Sennheiser HD650, AKG K712 Pro, Schiit Modi2Uber, iFi ipurifier2 usb

Säljes Ljud Publicerad 2019-09-28

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av kniven
Annonsör
kniven (dolt)
Medlem sedan
Maj 2002
Foruminlägg
927
Annonser
34
Marknadsbetyg
5,00 / 5
Pris:  -
14
Stockholm, Hässelby
-

Säljer av 2 par lurar en dac och en usb strömrenare som inte används längre.

-----------

Sennheiser HD650. Har några år på nacken så kuddarna är lite slitna men fungerar och låter utmärkt. Har endel skavmärken vid fästet av bygeln mot örondelen, se bild. 3m Sennheiser originalsladd medföljer. Har varken kvitto eller originalkartong, inköpta här på marknaden tidigare. Kan skickas i HD58x kartong.

Pris: Bud
Köp nu: 1400

-----------------

AKG K712 Pro. Inköpta på 4Sound 2015-04-15. Kommer med kvitto, påsen, 6,3 -> 3,5mm plugg samt 3m originalsladd. Tillverkade i Slovakien.

Utmärkta lurar med väldigt bred ljudbild, anses som en av de bättre för FPS spel men också för redigering av musik. Då de har hängt ett tag på ställ för hörlurar är fjädringen en aning utsliten. Jag löste det genom att korta av snörena en bit genom att dra dem runt infästningen ovanför. Efter det har jag inga som helst problem med dem. Går även beställa ny fjädringsmeknism och byta ut dem.

Pris: Bud
Köp nu: 1200

-------------------

Schiit Modi2Uber. Inköpt 2016-03-27. Utmärkt DAC som jag säljer efter byte till Modi Multibit DAC. Kan i ärlighetens namn inte säga att jag märker stor skillnad mellan dem Finns ett liten märke längst ner till höger på framsidan, se bild.

Pris: Bud
Köp nu: 600:-

---------------------------

iFi iPurifier2 USB. Inköpt 2018-01-30 på Hifi Experience, digitalt kvitto finns. USB "signalrenare" för att ta bort störande brus i DACen som kan följa med USB signalen. Säljes då jag köpt en Schiit Eitr istället.

Pris: 500:-

----------------------------
Allt kan antingen skickas eller ses och hämtas i Hässelby Södra Villastad eller i Kista dagtid, vilket som går lika bra. jag har ett antal omdömen/referenser i marknadstråden sen tidigare annonser.

Förbehåller mig rätten att sälja till vem jag vill för vilket pris jag vill osv