Inlägg

Inlägg som bais har skrivit i forumet
Av bais

Nasra du har pm med kontaktuppgifter

Av bais
Skrivet av bais:

Budet är noterat och är just nu ledande.
Tack

Då inga fler bud inkommit så väljer jag att avsluta budgivningen och Nasra vinner budgivningen

Av bais
Skrivet av Nasra:

Höjer till 1200kr.

Budet är noterat och är just nu ledande.
Tack

Av bais

Kul att så många är intresserade!

Jag har fått bud på 1100 för allt via pm, dock låter jag budgivningen ligga kvar då jag helst ser att man budar i tråden. Budgivningen pågår till kl 22 ikväll.
Budet via pm godkänner jag inte förrens pengarna finns mitt konto fram tills dess gäller budgivningen i tråden vilket betyder att Nasra leder budgivningen med 900kr.

Av bais

Cpu 2500k Grafikkort GTX460 Moderkort P8H67-M Pro

Säljer följande från en kontorsdator:

CPU: 2500K finns märken på cpu plåten (små hack) vet ej varifrån dessa kommer då jag hittat processorn. Processorn är fullt fungerande jag har haft den snurrandes 3 år i en kontorsdator i moderkortet som jag säljer. Aldrig varit klockad i min ägo. Inga onormala temperaturer.
Pris ide: Bud från 300kr

Moderkort: P8H67-M Pro inköpt beg från Sweclockers 2014 skickar med i/o plåt samt 4 gb standard minnen ( 4 st 1gb stickor)

Pris ide: Bud från 400kr

Gigabyte GTX 460 oc inköpt 2010

Pris ide: Bud från 200kr

Finns i Salem/Rönninge södra stockholm kan eventuellt skickas men föredrar upphämtning.

Läs hela annonsen här

Av bais

passar accelero extreme IV 280x mitt 7970

Hallå
behöver hjälp med om accelero extreme 4 280x passar mitt standard gigabyte 7970 windforce
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4102#s...

har letat överallt efter en en ersättare då ena fläkten låter illa på mitt windforce eller om nån vet om man kan byta ut en av fläktarna på orginal kylaren isåfall vilken?

tacksam för all hjälp

Av bais

Då kommer en liten uppdatering på testerna

just nu bakas det för fullt så får vi se om det funkar

http://www.fildirekt.se/dl/1420896946.jpg

http://www.fildirekt.se/dl/1420862806.jpg

återkommer efter ihop plockning och testning

Av bais

Defekt sapphire hd7870 2gb OC

Hallå

tänkte kolla med er om grafikkortet är helt kört?
köpte det defekt och tänkte se om jag kunde få igång det.
Följande fel uppträder:

Två kraftiga vertikala artefakter i windows miljö samt massa artefakter i bios. Hdmi utgången får jag ingen bild ifrån på tv:n utan endast dvi får jag bild ifrån kan det vara en bios inställning?
amds grafik drivrutiner går inte att installera skärmen blir svart och hänger sig. Tänkte om man kunde prova att klocka ner kortet för att se om artefakterna försvann.

har testat med omformaterad dator samt monternat ny kylpasta.

http://www.ladda-upp.se/bilder/vvucuwvztdkhhk/

tacksam för tips och ideer

mvh B

Av bais
Skrivet av jacobtr:

Hur ter sig problemet med minnena funkar dom i bara en viss slot var? Har liknande problem fast med 3570k och asus z77-v fast då kan jag inte klocka heller:(

Jag hade samma fel oavsett om jag böt tillbaka till min gamla processor, ingen utav dem hade några skador/repor på undersidan och inga pinnar är böjda i sockeln. Mitt problem var att datorn bara startade med ett minne i A2 slotten. Jag fick igång burken och ändrade till xmp profil och höjde spänningen till 1,65v efter det lyckades jag få igång det andra minnet i B2 sockeln nackdelen är att minnena inte kör i dual channel. I dem andra två socklarna går datorn inte igång på något av minnena. Innan bytet körde jag minnena i A1+A2 sockel i dual channel. tyvärr verkar asus kortet extremt känsligt med minnen

Av bais
Skrivet av -=Mr_B=-:

Låter som om CPU'n är defekt. Men med tanke på att den var gratis kan man kanske leva med att en defekt kontroller till minnet.
B!

Det var min första tanke också men jag får samma fel med gamla processorn också sen är p8p67pro ett riktigt jävla skit kort också strulat sen dag 1

Av bais

Haha kul att man kan glädja på kvällskvisten, enda synliga skadan jag kunde hitta var några repor och små hack på sjävla metallen som ligger mot kylaren. Det verkar dock inte påverka kylegenskaperna och vad det gäller minnena så fungerar båda två om man kör dem ensamma men inte tillsammans och dem fungerar bara i två olika slottar. Dessutom satt det två burkplockare utan för citygross så det är möjligt att dem tappade processorn. Ska nog dra förbi kungens kurva igen imorrn och leta grafikkort haha. Jag vinner aldrig nått och hittar aldrig nått så sjukt nöjd med dagens tur. Vad ligger dem på begagnat om man skulle få för sig att sälja den andra processorn?

Av bais

Hittade en 2500k på parkeringen

Var påväg in till citygross när tjejen frågade vad är det där och pekade på marken, såg att det låg en processor på msrken med undersidan upp. Tog upp den och upptäcke att det var en i5 2500k blev glad som fan men undrade hur den hamnat där. Har redan en likadan processor i burken men bör ut och testade om den funkade, det gjorde den och klockar 4,3 ett problem dock som uppstod är att datorn vägrar boota med två minnen, oavsett om jag byter tillbaka processorn, jag får röd lampa på mitt moderkort p8p67pro och lyckas burken gå igång kommer overclock fail trots org hastighet både på CPU och minne, nån som har en idé kan ena Stickan blivit bränd i bytet?

Av bais

jag har en hp mini 210 med inbyggt 3g modem skitsmidigt bara att pilla in ett simkort bakom batteriet!

Av bais

jag hade samma fel med mina corsair xms3 1600 minnen du måste och då menar jag måste reseta cmos med jumpern på moderkortet, den sitter vid en lite större grön diod på nedre delen utav moderkortet sen ställer du in xmp profilen i bios. hur mycket jag än pillade efter bios uppdateringen så gick aldrig burken igång förrens jag resettat bios så börja med att prova det.

Av bais
Skrivet av Jalle64:

Det borde inte vara några som helst problem med detta om du bara skall ha ett kort, dock skulle jag valt ett något starkare nätagg typ 500 eller 550W Corsair eller av den kalibern för 400W blir lite snålt speciellt som GTX460 vill ha "minst" 450W.

jag har ett Corsair vx 550 och funderar på sli tror ni det verkligen funkar det med detta agg?

Av bais
Skrivet av paesha:

Ledsen att säga det, men jag har Deluxe-modellen och det strular satan med minnena =(

och jag har pro brädan de strular lika mycket...botar varannan gång.. undvik asus så långt det går!!

Av bais
Skrivet av Old KnotVillage:

bios flash brukar väl lösa det mesta.

Bios är uppdaterat till det senaste beta bioset utan framgång...

Av bais
Skrivet av willaim:

Asus P8P76 PRO har kände problem med dom flesta RAM minnena, har läst att man kan hålla inne någon knapp på moderkortet så ställer minnena in sig på rätt frekvens och clock. Och att man ska placera minnena i A2 & B2 slots'en på moderkortet.

jo det funkar faktiskt, en gång, vid nästa boot så startar datorn helt enkelt inte och man får stänga av och starta den igen trots att xmp profilen är aktiv och jag manuellt ställt in minnena i 1.65 volt och rätt timings. att köra minnena i 1333 mhz hjälper inte heller. att kölra minnena i dem blå slotarna som manuallen rekomnderar fungerar inte heller, att köra energisparfunktionen med switchen på moderkoret sk EPU gör att datorn inte går att boota överhuvudtaget. Varför släppte Asus ett kort som inte var färdig utvecklat till lansering kan man fråga sig. Jag råder alla som ska köpa nytt mkort till 1155 att hålla sig långt ifrån p8p67 serien även fast funktionerna verkar lovande tills asus löst alla problem men kortet. Jag kommer defenitivt att reklamera detta kort om det går.

Av bais

p8p67 pro vilket jävla skit moderkort!!

enda sedan dagen för inköpet har detta moderkort skapat problem... Allt började med att uefi och min usb mus skapade problem, musen åkte av sig själv diagonalt över skärmen, helt obrukbart endast tangetbordet funkade för att konfigurera.. ok so far so god... ända till windows installerats och jag valde min hårddisk med windows som "first boot"... boot mgr failed...perfekt.. trix och fix så fick jag igång det MEN det största problemet är att få kortet att boota med mina Corsair XMS3 9-9-9-24 1600 mhz minnen. Alltid vid coold boot startar aldrig datorn och error lampan vid minnena lyser rött och elakt trots xmp profil och 1,65 volt i uefi. Stäng av och sätt på igen så startar den så snällt och bootar windows. Bluetooth och iphone 4 går inte att koppla ihop med varandra för att använda Asus BT go och iphone appen.. Asus AI suite hänger sig varannan uppstart och orsakar ett extremt långsamt system och ja jag använder senaste beta bioset.

jag ångrar grovt att jag köpte detta moderkort då det strular istortsett varje dag...

tror ni mig inte så läs vidare på asus egna forum: http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?Slanguage=en-us&board_id...

Av bais

kolla i manualen du ska sätta grejerna i usb port 1 och 2 på baksidan, det ska va dem två ensamma portarna ovanför dem två usb portarna med nätverksuttag ovanför sig. Det sitter två usb 3.0 uttag på baksidan som inte fungerar i uefi, jag kopplade in musen där och då for den av sig själv diagonalt över skärmen och var fullständigt obrukbar