Inlägg

Inlägg som WEBRUNNER har skrivit i forumet
Av WEBRUNNER

Vad är de för tangentbord? Man måste ju i regel skruva upp de och rengöra. Kan vara ett jävla jobb ibland. På bärbara kan de vara extremt jobb.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Freddie-97:

@Ecfor: Jag gillar fester men börjar inse att jag måste hitta nytt folk att vara med på festerna. Haha jo det är sant töser snor bara pengar och skit bättre att spara cashen till en sjuk data

Eller bil, lgh/villa. (data kan du få gratis). Nu var jag lite jävlig.

Av WEBRUNNER

Ja, alla moderna routrar väljer ju band automatiskt. Hjälper ju inte om de är tjockt. 5ghz är ju att föredra då de finns plats för fler där. Inte lika känsligt men kortare räckvidd. Annars är de ju kabel som gäller i dagsläget.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Freddie-97:

@WEBRUNNER: Bor i en förort utanför Helsingborg! Ja jag tror också dem är det stora problemet! Är öppen för nya personer speciellt på krogen!

Kör hårt. Bara de inte får för stora konsekvenser av att "gå ut på krogen". Nämligen lätt till att de blir lite för ofta. Lite för mycket. De kan bli en naturlig konsekvens av att man mår bättre då om man är ute och dricker. De får inte bli en vana. Jag har som sagt erfarenhet gällande nära släkt.

Av WEBRUNNER

@Ante Pan: Jag vill oxå vara 19. Då fanns inga problem. Vänta bara!

Av WEBRUNNER

@Freddie-97: De är nog de som är de stora problemet. Du har fastnat vid dom sen plugget. Jag var väldigt kompis med många i uppväxten, plugget. Men sen växte vi ifrån varann kraftigt. En blev kriminell more or less, en blev jättedryg, en blev finanskille och flyttade. En "kompis" blåste mig finansiellt samt stal grejor av mig. Hade helt plötsligt inget gemensamt med någon så jag bröt med alla. Eller de blev naturlig brytning.

Vet inte vart du bor men här på Sweclockers kan du kanske hitta vänner. Du grejjar ju en del med elektronik har jag läst i forumet.

Av WEBRUNNER

@Svensktiger: Bra inlägg. Fast ibland ersätts dom inte efter skolan. En parentes bara.

Av WEBRUNNER

@Freddie-97: Ja, men då har du fått råd av din far och även här. Du kan ringa anonymt till en början och bara kolla av vad som gäller. Men de är inga konstigheter. Jag kan säga dig att min syster var riktigt illa ute. Värre än du förmodligen. Hon träffade en bra psykolog som totalt förändrade hennes liv.
Känner du för att prata vidare så är jag öppen för PM.

Av WEBRUNNER

Låter verkligen som att du inte mår bra. Låter inte som bra vänner heller till att börja med. Inte vänner alls egentligen.
Ett råd är att fundera på psykisk hjälp. Inget fel i de. De rika ser ju de som en "socitetsgrej".
Kolla iallafall upp möjligheten och ring och fråga. Ingen skam i de. Även om de naturligtvis inte är något fel på dig så kan de vara riktigt bra att prata med någon professionell. De är mitt råd då Sweclockers inte är rätt forum. Gå till rätt forum.

Av WEBRUNNER
Skrivet av Tommty:

oj, då borde du inte leva i denna värld. du kommer ha problem med framtida reklamationsärenden hör jag.

gissningsvis är du den personen som klagar såfort det är en repa på en produkt?

har den "nya" bilen rullat 3 km kommer du säkert anmärka på det.

tagiskt att personer startar med att lägga upp en tråd utan att ens ta kontakt med inet först.

rekommenderar dig att köpa en bok "sunt förnuft", jag säljer den billigt.

Inte bråka nu! De är fredag och vi ska va mjuka och fina. Inte hård och kantig som någon sa i en svensk film. Hahah

Av WEBRUNNER
Skrivet av Tommty:

@Sveklockarn: Kör igenom det i memtest ett par gånger. fungerar det så fungerar det...om inte så skicka tillbaka det.

lika stor chans att du esd skadar det om du skulle öppnat förpackningen.

EDIT: angående ESD skada, antingen är det synligt och du får fel i memtest eller så kan det vara skadat och visa sig om 20 år. man vet inte. dock har du garanti på minnerna..

Jo, de är ju rätt bra garanti på minnen. Flera år i regel. Men dom ska ju inte skickas på felaktigt sätt (om de nu är så) hur som helst.
Därför tycker jag de är viktigt att påtala brister hos leverantören så dom för en chans att rätta till. Är leverantören seriös så uppskattas konkret kritik. Kanske är ESD bubbelplats vad vet jag?

Själv skulle jag nog behålla minnet om inga fel visades. Däremot vet jag folk jag känner som skickat tillbaks allt om de finns antydningar till märken på ytterkartongen.

Av WEBRUNNER

@HerrParasit: Ja, och nu är paranoian igång. Alla minnen jag köpt nästan kommer så. Tror inte Corsair och andra paketerar produkterna så om de inte vore safe.

I TS fall är de lite mer tveksamt. Be Inet förklara! Känns fel och är de så måste dom få en chans att rätta till eventuella brister så andra slipper bli utsatta.

Av WEBRUNNER

@Oringen: LÄS!

Av WEBRUNNER
Skrivet av hznn:

Det är ju samma i bios osv.... Kan ju inte va drivers då?

Nej, precis. Glöm drivrutiner i detta fall.

Av WEBRUNNER

Själv skulle jag tagit bort alla fläktar i toppen och sätta en av dessa i botten (med blås in). Sen vända på övriga fläktar då du gjort tvärtom med dessa.

Av WEBRUNNER

Kan känna att man tappat lite av de man var inne på för nått år sedan i panelen. Att varva med intressanta gäster ibland osv.
Visst, Emil är väldigt saknad men tycker att Jacob blir bara bättre och bättre.
Men som Jonas sa, Emil har ju inte slutat och lär dyka upp då och då.

Av WEBRUNNER
Skrivet av bobzombie:

Aa fast det är ju inte så lätt utan internet har bara en dator plus att jag har en nyare drivare på en av diskarna den funkar inte heller.

OK, varför funkar inte den då? Har du fler problem?

Av WEBRUNNER

@bobzombie:

Kolla också att inte nätverkskortet är inaktiverat i BIOS. Long shot, men du kanske varit inne där och grejjat?

Av WEBRUNNER

Pröva att ladda ner nyaste drivrutinen! Skivorna använder jag aldrig. Kan va gammal som gatan.

Av WEBRUNNER

Ett riktigt hemskt rykte som spridit sig om Seagates diskar. Har kört med Seagate sen jag började med datorer. Diagram hit och diagram dit. Vilken sort och vilken användning? Drifttid? Måste alla Seagates diskar vara skit helt plötsligt om en viss sort/batch i serversystem failar mer än andra? Konstigt dom är så stora fortfarande om deras diskar är skit? Missat något?