Inlägg

Inlägg som Krass har skrivit i forumet
Av Krass

Jag har en laptop med HDMI 1.4a utgång, vilket därmed ska klara av upplösningar mer än 1920x1080. Dock så klarar min skärm(dell U2711) inte av mer än 1080 via HDMI uttaget, men skärmen har en displayport. Skulle jag kunna få 2560x1440 om jag använder mig av er adapter DP-HDMI12 ?

Av Krass

Du har alltid förtur att förlänga din domän innan någon annan får lov att köpa den. Det är bara om du glömmer av att betala som någon annan kan gå in och köpa upp den.

Av Krass
Skrivet av Lofqvist:

Jo det tänker vi göra, och ett hundratals miljoner andra.

Hundratals miljoner? Är du medveten att Xbox 360 har sålt mindre än 80 miljoner exemplar worldwide sedan den lanserades 2005?

Av Krass

Playstation 3 drar 0,5 watt eller 1 watt i standbyläge beroende på vilken modell.

http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_technical_specific...

Av Krass

Det finns ingen allmän röstchatt för Playstation 3. Du kan bara prata med dem du spelar ihop med, dvs röstchatten är inbyggd i spelet.

Edit: Hmm, när du säger att det finns en röst/video knapp som är genomskinlig så verkar det numera finnas... Det var en nyhet för mig. Har du testat att göra som de skriver i manualen?
http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/friend...

Av Krass

Vad jag har fattat det som så är det lite som ett lotteri med Comhem. Vissa bostäder krånglar det ofta med, andra inte alls. Och tyvärr verkar det bero på vart du bor :(.

Jag har tex haft Combem 100/10 i 3 år. Det har aldrig krånglat för mig, så jag är supernöjd med Comhem. Och när jag kör Bredbandkollen/Speedtest så får ju ut ca 10% extra, dvs ~110/11 Mbit/s

Av Krass
Skrivet av gn1p:

ctrl + shift + k
Game.cookies = 9999999999999999999999
Gissar på att denna tråden är för de som spelar legit!

Varför inte dra till med Game.RuinTheFun() om man ändå ska fuska?

Av Krass
Skrivet av ShutteN:

ALLA DAMPAR SÖNDER NU

Nej, det är bara du som dampar sönder...

Alla spel läcks ut i förväg på ett eller annat sätt.

Av Krass
Skrivet av blomqvist:

Vad gör du med NFC?

Jag låser t.ex. upp ytterdörren på jobbet med NFC :).
Man kan även läsa av lite nyttig information om ditt busskort(västtrafik) med en app via NFC. T.ex hur mycket pengar du har kvar, när och vart du senast använde kortet etc.

Av Krass

Jag hade samma problem när jag hade en zte blade. Stäng av telefonen, ta ur batteri + sim kort i ca 10min. Sätt sedan tillbaka och starta upp telefonen. Det brukade hjälpa för mig. Kunde dock ta en liten tid innan sms började trilla in efter uppstarten.

Av Krass
Skrivet av Sir. Haxalot:

Om du tror att ditt trådlösa nät är säkert så har du fel, det tar 10-15 minuter att knäcka ett WPA2 nät med lite tur och rätt mjukvara...

Det är därför jag bara godkänner anslutningar till mitt Wi-fi som stämmer överens med en lista över ett fåtal macadresser i routerns inställningar. Det gör det betydligt svårare att hacka sig in i routern. Visst det går att ändra mac adress på en dator, men om det bara finns 2-4 st möjliga kombinationer av macadresser samt WPA2-PSK lösenord så minimerar man risken iaf.

Av Krass
Skrivet av Qwal:

som qaffe skriver, vill du ha mer detaljerad info eller räcker det?

Tack, det räcker

Av Krass
Skrivet av Qwal:

köp ingen evo då dess livstid är mycket mindre än pro :/

Vad beror det på? Har själv en pro så jag klagar inte om det nu stämmer

Av Krass

Som flera andra tidigare redan nämnt: Paint.NET är ett mycket bra gratisprogram för bildredigering.

Av Krass
Skrivet av GenKaan:

Kan tipsa om hushmail.com

Hushmail va bra en gång i tiden. Men nu är de lika illa som Google när det gäller personlig integritet.

TS: Det bästa man kan göra är att köpa en egen domän för mejladressen och ha en liten webbserver hemma. Går tom att använda en Rasberry PI som mailserver, krävs inga kraftiga maskiner för det.

Av Krass
Skrivet av SunQ:

Jag ska försöka mig på att skruva isär telefonen idag och byta skärm som jag fick hem från Kina för någon dag sedan.
Ska bara försöka hitta åt mina Torxbits som jag ska ha liggandes någonstans.

Någon här som provat skruva isär?
Är det svårt?

Kollat på en del videos och det verkar inte speciellt svårt

Jaja, kan bara gå åt helvete...

Exakt vart köpte du skärmen och hur mycket kostade den? Har själv en sprucken skärm som jag skulle vilja byta.

Av Krass
Skrivet av lindahlj:

Ty fusan!

Alla beställningarna hade nog gått igenom om inte någon frågat om priset stämde. De hade aldrig märkt att priset låg fel om inte någon från sweclockers mailat och frågat om priset var korrekt!

Om du tror att ett par mail som frågade om priset som var orsaken så kan du inte vara vidare insatt i näthandel. Alla stora e-handels siter har inbyggda varningssystem om en produkt får ovanligt många beställningar på kort tid, jämfört med tidigare.

Skrivet av ecu971:

Jo var verkligen extremt korkat o majla om det. Hade man låtit det ligga hade vi haft diskarna inom nån vecka.

Nej. Mailen spelade absolut ingen roll i varför alla ordrar blev makulerade.

Av Krass
Skrivet av Anonymous FTW:

Därför att det handlar om Facebookappen och WP8 varken mer eller mindre, jo jag har läst TS fråga.

Problemet med din film är att det bara är en genväg till medelandedelen av appen. Den har ingenting med notifieringar som TS vill ha hjälp med att göra. Vad TS vill är att han ska få ett litet kort meddelande högst upp på skärmen i någon sekund när han han får notifering ifrån facebook. Dvs på samma sätt som när han får ett sms. Och att en liten siffra dyker på på livetilen som talar om hur många olästa notifieringar han. Förklara gärna för mig hur filmen du länkade löser det problemet för TS...

Till TS:
Notifieringarna har fungerat väldigt dåligt med facebook appen till WP8 så länge jag har haft WP (ca 8 månader). Det va en period i våras då det faktiskt dök upp siffror i livetilen som talade om hur många notifieringar man fått. Men det va tyvärr en väldigt kort period. Bästa du kan göra är att Lägga till ditt facebook konto i sms appen så får du ett "sms" med alla dina privata medelanden ifrån facebook iaf. Men då får du inte reda på om någon kommenterar din status, bjuder in dig till något event etc. Bara att inse att facebook appen till WP8 tyvärr är kass

Av Krass
Skrivet av kimhypno:

Det har nu kommit tillbaka! vet je hur eller varför men tackar för alla svar, Speciellt Krass. Det är något riktigt bra att veta !

Np, bra att det löste sig :). Jag kommer ihåg att jag läste på något annat forum att det var en person som lyckades lämna tillbaka till Playstation 3 efter att Sony tog bort stödet Linux för att det då inte längre var samma produkt. Där jag lärde mig att det var möjligt, hade själv ingen aning om det innan.

Av Krass
Skrivet av Laine:

Det kanske är jag som är vilse, men jag kan inte hitta Chrome till min WP8.

Orkar inte med IE's försök till en mobil webläsare så använder inte någon läsare alls för tillfället, tråkigt värre.

milo_ skrev faktiskt Windows, och inte Windows Phone