#computex-2019

Här hittar du alla artiklar som SweClockers publicerat, i kronologisk ordning. Vi skriver nyheter, publicerar recensioner, tävlingar, guider och mycket annat. Vårt huvudfokus är förstås datorhårdvara i form av kompletta datorer, datorkomponenter och tillbehör samt kringutrustning. Vi skriver även om spel, mjukvara, branschnyheter och exempelvis streamingtjänster. Du kan enkelt filtrera listan nedan.

12

Populära Sugo-serien från Silverstone uppdateras med SG-14

Sugo-serien från Silverstone är primärt ett gäng kompakta datorchassin med en frontpanel i aluminium som signalement. Nu moderniseras utbudet med härdat glas genom modellen SG-14.

6

Cooler Master visar passiva nätaggregat med fläkt som tillval

På Computex 2019 visar Cooler Master sitt senaste koncept Project Fanless, där ett kraftfullt 650 W-nätaggregat med passiv kylning kan uppgraderas med fläkt för högre effekt.

3

Phanteks AMP är nätaggregat med modulära kablar och 80 Plus Gold till pressat pris

Under Computex passar tillverkaren Phanteks på att släppa en ny serie nätaggregat. Fokus för serien AMP är låg ljudnivå och modulära kablar till ett konkurrenskraftigt pris.

6

Cooler Master stöper om "Wraith Ripper" till mindre socklar

Ett år efter avtäckandet av Wraith Ripper återvänder kylaren i ny skrud under Computex 2019. Det handlar om samma estetiska design, men nu anpassad socklar som AMD AM4 och Intel LGA 1151.

7

Cooler Master lanserar de tysta chassimodellerna S600 och S400

Cooler Master tar sikte på Fractal Design när de återupplivar chassiserien Silencio på Computex. Först ut syns modellerna S600 och S400 – båda med fokus på låg ljudnivå.

48

Cooler Master MM710 är spelmus med vikt på ynka 55 gram

Det senaste bolaget att ge sig in i kampen om världens lättaste spelmus är Cooler Master, som visar upp pekdonet MM710 på hela 55 gram, komplett med högpresterande sensor under skalet.

3

Antec Striker är öppet chassi med exponerade komponenter i fokus

Amerikanska Antec visar en öppen datorlåda med ovanlig utformning, där det roterade moderkortet innebär att grafikkortet kan placeras väl synligt i fronten.

9

Cooler Master ger försmak på framtidens luftkylare med 3DVVC

Värmeledningsrör har i många år varit en gemensam nämnare för högprestandakylare. Nu visar Cooler Master en prototyp där rören ersätts av en stor och böjd ångkammare.

73

AMD klipper PCI Express 4.0-stöd för äldre moderkort i 400- och 300-serien

Den som planerat att uppgradera till Ryzen 3000-serien och behålla sitt moderkort blir utan stöd för PCI Express 4.0, då AMD beslutat att låsa funktionen enbart till nya X570-modeller.

10

Noctua visar uppföljare till värstingkylaren NH-D15

Noctua vill fortsätta hålla prestandakronan på kylarmarknaden och visar under Computex 2019 upp nästa generations flaggskeppskylare, som blir arvtagare till den populära värstingen NH-D15.

5

Cooler Master XG Essential är lättkylt nätaggregat med egenutvecklad plattform

Med en helt nystöpt plattform som både utvecklats och tillverkas internt, ska Cooler Masters nya nätdelar i XG-serien erbjuda något utöver det vanliga gällande kylförmåga och tystnad.

35

Noctua lanserar processorkylare och flaggskeppsfläkten NF-A12x25 i svart

Noctua går ifrån sina klassiska fyra nyanser av brunt på årets Computex-mässa och introducerar både processorkylare och ytterligare fläktar i den efterlängtade färgen svart.

1

Corsair återupplivar RM-serien – modulära nätaggregat med 80 Plus Gold

På Computex 2019 väcker Corsair liv i den pensionerade RM-serien, och sett till både pris och prestanda gäller en nivå mellan de befintliga serierna TX och RMX.

30

Noctua visar upp passiv processorkylare – klarar Core i9-9900K utan fläkt

I Noctuas monter huserar en rejäl passiv kylarlösning, konstruerad av sex värmeledningsrör och stora aluminiumskivor. Med nöd och näppe kan den kyla åttakärniga Intel Core i9-9900K.

29

Asrock presenterar nio X570-moderkort – Mini ITX-modell utrustas med Thunderbolt 3

Asrock storsatsar på moderkort för Ryzen 3000-serien och visar nio modeller i olika storlekar och prisklasser. Närvaron av Thunderbolt 3 är en detalj som skiljer sig från konkurrerande alternativ.