Inlägg

Inlägg som johanssonGBG har skrivit i forumet
Av johanssonGBG

HTC 10

Plus
+ riktigt bra batteri (får ca 1 dag +/- några timmar vid måttlig användning)
+ bra skärm , färgerna vattnas ut lite när man kör max ljusstyrka men de använder man nästan aldrig endå
+ bra ljud ur både hörlurarna med egen personlig profil och även de nya högtalarna kan hänga på lite trotts de inte är riktigt stereo ljud längre
+ bra kamera
+ underbar kvalité tack vare aluminium body
+ Qualcomm® Quick Charge™ 3.0 technology , en helt underbar sak

+/-
usb C , kan väl vara båda för vissa . jag är riktigt nöjd med de trott man fick köpa nya kablar

Minus
- otroligt lite tillbehör inom Sveriges gränser , fick införskaffa skal och skärmskydd via Amazon
- märket finns knappt kvar i Sverige känns de som
- ingen riktigt support från tillverkare, tillverkas inte mycket eftermarknads tillbehör

Är super nöjd med mobilen och har haft den sen april och inte märkt av några problem.
Har kört HTC sen Htc Hero släpptes i sverige och kan hålla med att HTC har haft några dåliga år men 10 är en riktigt bra mobil.

Av johanssonGBG
Skrivet av beenkii:

Jag hade adsl för några år sen på tele 2 har jag för mig (är inte säker på om det var tele 2) sen skaffade vi mobilt på tele2 sen hade vi det i 2 -3 år men det gick inte med begränsat efter som jag kollar mycket youtube, spelar och streamar filmer så vi skaffade adsl hos tele2 nu igen. Lamporna sol lyser är power, wireless och sen blinkar link

Skickades från m.sweclockers.com

ok men då är de troligtvis en ny installation av bredbandets som behövs , om den blinkar så söker den kontakt med stationen. hör med tele2 och be dom kolla om dom har kontakt annars felanmäl de som kommer nån att titta på de. har säkert varit en dragning på stationen som kan blivit fel eller nåstans på vägen till dig . men kolla upp vart första jacket sitter annars och testa där.

Av johanssonGBG
Skrivet av beenkii:

Jag tror inte det är det första, pappa sa att där var 2 kablar till den vi trodde var första jacket, jag vet inte pappa sa att de bara sa att de hade full styrka på linjen eller nått? Nä jag tror detta är ett annat jack, jag kan fota det jag hade i innan imorgon om det hjälper

Skickades från m.sweclockers.com

har du skapat nytt abonomang hos dom eller är de samma som du hade nån månad innan? om du skapar nytt finns de chans att dom kan skicka ut tekniker som kopplar ihop allt sen om de kostar kan jag inte svara på men oftast finns de en sån sak i när man täcknar nytt.
såg att du sa att lampan bara blinkar ? vilken lampa är de som bara blinkar?

Av johanssonGBG

vet du om de är första jacket eller ett på slinga bara? om du kan så kolla om du kan hitta första jacket , bör var en två trådig kabel rätt platt eller en rund med fyra färger . kunde inte tele2 se om du fått synk eller nån kontakt alls? är de samma jack som du hade modemet innan i?

Av johanssonGBG

@Matttes: Ja om du bara ska spela så är de bättre att ta den och lägga pengarna nån annan stans eller spara dom

Av johanssonGBG

om du inte ska göra nån typ av tyngre redigering eller liknade så kan du ta denna istället så sparar du lite www.inet.se/produkt/5311107/intel-core-i5-6600k-3-5-ghz-6mb#/...
presterar näst intill lika i spel

Av johanssonGBG
Skrivet av Gaist:

Skanova lägger knappast ner privat kanalisation gratis! Om den kommande fibern inte kommer från telia utan något stadsnät, så är det tvärnit för att använda skanovas kanalisation!

sa inte gratis , sen är de sällan gubbar/kvinnor från skanova som gräver utan en firma som anlitas och med de menar jag att man kan fråga om dom kan lägga ner en extra slang medans dom grävt upp, självklart står ju du för kostnaden av den extra slangen själv.

inte helt riktigt , stats nätet kan hyra in sig ifall de skulle vara så och sen hade skanova/telia inte startat ett sån projekt om de endast för dom själva och endå inte dra fram fiber. om endå fibern ska dras kommer de troligt viss inte ens läggas i befintlig kanalisation då de troligtvis är gammalt och sletet och där med fräser nytt eller hänger beroende på hur området ser ut.

Av johanssonGBG
Skrivet av LinusG:

Det finns äldre hus som är uppförda nån gång på 60-70 talet, sedan är det 2 hus som byggdes för 7-8 år sedan, och nu skall det uppföras 7 st nybyggnationer varav 3 av dom husen nu står upp och 2 av dom är inkopplade till telenätet.
Därav varför dom i sommar var och förberedde med telekabel i backen till samtliga tomter.. (klokt att förbereda innan tjälen kommer tycker jag)

ok men då finns de ett nät i området med troligt viss lediga par , anledningen varför de tar tid är nog mer allt arbete (de man alldrig riktigt vet o eller ser) som händer bakom allt de du kommer att veta och se , sen när de gäller pris så får du nog räkna med 15-20 minst om du inte har en anknytnings punkt just vid tomten för då kan du ju gräva de mesta själv och därför minskar kostnaden , om du endå kommer besluta dig att skaffa ledning be dom lägga ner extra rör in till tomt om du köper de då har du eget sen när väl fibern kommer fram om de inte redan finns såklart.
hastigheten kommer dock vara en svår fråga att svara på då de finns många faktorer som spelar in. kolla med grannarna vad dom har i hastighet om du vill veta lite mer konkret

Av johanssonGBG

jobbar själv som teletekniker och de är troligt viss att dom inte kan garantera hastigheten på linan såfall.
är hela området ny byggt eller finns de äldre hus runt om kring dit? för finns de redan ett nät där så är de bara att ansluta dig till en plint där de finns plats

Av johanssonGBG
Av johanssonGBG

kör steelseries H wireless i över ett år nu och funkar galant , väldigt bekväma och enkla att använda , micen är väldigt bra och håller en iallfall. enda nackdelen är att max volymen är lite väl låg

Av johanssonGBG

gick från lvl 8 silver igår till 10 guld idag och fick tillbaka vissa förmåner, tack webhallen och grymt jobbat med de nya systemet .
men som jag fattar de nu så är avataren helt slumpad va? blir de nån special avatar sen när man handlar på olika varuområden eller är de typ sammanknutet med mer achievements som sen ger en möjligheten att göra egen typ?

Av johanssonGBG

http://www.inet.se/produkt/2205181/benq-24-xl2411z-144hz kör denna och tycker den funkar kanon , ja den är lite plastig men har hållt bra för mig och sen har den en riktigt bra fot som står stabilt . sen finns den i 27 tum också tror jag

Av johanssonGBG

har ett par av dessa och kört dom ett par år nu och blir bara bättre och bättre https://www.hifiklubben.se/hogtalare/stativ--och-kompakthogta... dock så saknas väl den djupa basen men för allt möjligt så¨är dom väldigt bra (enligt min smak) annars har du en större variant för lite bättre bas.https://www.hifiklubben.se/hogtalare/stativ--och-kompakth...

Av johanssonGBG

oja kan man säga , trodde de var nån granne som körde basen på max först

Av johanssonGBG

www.inet.se/produkt/6909968/seasonic-platinum-760w-xp2
sitter på ett själv och de är knappt att man märker när de går igång (fläkten alltså)
dock kostar den men ibland kostar de

Av johanssonGBG

www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/170109-corsair_...
du har denna , väldigt bra har den själv sen den släpptes och funkar galant , sen tagentbord får du nog testa dig fram så som andra har sakt redan men ett bra mekaniskt är www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/187091-func_kb-... eller www.webhallen.com/se-sv/datorer_och_tillbehor/161540-cm_storm... men om du kan så ta dig till nån butik och kolla vad som du tycker känns bäst

Av johanssonGBG

har ett 760 och tror fläkten sällan gick i gång på min sen har jag mitt i ett FT02 så kylningen är bra så sätt men har dock alldrig testat normal mode.

men att den går igång sådär låter dock som att sensorn eller vad nu som mäter är lite defkt eller nåt sånt typ. har du kollat med seasonic om de då?

Av johanssonGBG
Skrivet av schevva:

Hej!

har sen länge tillbaka haft otroliga problem med galna grader på min CPU (i7 4790k) och tror att min kylare (corsair h100i) klarar av att kyla den som den ska ELLER att cpun inte vill funka som den ska.

för ca 2 veckor sedan kontaktade jag intel, laddade ner deras diagnostest och han såg att processorn va klockad till 4.4 från vanliga 4.0, jag gick in i bios och ändrade och graderna sjönk ca 20-15 grader. TROTS det ligger min idle runt 47-52 (aldrig varit under 47) och load på 75-85 (tidigare 85-100)

jag ser i CPU-Z att min clock speed hoppar mellan olika nummer mellan 4199 mhz och ca 4398 mhz och min fråga är om någon med erfarenhet utav Asus maximus hero Vll och hur jag ställer in cpun att gå i stock speed och om möjligt, kanske hjälpa mig lite runt problem utav värmen.
(typ ge tips på ny tornkylare, nya fläktar till taket av chassit utifall jag byter kylare osv)

i skrivande stund ska jag köra prime95 och se vilket resultat jag får utav de.

tack så hemskt mycket i förhand!

Har du kollat så du har monterat den riktigt eller känt om pumpen går och såna saker?

Av johanssonGBG

ser ut som att de kan bli en rätt intressant produkt. härligt att fler börjar tänka på utökningsbar vattenkylning för dom som inte känner sig helt hundra på att bygga egen loop.