Inlägg

Inlägg som clarko har skrivit i forumet
Av clarko
Skrivet av impacter:

1. Det är ett känt problem att den tappar nätet ibland men jag har inte hört talas om någon som måste reboota för att få tillbaka det. Själv så kan jag bara gå in och söka efter nät.

2. Om du har SIRI aktiverat, testa att stänga av funktionen "Håll upp för att tala". Har hört att det hjälper.

3. Automatiskt-Skärmlås?

Så att ha "håll upp för att tala" aktiverat ska lösa batteri problemet? tveksamt!

jag mena att skärmen fryser sig. Det är ju ett känt fel alla dessa jag har nämnt ovan i och med att apple officielt har gått ut med att recalla telefoner i USA

Av clarko

Jag köpte en iPhone 4S i fredags och har redan en jädrans massa problem.

1. IOS 5 med iPhone 4S kan inte uppdatera nätet, dvs, när du förlorar nät så måste du starta om din telefon för att kunna få tillbaks nät.
2. Batteriet dör dubbelt så fort som iPhone 4. Jag kan faktist se hur batteriet rullar ned och behöver ladda den 2 ggr om dagen (apple undersöker problemet och ska lösa det till nästa uppdatering, men när?)
3. skärmen låser sig då och då

Av clarko

jag ser nog inte sån ENORM skillnad jämnt emot BF2 om jag ska va helt ärlig, men åt andra sidan så tycker jag att den ger en enorm känsla när man väl spelar det faktist! Jag har själv en super dator och kör på den högsta grafiken atm och tycker att det ser lite fjantigt ut men som sagt.. jag litar fullt på DICE att dem kommer att leverera så som dem har lovat när väl spelet kommer ut.

Av clarko

Lönt att va negativa när ett Företag som DICE väljer att låta sina användare/kunder få ett smakprov innan dem öppnar plånboken och köper det. Om nu ett företag skulle lyssna på sina kunder hade man ju aldrig releasat nåt...

Jag är faktist imponerad över hur DICE hanterar detta med BF3.. dem är tydligen stolta över vad dem har åstadkommit! Kunde ju ha vart värre!

Av clarko
Skrivet av Lando121:

Hej, jag ska uppgradera min dator så att jag kan spela bf3 på härliga 60 fps

Jag har här ett paket på datorn jag vill och tänker upggradera till. Jag skulle vara tacksam om några med högre kunskaper än mig skulle kunna ge deras åsikt på om detta paket skulle fungera så bra som jag vill att det ska göra?

https://www.inet.se/kundvagn/visa/945175/2011-10-03

Skulle nog satsa på 6-8 gb minne istället för 4gb och som ovan säger...

Av clarko

Hej,

Jag har spelat nu Battlefield i ett par timmar men fick först ett error att jag måste logga ut och in igen för att min speltid har gått ut sen när jag gjorde det så fick jag error code 1 när jag klicka på "quick match" kan någon förklara detta?

Av clarko
Skrivet av kenny88g:

Anledningen till att jag skrev så va att killen endast ville flasha va han hade för komponenter:p

Nä, verkligen inte

Det kanske bidrar lite till hur det flyter.. who knows?

Av clarko

Hur är det för mig då när ni ändå är igång?

CPU: Intel 2600k @ 3.4 ghz
Minne: Corsair veng 8 gb 1600mhz
Grafik: Geforce GTX 580
SSD 120 gb

Av clarko
Skrivet av enzity:

Tilläggas är att om du bara ska spela så rekomenderar jag 2500 framför 2600, då det enda som skiljer i spelväg är i stort sätt klockfrekvensen, då inte många spel tar del av hyperthreading idag.

Det berors ju på om du lever för dagen eller tänker på framtiden... tror den som köper nåt idag vill ha nåt som räcker i längden vilket 2600k gör och inte 2500k men jag håller helt med.. med dagens spel så är 2500k betydligt mer prisvärd och bättre.

Av clarko

Jag kollade runt lite bland DJ butiker och MacBook Pro 13" är en standard och borde ej va något problem.. dessutom är priset riktigt bra! 15" är stor och klumpig, samt onödigt dyr!

Av clarko

Vad säger ni om Macbook air till DJ syfte? eller ska man gå på Pro istället? Jag har iafall beslutat mig för att köra på Apple just i denna syfte då efter en helg med PC.. PC buggade sig totalt! testa med en Dell m6000 och en Sony VIAO i värsta serien.. tydligen har Apple en stabilare paket.. och det vi glömde nämna är ju självklart ljudkortet som är enastående i Apple!

Av clarko

Har inte Air CD-läsare? Vettifan om man kan installera Serato ITCH då.. vet att man kan tanka uppdateringen på hemsidan för jag fick med skivan när jag köpte Pioneer DDJ S1

Airen är ju billigare och det jag undrar är att om 13" verkligen är bra för spelande på klubbar då skärmen är ganska liten.. kan tänka mig att man har svårt att se det hela i serato..

Av clarko
Skrivet av ksw:

airen går iaf fetbort, du har bara 2 usb som standard, plus att dne kostar satan i 13" utförandet... satsa på en 13" macbook pro då?

Är inte 13" jobbig att jobba med i DJ syfta då skärmen är otroligt liten ? :S Behöver inga USB då jag kmr ha alla cues och låtar i datorn.

Av clarko

Tips om Köp utav Macbook i DJ syfte

Hej,

Jag har nu kommit fram till att jag behöver köpa en Macbook för DJ och musik syfte. Programmet jag använder mig utav för att göra "mixtapes" och spelar ute på klubbar är Serato ITCH 2.0.

Vad är rekommendationen? Vilken dator passar mig bäst? har en ganska låg budget så den mest privärda för pengarna (det behöver inte va en PRO).

Vilken sida eller butik säljer för bäst priser? tänkte köpa på avbetalning räntefritt så all tips är välkomnande!

Tack!

Av clarko

Fast åt andra sidan så är ditt Minne rent utav kass då DDR2 inte är nåt spelen gillar... jag tror det starkaste delen i din burk just nu är ditt grafikort!

Av clarko

Jag skulle nog lägga mest krut på CPU + RAM och moderkort.. med dem spelen så håller ditt graffe ganska bra.. om du ska spela bf3 mw3 så borde du satsa på ett nytt graffe kort.. och då skulle jag nog köra på en 560 SLI för en räcker inte i längden

Av clarko

Det berors lite på vad du ska ha datorn till? spel? surfing/film/musik?

Av clarko

La bud på en MacBook Pro 15" 2.4, 4gb RAM, 250gb HD för 3300 kr.. får väl hålla tummarna att jag vinner budkriget.. men sen har ju nåt annat att fundera över.. är det bra och köpa en begagnad? enligt säljaren så ska den va helt felfri och några månader gammal så..

Av clarko
Skrivet av Kalasis:

Vad kör du i för program? Traktor? Virtual DJ?
Har aldrig haft problem med min HP 2530 när jag spelat, aldrig hängt sig eller nått sådant.
Men å andra sidan så använder jag den enbart för det ändamålet.

Serato ITCH ska jag köra på.. köpte en Pioneer DDJ S1 precis så det är därför jag är ute efter en laptop.. har alltid kört på skiva annars

Av clarko

Av min erfarenhet (4 år som dj) så är Pioneer hörlurarna riktigt bra (bättre än beats by dre) och min senaste köp och den jag använder nu är Pioneer HDJ 500 och den kostar runt 800 kr.. den har sjukt bra ljud + bas då jag är väldigt kräsen till bas (lirar House)