Permalänk
Medlem

Kompis steam account hackat.

Hejsan!

Jag och en polare har bettat lite på "CSGOROLL" nu dom senaste dagarna och vunnit lite småpengar. Innan idag la han stort på grönt och gick ut med en hel del pengar och just därför tog han ut lite skins. Nu efter vi hade spelat lite så loggar han in igen och allting är borta. Han har inte klickat på någon länk så kom inte med sådana onödiga kommentarer. Dom har bara försvunnit ur hans inventory, han har ett recent trade offer som han inte har haft att göra med och känner inte igen det alls men man kan inte se vem han har "tradeat" med. Det alltså runt 13.000 kronor vi snackar om här.

Någon som vet hur man ska göra eller är det bara att vänta på steam support?
Tack på förhand.

Permalänk
Medlem

Hade inte Steam Guard på?

Permalänk
Medlem

@hultron: Jo det har han, mobile authenticator och allt.

Permalänk
Medlem

@Blabbe: Då tror jag att din kompis har gjort bort sig totalt, men vill inte erkänna det.

Permalänk
Medlem

Låter snarare som att han har spelat bort sina pengar.

Visa signatur

It’s more fun to compute.

Permalänk
Medlem

Finns inte en chans att det bara har försvunnit, som de andra säger han har förmodligen fått hybris och trott att han skulle kunna dubbla det han hade och spelat bort det helt enkelt

Permalänk
Inaktiv

Säger som det andra, finns absolut ingen chans att han kan blivit av med bara så. Antagligen spelat bort skinsen/pengarna, detta går ju enkelt att se i trade offers var skinsen tagit vägen

Permalänk
Medlem

Får nog instämma med de andra.

Annars är det bara att kontakta Steam supporten så får de reda ut det. Kommer dock ta tid, inte jätte snabba med att svara

Permalänk
Medlem

Låter som att han gjort bort sig. Telefonverifiering går väl inte att komma runt? Är ni nära polare?

Visa signatur

sweclockers prestandaindex

Efter 10 kommer 11.
Efter 99 kommer 100.

Permalänk
Medlem

Vet inte hur vanligt det är men dupade skin m.m. som sedan rensats bort av Valve?

Visa signatur

"One is always considered mad, when one discovers something that others cannot grasp."
- Ed Wood

Permalänk
Medlem

Om man får fråga, hur gamla är ni?

Jag tror också att han försökt dubbla vinsten och förlorat allting. Så, om jag har förstått det rätt så har han spelat bort dina och hans egna skins ni vunnit, eller?

RIP i fred

Permalänk
Medlem

Han bör kunna se vart skinsen har tagit vägen om någon har "Hackat" honom och tagit skinsen. Det är även inte så troligt heller då han har mobil Authenticaten. Antingen så har han kanske spelat bort det och inte vill erkänna det eller så kan det ha blivit något knas med steam och dom kanske kommer att synas om ett tag.

Visa signatur

Main
MOBO: Gigabyte B550M DS3H, CPU: AMD Ryzen 5 5600, RAM: 2x16B @ 3600MHz, GPU: RADEON RX5700 Flashat till XT, SSD: WD BLACK SN750 SE 1TB nVME, 2x1TB Sata SSD Chassi, : Fractal Design Node 804, PSU: Corsair RM1000e, Skärm: Philips 27M1N3500LS.

Permalänk
Medlem

Första frågan jag får upp, har du själv sett det påstå datrade offer?

Visa signatur

CPU 1700@4GHZ | MB MSI x370 Gaming Pro Carbon | GPU AMD Vega 64 | RAM G.skill FlareX DDR4 @3466MHZ 16GB PSU Corsair AX1200i | SSD Samsung 960 EVO 512GB | | Monitor Acer Predator XZ321QU| Mouse Razer deathadder | Keyboard Corsair Gaming K70 RGB | Headset Sennheiser game one.

Permalänk

många i tråden som inte vet att det går att bypassa steam guard.. snabb googling ger svar, OP be din polare göra en support tråd på steam och hoppas att det löser sig.

Det fanns en känd bug för ett år sedan som fick flera stora csgo spelare att bli hackade, så jag har svårt att tro att det aldrig kan hända igen.

det andra är att polaren gjort bort sig?

Lite off topic, det går även att komma runt blizzards authentication koder, men det är inte heller så lätt gjort.

Visa signatur

Case: Fractal Design Define R5 CPU: Intel Core i7 6700K MB: ASUS Z170 PRO GAMING GPU: ASUS GeForce GTX 1080 8GB ROG STRIX DC3 Gaming SSD:Samsung 850-Series EVO 500GB Memory: Corsair 32GB DDR4 2133MHz PSU: EVGA Supernova P2 850W