Inlägg

Inlägg som ade182 har skrivit i forumet
Av ade182

lär mig hur man kopplar shieten!

Av ade182

Har nu vant mig använda trackball och kan säga att de funkar ju att spela med, men det är som sagt inte optimalt. Gött som fan vid vanligt användande dock.

Av ade182

Blev att ja drog iväg en beställning på Logitech's trackball. Har smått ångest.. ^^

Av ade182

Fan har blivit intresserad av trackball på några minuter av att få höra att en internetvän har kört spel med det och det göra han bra! Om det är optimalt med trackball tror jag nog inte men det skulle vara kul å testa.

Hur gick det för dig då TS?

Av ade182

Asså först när jag såg första trailern så avvisade jag spelet direkt, men nu av nån anledning blev jag sugen....

Får se, finns det en jävligt billig rysk key av det nån gång framöver så kanske de blir att man testar.. Kan ju bli lika stor antiklimax som Blops gav mig. >,<

Av ade182
Skrivet av ade182:

Nu har jag dratt iväg ett mejl om att migga mitt account till UK, ska bli spännande å se hur pass bättre responsen blir.

Blev ingen skillnad, är inte UK servers online än eller vad!?

EDIT: Något random spel märktes det faktiskt skillnad, styrningen var helt ok, det var 3d person men man känner av eftersläpningen mest när man ska använda muspekare.

Av ade182
Skrivet av 'Jonte[YoT:

;11422951']Hade du läst några recensioner hade du insett att panelen som sitter i EW2420/VW/BL2400 är det långsammaste som finns på marknaden idag.

Jag hade bara sett de recensioner som var på sidan, de hade gett den 5/5 och inte skrivit något om att den va så jävla seg som den faktiskt är.

Men det vore jävligt schysst om du kan klargöra vad man ska gå efter då om inte siffran på beskrivningen av produkten stämmer.

Av ade182

Nu har jag dratt iväg ett mejl om att migga mitt account till UK, ska bli spännande å se hur pass bättre responsen blir.

Av ade182

Jag gjorde nyligen ett köp (nu ångerköp) på en BenQ skärm, allt verkade vara bra på den, displayport å allt, dock 8ms. Tänkte inte mycket på det men fy satan hur det såg ut i spel! Hela bilden vart ju suddig, även när ja flyttade fönster på skrivbordet blev det en skugga efter...

Fanns en inbyggd funktion "AMA" (Advanced Motion Accelerator) så blev det faktiskt skapligt men fortfarande vid mörka förhållanden så syntes en skugga efter allt rörligt.

På kommande skärminköp så vågar jag inte ens kolla på en 5ms, utan helst 2ms, LED och 24".

Några förslag?

Av ade182

Enligt vad det har skrivits på Onlive bloggen så har de testat Skandinavien, så kanske finns det nån gemensam server för oss? Är ju dock inte till för allmänheten ännu. Det har ju precis lanserats i UK nu och är på gång med att lanseras i Bulgarien genom ett samarbete med nån stor bredbandsleverantör där.

Av ade182

Jag har testat Gaikai, fint å testa demos så tycker jag.
100% connection brukar det vara för mig och enligt server kartan så ska det finnas i Sverige, känner dock av eftersläpningar...

Av ade182

Nu när det lanseras i UK, kan man koppla upp sig där mån tro?
Sist ja körde var det uppkopplat mot West Coast tror jag?

Av ade182

Fick inget fel på testen. Men dock andra fel som den inte visade utan de stod bara andra fel. Kolla igenom med antivirus program typ. Weird... Körde testet i dos. Kommer ju fan inte in på Windows.

Har ni fler förslag på vad jag kan göra härnäst? :/

EDIT: Nämen... Lät datorn stå på vid loading screen (tror jag då jag har boot logo avstängt) imorse när jag drog till jobbet och när ja kom hem hade syrran dragit ur kontakten till datorn då det åskade. När jag sedan testade starta datorn igen så fick jag välja att starta i felsäkert läge, det gjorde jag och kom in på win, återställde boot logo och valde normal start. Resulterade i att datorn fungerar som den ska igen!!!!!!

Jag antar att den tillslut loggade in till desktop under dagen, kan ha varit att den gjorde det schemalagda diskkontrollen jag hade valt att göra och jag trodde att de va nått fel på disken då det bara var svart skärm efter bios bilden.

Kan det ha berott på att jag hade stängt av boot logo så att det även vart avstängt när den visar diskkontrollen?

Av ade182

Jag kan inte boota från den fungerande disken som jag har windows och linux på utan att datorn startar om sig direkt, utan jag fick boota in på linux partitionen och därifrån kolla den felande disken, så de blir svårt att använda diagnosprogrammet.
Annars hur kommer jag in på windows?

EDIT: brännde ut cdrom versionen, håller på å testar just nu.

Av ade182

hej.

Nu har jag fått min första krasch lr nått.
Har en Spinpoint F3. Jag kunde starta datorn idag när ja kom hem, fast jag fick ett meddelande innan jag kunde boota, som var något i stil med: "I/O disk... change to a working and press any key... " något. Gjorde ingen ändring utan tryckte bara valfri tangent och kunde komma in på windwos. Jag tänkte göra en diskontroll och behövde starta om för det och det sluta med att jag inte kan komma in på windows igen, den gjorde inte heller kontrollen.

Hör inget klickande ljud utan mer ett skrapande, ungefär ett sånt ljud som var i äldre datorer när datorn "tänker" fast väldigt lågt och inte konstant.

Tar för givet att disken är pajj, går det fixa dokument osv. om jag sätter in den i annan dator å kör nån HDD recovery?

Kan tillägga att disken syns i bios.

EDIT: vafan, kan komma åt hela hårddisken när jag bootade på en annan disk.... vad kan problemet vara?
Kan inte se boot bilden på den som strular då jag tog bort det för att boota snabbare men skärmen förblir svart en lång tid, alltså ingen login screen. Måste kunna fixas på ett sätt grabbar, hjälp mig nu!

Av ade182
Skrivet av Fredrik8:

Själv kör man sitt 6950 i 975/1400...

vafalls..!? Högsta stabila ja kommer till är 910/1375. Volt 1.75

EDIT: eller var det 920..

Av ade182
Skrivet av dmr:

Avänder Microsoft Security Essentials, fungerar bra. Har man ett äkta Win så är det bara tanka ner. Sen FF4 med Adblock + NoScript såklart.

what u said

Av ade182

Av ade182

finns det fortfarande kort som har kvar switchen?

Av ade182

undra hur många som hoppar tillbaka till FF när 4an kommer? hänger kvar på FF så länge jag.