Inlägg

Inlägg som Fonus har skrivit i forumet
Av Fonus

Winform är mycket mer begränsat än WPF vad gäller stylingmöjligheter i controllerna och ev. måste man rita vissa delar manuellt alt. skriva egna controller vilket jag normalt inte rekommenderar.

Har inte kodat på över ett tag och har fn. inte tillgång till lämplig utvecklingsmiljö så jag kan tyvärr inte hjälpa dig mer än så.

Av Fonus

Testa att googla på din rubrik...

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.textdecorations.strikethrough(v=vs.110).aspx

länken ovan kräver att din platform bygger på Assemblyn PresentationCore

Edit: Finns otaliga sätt att applicera styles i controller
Ex: http://stackoverflow.com/questions/552303/declaring-text-decorations-such-as-underline-strikethrough-in-a-style

Av Fonus
Skrivet av lethul:

Faktum är att nå 20% WR så måste man i princip aktivt motarbeta laget.

Låter som någon kan förbättra sitt spel med tämligen enkla medel

Av Fonus
Skrivet av MatsDahlgren:

Med tanke på nyheten tidigare i veckan (Swec artikel) om det företagsköp Oculus gjorde så vete sjutton om ordet "primärt" längre är relevant. Vi får hoppas att de inte dribblar bort sig innan släppet av första kundversionen...

Facebook gjorde en PC av Gaming-Consolen....

Av Fonus

Visste inte att man kunde avstå från utvecklingssamtal, än mindre att man kunde delegera sånt till en mentor.

Att ta upp det hela med rektorn är nog en bra ide. Dock tycker jag inte att du skall börja med att trycka upp skollagen i nyllet på personen (som antagligen kan peka på ett antal undantag i nämnda lag).

Försök ha focus på "Nu har det blivit så här, hur kan vi fixa till det". Sen är ju frågan att om du nu har F, kommer du plötsligt ta dig i kragen och göra den extra ansträngning som behövs om du fick chansen? (typ. plugga självständigt under sommaren).

Kortfattat, hitta en lösning som är innanför rektorns ekonomiska ramar eller jobba i motvind (har du tur finns det en budget för folk som behöver plugga extra som du kan snylta på).

Av Fonus

Vad kommer 11.000 kr från? källan som nyheten hänvisar till nämner ingen om vad dator/occulus kommer att kosta separat?

Priset känns snällt. Dom flesta som är inne på att köpa ny speldator för att spela moderna 3d-spel som väntas komma 2016 lägger nog den summan oavsett.

//Edit, såg att siffran kom från bedömning av datorkomponenterna.

Av Fonus

En medelskicklig spelare borde vara att man statistiskt inte ger någon positiv eller negativ påverkan på matcherna. Tror att WR för en sådan ligger runt 49% med tanke på att vissa matcher blir draw såvida inte bot-användandet är alltför utbrett.

Av Fonus

Nu väntar jag bara på att tekniken hittar till linserna hos den lokala optikern

Av Fonus
Skrivet av anon162230:

"....projektets omfattning och ambition vuxit sedan Facebooks förvärv."

Detta säger allt, Facebook kommer att försöka anpassa Oculus till för många användningsområden och användare redan nu vilket gör att de måste kompromissa i valet av hårdvara så produkten kommer att bli medioker som bäst. Ingen kommer i slutändan vilja ha en produkt som är halv bra på många saker, det är lätt att tröttna snabbt då.

Bättre och satt release Q3, 2016 och använt två av de nya hyper snabba 2k x 2k OLED skärmarna som utvecklats speciellt för VR.

Säger du att upplägget med konsol är bättre än pc?.... (*)

(*) provocerande ironi

Av Fonus
Skrivet av VideoyGTX:

Rigging är fejk snack. MM riggar inte, utan det är totalt random. Däremot så finns det perioder som är bättre och sämre vilket kommer och går i cykler. Om man spelar lägre tiers så kommer man generellt vara bottom tierr oftare på kvällen och natten då de stora grabbarna spelar med högre tiers. Eller kanske inte, allt är random :).

Ändå har jag en märklig känsla av att jag markant oftare hamnar i högre tiers när jag spelar platoon med högrankade vänner, dvs jag får högre winrate när jag spelar solo än när jag samkör. :-/

Hade en period vi bara körde tier 10 enbart pga. av detta.

Av Fonus
Skrivet av andrey:

Ajajaj, jag ser bara slöseri här. Geniala 15-åringar med alla svar sitter och ugglar på ett sketet forum istället för att vara i VD-rummet och vända på ett gigantiskt internationellt företag. Så stor försummelse av intellektuell kapital har jag aldrig sett på maken.

Underbart inlägg

Av Fonus
Skrivet av Sir Hitman:

Personal Challenge för ALLA så vi får också något, founders får lite extra och har leaderboarden att jobba för.

Vad gäller för att "tjäna" ett poäng?

Av Fonus

Jag reagerar mest på texten: "De flesta är överens om att Hololens kan skapa trovärdiga hologram och precis som utlovat läsa av omgivningen", verkar som att dom lyckats uppfylla det svåraste i demot.

Lite överraskad att just FOV'en inte höll måttet men fortfarande fruktansvärt imponerad.

Av Fonus

Antagligen har dom inget tillförlitligt sätt att kunna säkerställa att en mod enbart kan användas i singelplayer.

Om dom borde ha bra mod-support (stabilitet/enkelhet/fair-play-only) är en helt annan fråga som ofta resulterar i att många anser att: "Företaget X är dumma som inte förstår att min åsikt är bäst."

Av Fonus

- Valve hade en ide som var både affärsmässig samt gynnade "indieliknande verksamhet". Den iden höll inte i praktiken samt att de fick kraftig kritik (folk tog betalt för andras moddar etc.) så de drog tillbaka det.

- 75% säger ingenting så länge man inte vet vad det förväntas innehålla (support/legal stuff/server/licenses etc.).

- Det fanns/finns fortfarande andra plattformar för den som ville lägga upp eller tanka ner gratis om man inte gillar konceptet.

Valve är varken skurkar eller helgon så vad är problemet? Att Valve inte är en ideel organisation eller att gratis är i riskzonen?

Av Fonus

Emulering..?

http://jingle-keyboard.en.softonic.com/

http://fieldp.com/myblog/2013/how-to-make-your-computer-sound...

Du kan även ställa in så att retur-knappen har det underbara pling-ljudet.

TAK-TAK-TAK-TAK-KAPLIING

Av Fonus
Skrivet av nmc:

Är det för att minnet sviker och du ändå inte minns resorna? ^^

Awww

Av Fonus
Skrivet av nmc:

Man behöver inte vara 30 för tycka likadant, dryga 20 räcker.

...och när ni blir 40 så blir hårdvara king igen....

Av Fonus

Fick S.M.A.R.T fel på dotterns SSD för några månader (knappt använd dator). I mitt fall så lämnade jag in datorn men jag märkte att det fanns en option i BIOS att overrida S.M.A.R.T.

Jag tolkade det som att S.M.A.R.T är en funktion för att "någorlunda" tidigt upptäcka att en HDD håller på att ge sig. Dvs. om du inte har någon garanti att riskera kan du testa att boota, kopiera det du behöver.

Av Fonus

Lite synd om de som enbart spelar F2P annars ingen egentlig eftergift utan bra om det får bort spam och minskar antalet idioter som föröker bli vän en (bla.med mina ungar).

Håller med tcndad om dålig rubrik. "Enbart betalande kunder får full tillgång till Steam" hade antagligen varit bättre.