Inlägg

Inlägg som WEBRUNNER har skrivit i forumet
Av WEBRUNNER
Skrivet av Dr.Mabuse:

Förstår inte heller riktigt frågan eller det grötiga resonemanget. Vaddå lägga in eller skicka faktura, vad ska det betyda? Antingen får du fakturan vid köpet eller inte. Du får själv avgöra hur viktigt det är.

P.S. Hen slaktade det svenska spåket....

Hahha! Agree! Vad är egentligen problemet Jag vill göra en deal och jag misstänker att jag kan åka dit för köp av stöldgods. Kan ni hjälpa mig så jag slipper?

Av WEBRUNNER
Skrivet av Ain0k:

Nej exakt.

Så trött på alla teknikintresserade som tror att de är Neo och ska mixtra med allt dem får sina händer på.
Oavsett om de äger prylen ifråga eller inte.

Som häromdagen, såg någon som ville ha hjälp med att installera VPN och uppgradera RAM på sin skoldator för att han ville spela CS.
Låt sakerna vara. Du äger inte skiten, respektera det och ta hand om sakerna. Har svårt att tänka mig något mer respektlöst inom teknikens värld än att meka sönder någon annans prylar.

Lika med stereon i min bil. Satte in en lite större med touchskärm och har fan inte haft en enda passagerare hittills som inte ska mixtra med bakgrunden, ändra temat och byta ljudprofil.

Ja, så klart man vill göra! Testa och grejja! Samma med skoldatorer. Hur ska man annars lära sig något. Men visst. De blir ett bekymmer för folk som administrerar allt. De jag kan känna stort hat till är när folk tror att deras arbetsdator på jobbet är deras egen. Speciellt om de råder viss säkerhet och/eller sekretess på arbetsplatsen.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Gorham:

Felsäkert läge med internet-ladda ner malwarebytes- instalera och kör i felsäkertläge. (Om det nu går att komma in i felsäkertläge)

Knappast om allt är krypterat. Då hjälper inte de.

Av WEBRUNNER

Fint! Inte inmundigat just den men andra Delamain. Grymt!

Av WEBRUNNER

Kom ihåg att göra backup på filer som du vill ha kvar om du inte har de redan och byt sedan ut disken.

Du har rätt gammal BIOS. Inte för att de har med saken att göra kanske men iallafall.

Av WEBRUNNER
Skrivet av MBY:

"Hej hyresvärden! Min vattenkokare krånglar, kan ni vara så vänlig att byta ut alla elstammar och proppskåp i huset?" Jo, tjesus vilken bra ide!

Det är helt klart rimligare att skaffa en vattenkokare med mindre märkeffekt eller mecka med den man redan har, om det råkar vara en sak man gillar. Det är inte ens nödvändigtvis så att genomföringen och packningen är plomberad på något sätt. Att justera saker där kan nog kategoriseras som fullt normalt underhåll.

Sorry, glömde att du var allmänbildad!

Av WEBRUNNER

Tjesus, nästan en hel bok som man inte orkar läsa igenom om hur en vattenkokare funkar. Själv skulle jag efter att jag bytt ut den och de ändå inte funkar klaga på studentbostaden och strömförsörjningen där. Speciellt med tanke på att andra vattenkokare visar samma tendens. Dessutom är de dålig idé att börja skruva och laborera själv i nyinköpta grejor som man inte riktigt har koll på. Garantin slutar gälla till att börja med.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Exxovion:

Har en SSD-disk och 9 st vanliga mekaniska diskar i datorn och aldrig råkat ut för att Windows installationsprogram skulle skapa någon extrapartition på annat än just SSD:n.

Har undrat länge hur folk lyckas med denna fadäsen?

Precis. Alla säger ju att man bör dra ur alla andra diskar när man gör installationen. Jag har inte heller fattat. Jag måste vara trögfattad då jag hållit på i snart 30 år med installationer osv.
Javisst, gör man fel så kan ju allt hända.

Av WEBRUNNER

Ja, första tanken är ju att du fått något skit i dator så börja där. Scanna datorn.

Av WEBRUNNER

Kör en total återställning. Funkar inte de är väl något felade som inget forum kan lösa.

Av WEBRUNNER

Lägg till ett chassi att sätta allt i.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Guyver83:

@WEBRUNNER: Tack för hjälpen, nu vet jag iaf vad jag måste göra. Får se vad som går att rädda. Lärt mig något nytt iaf

För att ge dig lite hopp i allt så brukar de "bara" vara moderkortet som tagit stryk.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Guyver83:

@Puttefnasket:

Ouch :/, bara moderkortet eller allt annat på det också, så som processorn, cpu fläkt, ram minnen osv?

Kanske bara moderkortet men hur ska vi veta? Bara att testa.

Av WEBRUNNER

Japp, bara att hoppas att endast moderkortet gick åt pipan och inget mer. Detta verkar hända hela tiden. Blir inge bra att lägga alla lödningar dikt an mot plåt som leder ström. Kan ju lika gärna slänga ner datorn i ett vattenfyllt badkar och försöka boota.

Av WEBRUNNER

Tres Hombres XVIII ANOS. Skattkarta med flaskan.

Av WEBRUNNER

Kabel felande? Bakåtkompatibel ska de ju va.

Av WEBRUNNER
Skrivet av PALACE:

@WEBRUNNER: Testade den på min kompis data, ingen skillnad.

Finns faktist många som har det här problemet och min kompis har samma problem och han köpte sin RMTE för några veckor sen.

Jag visste inte de.
Men samma gäller väl möss som allt annat. 3 försök från stället du köpt de ifrån att fixa problemet. Efter de pengarna tillbaks eller annan likvärdig vara.
Annars kan man prata med support, kanske man är villig att byta ut den till en annan produkt direkt. Att ha en sån mus funkar ju inte !

Av WEBRUNNER
Skrivet av PALACE:

Kommer säkert byta till https://www.komplett.se/product/866536/datorutrustning/mustan... om jag byter den här till en ny och den blir likadant.

Byter du till en ny och de blir likadant så är de nog inte musen de är fel på utan datorn och/eller mjukvaran.

Av WEBRUNNER

Inget större fel på Razer. Inte som du beskriver iallafall. Skulle alla möss från Razer hänga sig så skulle dom knappast sälja i den utsträckningen som dom faktiskt gör.
Finns något som heter garanti om du misstänker att något är fel. Alla företag kan ju ha måndagsex. Har du köpt den på Komplett så bör de gå att skicka in den. Kontakta support.

Av WEBRUNNER

Skänk bort den eller skrota. Jag skulle inte orka hålla på. Kanske chassi går att återanvända? Eller gör om till en NAS/server eller testmaskin.