#computex-2019

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

6

Phanteks populära Eclipse P400 får uppdaterad frontpanel för bättre luftflöde

Luftflöde står i fokus när Phanteks uppdaterar storsäljaren Eclipse P400 med en finmaskig mesh-panel i fronten, samtidigt som suffixet "A" och valbart RGB-utförande adderas.

5

Seasonic Core är instegsserie av nätaggregat i 80 Plus Gold-klassen

Seasonic tar ett steg ned i prisklasserna med de nya nätaggregaten i Core-serien, vilka ska erbjuda ett mer plånboksvänligt alternativ utan att tumma på kvalitet och elektrisk prestanda.

15

Antec avtäcker Katana – RGB-bestyckade DDR4-minnen med metallfinish

Välrenommerade Antec presenterar nu en satsning utanför chassi- och kylarmarknaden, i form av minnespaketet Katana, där det främsta försäljningsargumentet stavas estetik.

15

Corsair lanserar Elgato Stream Deck XL med 32 stycken anpassningsbara knappar

Det numera Corsair-ägda företaget Elgato introducerar ett nytt tillskott i Stream Deck-familjen, som mer än fördubblar antalet tillgängliga knappar jämfört med föregångaren.

10

NZXT uppdaterar H-seriens chassin med modernare funktioner

Den uppdaterade serien av NZXT:s befintliga H-serie moderniserar chassiuppställningen med enklare montering av glasväggar och USB Type-C på främre I/O-panelen.

7

Kingston HyperX avtäcker Alloy Origins – tangentbord med egenutvecklade brytare

Kingstons första tangentbord med egna mekaniska brytare bygger på röda sådana, men justerar egenskaper såsom brytarnas slaglängd och aktueringspunkt.

9

EVGA lanserar nätaggregaten Supernova G5

EVGA tar tillfället i akt och lanserar en uppföljare till nätaggregaten i Supernova G3-familjen under Computex 2019. Bland nyheterna syns högre verkningsgrad och förbättrad fläktkurva.

71

Zalman lanserar processorkylaren CNPS20X – sägs prestera bättre än Noctua NH-D15

Kylarveteranen Zalman slår på stora trumman under årets Computex-mässa med en ny flaggskeppskylare som enligt utsago ska kunna tävla i det översta prestandasegmentet.

6

Corsair presenterar Hydro X – komplett ekosystem av vattenkylningsprodukter

Med Hydro X lanserar Corsair en komplett uppsättning produkter för vattenkylning. Utbudet består både av egna produkter och sådana från bland annat Bitspower, Hardware Labs och Mayhem.

9

Phanteks Enthoo Luxe 2 är mastodontchassi med pressad prislapp

Phanteks tar plats på Computex 2019 med en uppföljare till ett av sina första chassin, där modellen Enthoo Luxe 2 ska erbjuda enorma expansionsmöjligheter utan att bränna plånboken.

19

EVGA SR-3 Dark är vattenkylt moderkort för 28-kärniga Intel Xeon W-3175X

Med Xeon W-3175X erbjuder Intel en strömtörstig historia med 28 kärnor och upplåst överklockning. Nu presenterar EVGA ett moderkort med vattenblock för spänningshanteringen.

47

Intels Core X-processorer på Cascade Lake-X lanseras i höst

Intel avtäcker nya högpresterande HEDT-processorer i Core X-familjen baserade på Cascade Lake-X. Nyheter innefattar högre minneshastigheter och klockfrekvenser.

27

Qualcomms Snapdragon 8cx för Windows on ARM imponerar i prestandatest

Lång batteritid och tillräcklig prestanda är ledorden för Windows on ARM. Nu visar Qualcomm att Snapdragon 8cx håller jämna steg med Intel Core i5-8250U, trots betydligt lägre energiåtgång.

30

Gigabyte lanserar moderkort för Ryzen 3000-serien med styrkretsen X570

Inför den stundande Ryzen 3000-lanseringen visar Gigabyte sju moderkort bestyckade med X570-styrkretsen. Bland modellerna syns en med passivt kyld styrkrets, samt en Mini ITX-variant.

8

MSI introducerar sex moderkort med AMD:s styrkrets X570

På Computex 2019 avtäcker MSI en handfull AM4-moderkort i fler prisklasser. Gemensamt för samtliga är formfaktorn ATX och en aktivt kyld X570-styrkrets.