Inlägg

Inlägg som Tekoppar har skrivit i forumet
Av Tekoppar

Du lägger aldrig in något i variabeln varukorg.

Av Tekoppar

Efter att du viktat allting.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Jag hade undvikit att skicka tillbaks resultaten för att sedan skicka in och lägga in i databasen eftersom det ger chansen att redigera poängen för svaren innan dem skickas tillbaks av användaren. Speciellt eftersom du inte använder prepared statements vilket öppnar upp dig för sql injection.

Istället när du summerar upp svaren så lagra dem i en array och spara den till $_SESSION variabeln och sedan när användaren klickar på submit så plockar du bara fram poängen ur $_SESSION och lägger in i databasen.

Av Tekoppar

Hej, jag förenklade din kod lite. Vilket borde underlätta avsevärt till att felsöka varför det blir som det blir, det är ett väldigt enkelt fel att hitta och något som du borde lära dig.

while (omstartloop == true) { int drawnCardNumber = 0; while (loop == true) { CORE GAME PLAY LOOP highestCardPlayer = drawnCardNumber; PlayerDrawsCard(drawnCardNumber); drawnCardNumber++; highestCardComputer = drawnCardNumber; ComputerDrawsCard(drawnCardNumber); determineWinnerAndLoser AskForAnotherMatch //returns to CORE GAME PLAY LOOP if players submits y or Y } }

Av Tekoppar

@Johan_J_90: Hade inte haft något emot det, men tyvärr så är det ingenting jag kan göra i år.

Av Tekoppar

Har alltid velat åka ner och kollat, så varje gång man får se bilder och läsa om folk som gjort blir man bara mer taggad att göra det. Men jag hade velat tagit en foto tur så det hade varit lättare att ta bilder. Men kan tänka mig att man bör åka snart innan det blir mer restriktioner på vad man får göra. Något jag verkligen måste göra snart, tack för kul läsning, blir så avundsjuk.

Av Tekoppar

Tinder har ju variabla priset beroende på ålder, vart du bor sen säkert hur du använder skiten. Jag får som exempel 8 öre billigare än dig. Inte direkt för att jag någonsin skulle köpa tinder gold för det där jävla ocker priset. Förstår inte heller varför någon överhuvudtaget skulle köpa tinder gold för den delen heller från ett ocker företag som tinder, nej totalt skräp.

Av Tekoppar

Mina Joycons har driftat sedan jag köpte Switchen sen launch, och helt ärligt är det de sämsta kontrollerna jag någonsin använt. Riktar jag dem inte mer eller mindre rakt mot Switchen så slutar den registrera inputs. Då det var ett känt fel så var rekommendationen att kontakta Nintendo direkt så skulle dem laga dem eller byta ut dem gratis åt en. Fick aldrig något svar från Nintendos support, så prövade att kontakta Bergsala eftersom dem är distributör åt Sverige men fick inget svar. Men man kanske ska get det ett nytt försök nu när det är uppe på tapeten.

Av Tekoppar

@Dumbullen: Väldigt svårt att döma en lag som denna utan att köra det på fall från fall eftersom omständigheterna är allting. Om Icera hade gjort något liknande så hade dem absolut kunnat få liknande böter, allt beror på omständigheterna.

Av Tekoppar

@Dumbullen: Här har du EU's press release gällande detta. http://europa.eu/rapid/press-release_IP-19-4350_en.htm

Det som är intressant.

Citat:

Today's decision concludes that Qualcomm held a dominant position in the global market for UMTS baseband chipset between 2009 and 2011. This is based in particular on Qualcomm's high market shares of approximately 60% (almost three times the market share of its biggest competitor) and the high barriers to entry to this market. These include the significant initial investments in research and development to design UMTS chipsets and various barriers related to Qualcomm's intellectual property rights.

Market dominance is, as such, not illegal under EU antitrust rules. However, dominant companies have a special responsibility not to abuse their powerful market position by restricting competition, either in the market where they are dominant or in separate markets.

However, our investigation found that Qualcomm abused this dominance between mid-2009 and mid-2011 by engaging in “predatory pricing”. Qualcomm sold certain quantities of three of its UMTS chipsets below cost to Huawei and ZTE, two strategically important customers, with the intention of eliminating Icera, its main rival at the time in the market segment offering advanced data rate performance.

Av Tekoppar

@LinusNeuman: Nej, jag förutsätter att om ett spel är bra så vill man visa upp det genom alla möjliga sätt som existerar i nuläget, Youtube, Twitch, Twitter, Facebook eller gamla hederliga forum. Men tyvärr är det sällan utvecklare utnyttjar dessa verktyg och istället gömmer sig och sedan förväntar sig att när spelet släpps så ska tydligen alla vet om det. Om Steams algoritm inte hjälper er, GÖR NÅGOT SJÄLV. Gör som Motion Twin gjorde och använd Twitch.

"Most people are going to try and get the biggest streamers they can, and that includes spending money on them. So we did the opposite." https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-09-06-breathing-l...

För att det inte är synd om utvecklare som du länkade, deras spel ser mediokert ut. Jag ser inget unikt med spelet som gör att det står ut från alla andra tur baserade spel, dessutom kostar det 24,99€. FZ skriver att det saknas saker att göra, ranked var inte ens släppt fast det är ett online baserat spel och att det känns som ett early-access spel. Detta låter inte bra för ett spel som kostar 24,99€.

Vill man att sitt indie spel ska bli upptäckt så gör man något unikt med det, man förlitar sig inte att andra eller algoritmer ska göra det åt en.

Av Tekoppar

@LinusNeuman: Så du menar att problemet är inte utvecklarna, eller spelen dem gör. Du menar att vissa utvecklare får det svårare och måste kämpa mer, utveckla bättre produkter för att kunna synas bättre. Jag har väldigt svårt att se några problem med detta, varför skulle det vara Steams ansvar att sköta marknadsföringen åt andra? Har du några bra exempel på dessa stackars utvecklare som gjort "kvalités" spel men misslyckats?

Av Tekoppar

@LinusNeuman: Fast vem är det som ska avgöra vad som anses som kvalité? Ska du avgöra det? Dessa så kallade lågbudget rpg maker spel kanske andra anser har kvalité, ska vi då ignorera dem? Vad händer om jag anser att Neon Giant's framtida projekt inte innehar någon kvalité, ska ingen spelbutik få sälja det då? Eller är det inte bättre att ge så många som möjligt en plats att få visa upp sina projekt och sedan får slut användaren avgöra resten?

Av Tekoppar

@Beginner: Epic Games Store har inte en sådan avancerad funktion som att kunna lägga till fler produkter, en sån kallad kundkorg. Men om du du enbart väntar +6 månader så kan du köpa mer än en produkt åt gången. Jag menar dem la ju nyss precis till funktionen att kunna söka på spels namn i butiken. Menar ge dem lite tid för guds skull, är ju inte direkt så att dessa är vanliga funktioner som hittas överallt, DETTA ÄR INNOVATION GOTT FOLK.

Av Tekoppar

Problemen jag ser med denna "lag" är, vissa specifika plattformar. Jag antar att det finns en lista på vissa specifika plattformar eller kommer det komma som en överraskning på posten att man helt plötsligt blir åtalad? har avtal med upphovsrättsinnehavare när det kommer till användning av musik och videoklipp.Problemet här är ju att om man inte har avtal med upphovsrättsinnehavare att man behöver anstränga sig "så gott de kan" vilket måste betyda att om du inte har avtal med exakt alla upphovsrättsinnehavare måste du "anstränga dig så gott du kan" för att sätta stopp på uppladdning av upphovsrättsskyddat innehåll på din webbplats. Så varför ens göra ett försök att fixa avtal med ALLA upphovsrättsinnehavare vilket aldrig kommer att hända och istället "anstränga sig så gott man kan" och fixa ett filter. Sen måste man ju bara undra vad "så gott de kan" ens betyder.

Nej jag ser detta som ett stort april skämt, lite tidigt ute bara.

Av Tekoppar

@skog1s

Mestadels för att jag är lat och orkar inte hålla på att avaktivera och aktivera när man känner för att kolla. Visst är det dumt, men men.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Jag betalar 139:- för Netflix även fast jag knappt använder det, ibland brukar man få ett ryck och kollar men tycker inte priset, kvalitén eller utbudet är bra jämfört med priset. Har även Amazon Prime, skaffade det enbart för The Grand Tour men samma här med att jag knappt kollar något. Däremot så får jag en gratis Twitch sub varje månad "värde" 4,99$ samt så får man gratis saker ibland till olika spel, även fått ett par spel. När Amazon väl kommer till Sverige får man ju även gratis frakt på beställningar hos dem. Och allt detta betalar jag bara 62,70 för varje månad.

Så kan säkert vara en anledning till att jag tycker Netflix är dåligt.

Edit: en stor anledning är också att Netflix tar bort säsonger av serier vilket gör att man inte kan börja kolla på dem.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

En fråga bara, ni skriver "Diskreta 3D-effekter är tillåtna" men enligt mitt tycke är inte direkt 2017 loggan som ett exempel direkt diskret. Är detta en ny regel eller är tidigare vinnare ett bra exempel på hur långt man får ta det?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar

Använd det språket du kan, det är det bästa språket och kommer funka bäst (så länge språket du kan, kan användas för webben).

Skickades från m.sweclockers.com

Av Tekoppar
Skrivet av Sugu:

Såg att någon frågade om hur ofta prisjakt uppdateras.. well många skriver om SteelSeries Arctis Pro Wireless just nu så kollade upp dem. Fortfarande 3490kr på elgiganten enligt prisjakt inte 1690.

Prisjakt får fan uppdatera lite oftare det är ju fan 25min sen elgiganten körde igång.

Var jag, en av produkterna jag kollar på har inte uppdaterats sen klockan åtta. Antar att dem prioriterar produkter och sidor.

Skickades från m.sweclockers.com