuder 100 kr för de två 140 fläktarna tillsammans med förlängningar, kopplingar och nedvoltningskopplingar. Eller 50 kr för förlängningar, kopplingar och nedvoltningskopplingar om du vill hålla ihop fläktarna.

Av jonatannossrep

Om du inte får några fler bud kan jag kanske ta chassit för 200 kr?

Av jonatannossrep

När är pumpen och radiatorerna inköpta?

Av jonatannossrep

Kan inte bara Facebook bara plocka bort sin app från App Store? Kommer väl ta kanske mindre än en timmer innan Apple blir fullständigt översvämmade av krav från deras användare att ta bort sina avgifter när de för reda på varför Facebook tog bort sin app. Facebook har råd att vara utan det i ett tag men Apples har inte råd att få sitt rykte skadat, för jag tror att folk hellre byter telefon än ger upp Facebook, så därför tar nog de flesta Facebooks sida. Speciellt då åtminstone på ytan verkar vara för att Facebook ställer sig emot det av moraliskt goda skäll. I princip hela Apples inköpskretskrets skulle nog tveka att köpa en Iphone om de var rädda att de inte fick Facebook i telefonen.

Av jonatannossrep

@Lordsqueak: Det går att mäta effektåtgång med vanlig wattmätare som sparar data till ens dator. Denna data kan man hämta under olika typer av laster, exempelvis ZIP-bearbetning, och sedan räkna om hur långtid det skulle ta att tömma ett batteri på X Ah. De skulle kunna sätta upp ett standardiserat test som de kör belastning som motsvarar en genomsnittlig användares vanor i procent och köra någon runda. Exempelvis 50% dokument, 10% web, 20% media och 20% spel och köra denna slinga i två timmar eller liknande. De måste inte köra slut på ett batteri för att få ett användbart genomsnitt. Som du säger hade det inte varit dumt ha värden som säger något med något som ger något som går att översätta i något mer greppbart värde för just en bärbar dator.

Av jonatannossrep
Skrivet av Lordsqueak:

Eller prestanda per batteritid? hmmm. Men det är ju egentligen det som användaren är intresserad av.

Det blir egentligen samma sak du mäter fast med mindre precision. Batteriers kapacitet varierar stort och då ska testarna krångla med att hitta modeller med samma batteri eller plocka ut och jämföra med varandra. Detta blir snabbt ett orimligt jobb då det blir mycket extra tid även på modeler som är lättare att plocka ur batteriet ur till att vara näst intill omöjligt att göra på en del datorer på grund utav konstruktionen. När man räknar in degradering av batteriet över tid blir det än besvärligare.

Av jonatannossrep

En till funktion jag vill ha, en uppåtpil eller annan knapp som tar en till inlägget som citerats, samt en neråtpil som tar en till alla citat som gjorts av ett inlägg. Tänk som battle.net:s forum gör.

Av jonatannossrep

I bärbara datorer, och egentligen alla tester, borde man också börja mäta prestanda per W som standard.

Av jonatannossrep

Har du någon bild på eller info om Ljudkabel med 3,5 mm-kontakt (1.4m) och Ljudkabel med 3,5 mm-kontakt (2m)? Är annars intresserad av AC Adapter, AD - 0412 - SV1, AC Adapter, MW108, Hörlursförgrening för 3.5mm uttag och 2 hane RCA.

Av jonatannossrep
Skrivet av darrenj:

Intresserad för 1400kr plus frakt

Två frågor
1- Varför säljer denna?
2-Vet nån hur man gör en Windows migration med alla installerad programvaror från en NVME SSD till dessa NVME SSD av samma storlek? (om jag vinna denna)

Mvh
Darrenj

Om du har två NVME platser kan använda Macrium Reflect och göra en ful kopia/avgjutning av din disk direkt till en annan. Om du inte har du kan du först göra en kopia till en disk, och sätta i din nya NVME disk. Sen får du installera Windows på t.ex. ett USB med WinToUSB och bota windows från USB:et. Sen får du installera Macrium Reflect igen och klona över kopian till den tomma NVME.

Av jonatannossrep

Ledsen, mitt misstag. Set till begagnat marknaden på ebay och vad en gick på tradera för ett tag sen verkar det dock fortfarande vara ett saftigt pris för en så pass gammal joystick. Å andra sidan finns det ingen annan som säljer i Sverige vad jag såg efter en kort sökning.

Av jonatannossrep

Finns att köpa för 1065 kr ny. https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=617186

Av jonatannossrep

Jag väntar också på PM.

Av jonatannossrep

Kan ni inte lägga till ett "natt-läge" när ni ändå håller på? Eftersom det är så mycket tomrum på sidorna när man scrollar neråt rekommenderar jag att ni lägger till en "tillbaks till toppen" knapp som följer med på höger sida när man scrollat så långt att man inte längre kan se menyerna. Egentligen skulle det vara bra med en hell uppsättning navigationsknappar på höger sida, som gå till botten, gå till ditt senaste citat, gå till kommentarsfältet etc. Att alltid ha tillgång till alla menyer till vänster skulle också vara bra för att utnyttja utrymmet. Ha olika ikoner för (Framsida/startsida), Tester, Guider, Tävlingar etc., sen om man drar ens muspekare ut mot tomrummet expanderar menyn och visar alla alternativ även med text.

Av jonatannossrep

Kan Cooler Master tänka sig att ge en NR200 till den som inte vill ha glas?

Av jonatannossrep

Om du är OK med pikée brukar Stadium sälja rätt bra sådana från Kappa för 99 kr styck. Har hållit färgen bra för mig.