Inlägg

Inlägg som kniven har skrivit i forumet
Av kniven
Skrivet av MrAdde:

Jag är sugen på detta chassi, känns som att det borde komma lite nyheter när som helst? Var väl sent Q1 eller tidigt Q2 det skulle börja säljas?

Är lite otydligt vad jag har sett, de senaste nyheterna kring det såg jag på sff gurus discord innan splitten (och kanalen på sff gurus raderades) och på sff hub har jag inte sett nån info från Dan om hur det gått med just detta chassit. Jag väntar fortfarande också med spänning då jag är sugen på ett litet chassi med matx stöd.

Vill du kika själv så har du länk här: sff hub discord

Av kniven

Har kört mitt kort några dagar nu och även jag har 0 RPM när jag är i Windows.

Upplever kortet som tyst, mitt ex är helt fritt från coil whine vad mina 43-års öron kan höra och jag upplever det som tyst under belastning, fläkten låg på runt 65% och GPUn maxade ut på 80 grader under en längre Helldivers 2 session.

Överlag är jag väldigt nöjd, det enda udda var att "Warranty void if removed" klisterlappen med serienummer etc sitter på antistatpåsen, låter väl den sitta kvar där så jag inte tappar garantin...

Av kniven

Annonsen är avslutad

Av kniven

Sålt via pm.

Av kniven
Skrivet av fredrik_ams:

17 000 kr +frakt

Noterat!

Känner att vi har uppnått acceptabla bud så kommer stänga lördag kl 12:00

Av kniven
Skrivet av impendingdoom00:

16 500 kr + frakt

Noterat

Av kniven

Nvidia RTX 4090 FE

Nvidia RTX 4090 Founders Edition säljes efter nedgradering då det var overkill för mig.

Inköpt 2023-03-02 och kvitto finns.
Kortet finns i Åkersberga men kan även mötas upp i Mörby Centrum.
Vid frakt så är vikten ~5.4kg med bägge lådorna.

Vid kör budgivning med ett köp nu på 18200:-, avslutar senast söndag kväll. Om buden blir alt för låga får det vara kvar

Läs hela annonsen här

Av kniven
Skrivet av FX9:

Sånt hade väl varit betydligt mer ok för ett Free 2 play spel...men om man lagt 800+ kr på det...nej tack, då ska man få allt sånt gratis...jaja.

Om det gör att de får in mer pengar till spelet och att de använder delar av pengarna till att utveckla content i spelet (och inte bara kosmetiskt lull-lull) så är jag iaf glad att det finns som möjlighet att köpa de bitarna även om jag inte själv betalar för dem

Av kniven
Skrivet av Lerners:

Var ute efter en intergrerad kyl och frys kombi och hittade den som jag beställde. Går att få för 3900 kr med 15% rabatt om man prenumererar, i mitt tycke, väldans billigt.

https://www.electrolux.se/kitchen/cooling/fridge-freezers/bui...

Stort tack för tipset!

Blev en beställning då jag har ett gammalt integrerat av samma size idag som inte känns helt friskt. Med benify slutade det på 3104:- ink frakt med inbärning, helt galet

Av kniven
Skrivet av richie80:

Vet du om bluetooth och 2.4ghz funkar samtidig efter uppdateringen?
Tyckte de använda ordet “simultaneously” på hemsidan, men i en recension sa de att det bara gick att få ljud från en källa i taget.

Från vad jag har läst ska det fungera från mobil med bt + dongle i dator, men inte bt till windows dator + dongle till annan windows dator.

Av kniven
Skrivet av muunkie:

Fick det inte heller att fungera först, funkade med kabel men inte trådlöst men jag använde en usb c kabel som jag brukar ladda mitt tangentbord med.
Testade för skojskull kabeln som följde med och då hittade den en fw-uppdatering och efter det så fungerar allt.

Tack, jag hade också kört med annan kabel och då kom ingen uppdatering, med originalkabeln fick jag uppdatering och nu funkar det via dongel.

Av kniven
Skrivet av LebronJames23:

Köpte dessa hörlurar och verkar inte kunna ansluta dessa till software, bör man reklamera dessa?

För mig funkar det via usb kabel men inte via dongel. Har skickat en fråga till deras support om hur man ska göra.

Hittade någon reddit post som länkade till två artiklar om hur man ska göra, men de länkarna som angavs var outdated. Om jag lyckats tyda det rätt så handlade ena om att man skulle köra uppdatering till senaste firmwaren, vilket inte går att göra för mig, sen när det är gjort ska man göra en ny omparning mellan dongel och lutar.

Nån skrev att man behövde vpn och ha usa IP för att firmware upgrade ska fungera men testade men Anonine i NY utan framgång med det med.

Av kniven
Skrivet av napahlm:

När stöter man på The Butcher? Är lvl 62 nu, är på Act V tror jag. Är han en del av storyn eller finns han i någon dungeon någonstans?

Han dyker upp på random i Dungeons, både vanliga och nmd.

Av kniven

Bjuder 4250:- + frakt

Av kniven
Skrivet av {SWEC}Rool82:

Ja men skulle det inte vara 35% ?
Såg att det stod 25 på buffén i spelet.

Ja det är lite mysko, står 35% i mailet de skickade men 25% in game som du säger. Får väl se om det rättas till

Av kniven
Skrivet av Izak80:

Ok, spelar Season 2 nu (ej hardcore) och samtliga aspekter låses även upp för eventuella framtida ”Eternal realm” karaktärer?

Precis så, i slutet av säsongen går din progress till eternal realm.

Av kniven
Skrivet av Izak80:

Ja precis, tack. Sen var jag förstår så låser man upp ”Aspects” även för andra klasser (måste vara detta som menas med account wide”)? Låt säga att jag spelar igenom en ”dungeon” med min barbar och priset för att ha klarat av bossen är en Aspect för en Necromancer. Om jag skulle spela igenom spelet en andra gång så hade just den ”Aspect” varit upplåst redan från start, har jag förstått det rätt?

Precis så, inom samma realm. Dvs inom softcore/hardcore och season/eternal.

Men lirar du bara typ softcore seasonal så ja

Av kniven

Aa wireless 400 + frakt

Av kniven

Aa wireless 300 + frakt

Av kniven

Jag vet inte om jag räknar fel, men svårt att tro att de "tjänar" 10€ per användare per månad.

De säger sig ha 3 miljarder unika användare per månad och en omsättning på 116 miljarder dollar.

3 miljarder * 10$ * 12 månader blir 360 miljarder dollar. De måste ha rätt höga serverkostnader för att det ska vara +- noll på detta 😁