Sakta men säkert närmar sig Dustin Expo 2020 där en mängd IT-baserade företag visar upp produkter av alla de slag. Det här året kommer det finnas fler roliga saker att kika på när SweClockers bjuder in ett gäng proffsmoddare som visar upp några av sina senaste alster.

195281.jpg

Venom av Nagelfar

195311.jpg

Venom av Nagelfar

Bland annat kommer Nagelfar finnas på plats med sitt temabygge Venom, vilken är baserad på Marvel-karaktären med samma namn. Bygget baseras på chassit Fractal Design Define R6 men har givetvis modifierats för att passa temat, där samtliga komponenter är vattenkylda.

195208.png

MK3D av Forsberg Customs

195211.png

MK3D av Forsberg Customs

Nästa skapare på tur är Niklas "Forsberg Customs" Forsberg som visar upp två skapelser, MK3D och Wrynn. För den förstnämnda gick Niklas loss med 3D-skrivaren och skapade ett eget chassi från grunden. Komponenterna inuti är relativt små och framför allt luftkylda, två faktorer som är sällsynta i moddade datorer.

198262.png

Wrynn av Forsberg Customs

198410.png

Wrynn av Forsberg Customs

Även med Wrynn fick 3D-skrivaren gå varm, där nästintill varje del och panel är täckt och handmålad för att få hela bygget att se ut som en borg. Temat är inspirerat av World of Warcraft och mer specifikt Alliance-faktionen, som kan kännas igen på lejonhuvudet och det blå färgtemat.

Justin_dustin.jpg

Justin är från Australien

SweClockers har även bjudit in moddaren Justin "Metallicacid" Ohlsen som visar upp ett pågående projekt, som för närvarande går under namnet Rollcage. Hur bygget kommer se ut får ni se på plats när han lyfter på skynket, samt att han även tar med Star Wars-inspirerade bygget Rey.

Sist men absolut inte minst finns det lite plats över om någon av våra medlemmar skulle vara intresserad att visa upp sitt bygge på Dustin Expo 2020. Skulle det vara intressant får du mer än gärna skicka iväg ett PM till Jacob Hugosson med information om bygget och en bild. Vi syns den 21 mars på Dustin Expo 2020!