Inlägg

Inlägg som cyprus har skrivit i forumet
Av cyprus

Ungefär det mogna svar jag förväntade mig, lycka till med den nya ledningen med mer sponsorer och simps, over and out.

Av cyprus

Känns även som något Ikea kan snickra ihop för 500 spänn, men nu får ju young engineering lite extra skjuts. Mer och mer sponsring eller smygsponsring på denna site som är på på väg rakt neråt.

Dessutom stånkar ni och stönar över den senaste tidens släpp av cpu:er. Kan ju inte påstå att eran testhistorik sedan årsskiftet är särskilt imponerande direkt.

Av cyprus

Ni pratade på om svaga grafikkort under 180mm, jag föreslog kraftfullare men fick ingen respons. Lite tråkig inställning då ni kunde gjort en enkel sökning.

Av cyprus

Sätt den jäveln i fängelse med hårt arbete mellan 10-20 år, får se hur kul personens ungdombrott var då. Givetvis skall vårdnadshavarna bli skadeståndsskyldiga. Go all in.

Av cyprus

Blev utvald av Elgiganten i torsdags, insåg sedan att det enda spelet jag var intresserad av var Horizon Zero 2 i februari. Med Playstation PC så bryr jag mig inte så mycket om PS5 och min dator är vida överlägsen. Och min backlog kommer räcka till.

Av cyprus

Andra spelet i rad som Bioware överger, känns ju inte så förtroendeingivande inför framtida spelsläpp.

Av cyprus

Jag är även skeptisk till livslängden på de adaptiva avtryckarna.

Av cyprus
Skrivet av ronz:

Discokristall eller inte är frågan

Ja det är ett TUFft val.

Av cyprus

Ok, så jag lyckades få två 3090 skickade till mig samtidigt, ett Asus 3090 TUF OC och ett Palit Gamerock (ej OC). Vilken borde jag behålla?

Av cyprus

Finns även i grått

Av cyprus

Det är ju ingen direkt överraskning att Nvidia gav sig på HU. Sen tycker jag det är pinsamt att Nvidia gav vika för pöbelns tryck. Siter och youtubekanaler som testar hårdvara verkar tro att de är några slags förtryckta journalister. Det börjar det ju irritera konsumenter mer och mer när man gödslar för dem i princip otillgänglig hårdvara över influencers och youtubekanaler. Nvidia (och AMD) borde bli mer restriktiva till vilka de delar ut ny hårdvara för "testning".

Av cyprus

Det enda jag använder Hardware Unboxed till är Tims guider för att optimera Grafikinställningarna i spel. Tycker för övrigt inte ett dugg synd om dem, de har blivit mer Hardware Biased.

Av cyprus

Stadia?

Av cyprus
Skrivet av MacMacarus:

Hej,

Jag ska köpa mig min första speldator på 10 år och sitter och plockar ihop delar.
Jag hade bestämt mig för en i5-10600K men så fick jag input att jag borde välja ryzen 5600X istället. Den är som ni vet slutsåld och med lång leveranstid.
Jag har läst en jäkla massa tester och sett videos, och visst, 5600X vinner i det mesta, men det är ju med rätt liten marginal.
Är den värd att vänta på? Jag är ju ingen streamer och ingen esportare, jag spelar för nöjes skull. Jag tänker para ihop den med ett 3070 mest troligt.

Mvh Marcus

Beror väl på vilken upplösning du spelar i. Spelar du i 1440p och uppåt spelar det ingen större roll.

Av cyprus

Hoppas gigabyte använder bättre kylpasta än det jag hade på mitt 2080Ti, det hade konsistensen av torkat tandkräm efter knappt två år.

Av cyprus

Microsoft är väl sura på apple efter att de portat xcloud på ios.

Av cyprus

En ABC 80 inköpt runt 82-83 någon gång.

Av cyprus

Google Stadia är så dött att de kan släpa ut liket och begrava det med alla andra misslyckanden på Googles kyrkogård.

Av cyprus

Jag tror det blir svårt att hålla nere temperaturen i chassit när man i princip blockerat hela frontfläkten.

Av cyprus
Skrivet av Sprakx:

Föredrag från 2019 av Olle Johansson om strålning
https://www.youtube.com/watch?v=5qIYddAsIho

Utsedd till årets förvillare 2004.