Inlägg

Inlägg som Jowy har skrivit i forumet
Av Jowy

Körde med Icemat Siberia i ett par år innan jag skaffade ett par riktiga hörlurar (Audio Technica ATH-AD700) och skulle idag aldrig kunna tänka mig att använda någon form av "gaming-headset" när jag spelar eller lyssnar på musik. Riktigt platt och uselt ljud i Siberiahörlurarna, i jämförelse med dem jag använder idag så är de även obekväma, trycker alldeles för hårt mot huvudet.

Av Jowy

Fulaste datorn jag någonsin sett, no joke.

Av Jowy

Ah, pingplotter var det. Tack så mycket.

Av Jowy

Programmet liknade visualroute, ja, men var ändå annorlunda, och mer lättanvänt. Man kunde lämna programmet körandes i bakgrunden medan man använde datorn som vanligt, programmet ritade då upp en mängd grafer som visade ping mot t.ex routern, uppkopplingsproblem visades som röda streck på grafen.

Tptest var det inte.

Av Jowy

Söker program för testande av uppkoppling

Okej, jag söker ett program som jag använde mig av för något år sedan, men som jag nu inte minns namnet på. Programmet i fråga visade ping och liknande på olika steg av uppkopplingen i form av grafer, så man kunde t.ex se om ett uppkopplingsproblem skedde vid routern eller någon ISP-server.

Skulle vara tacksam om någon kunde ge mig namnet på programmet, luddig beskrivning till trots.

Av Jowy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dunlopzu
raidar

Hoho.

Av Jowy

Ser vansinnigt varmt ut.

Av Jowy

Skönt, nu på morgonen så var den borta. I natt så låg den i flera timmar på samma plats, så att jag var övertygad om att den var död, men så var uppenbarligen inte fallet.

Av Jowy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Frixos
Jowy: Lämna in den så kanske dem fixar det? xD

Man kan ju alltid kolla upp det, men jag betvivlar att Eizos förvisso generösa garanti täcker insektsinvasioner.

Av Jowy

Helvete, nu har det hänt mig också. En liten svart insekt har krupit in och dött i mittdelen av skärmen. Vad skall man ta sig till? Skärmen är en Eizo Flexscan S2431 och är bara lite över ett halvår gammal, så att köpa en ny är inte ett alternativ, och jag vill inte bryta garantin genom att få den öppnad och fixad. Inte för att jag skulle ha råd med det i vilket fall som helst...

Av Jowy

"Priset beräknas hamna på cirka 499 dollar (ungefär 3 000 kronor)."

Vad snackar ni om? 499 dollar blir med moms, frakt och marginaler lite mindre än 4000, säkerligen mer.

Av Jowy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av michael123
edit: Funderar på att flytta från Sverige och sånt här ökar min lust.

Oja. Jag har aldrig ägnat en tanke åt att flytta från det här landet, men det här får mig att på allvar börja fundera på det. Jag vägrar att leva i ett land där min personliga integritet kränks på ett sånt här vis.

Av Jowy

Nu är jag, helt ärligt, rädd och oroad. Vad tusan är det egentligen som händer här i vårt land? Varför uppmärksamas inte detta mer i vanlig media?
Var är de ramaskrin som borde upphävas av att staten utan att blinka tänker genomföra ett projekt som snarast för tankarna till odemokratiska arabländer och Kina? Fruktansvärt.

Av Jowy

Tänka sig, jag vann! Tack för den.

Av Jowy

Inte en chans att den klarar av att kyla ett 8800GT. Köp en sån här om du vill kyla kortet passivt:

http://www.inet.se/datorkomponenter/kylning---moddning/arctic...

Av Jowy

Jag förhåller mig hälsosamt skeptisk, ATI har fuckat upp saker och ting alltför många gånger på sistone för att få något nämnvärt förtroende från mig.

Av Jowy

Förihelvete. Nåja, måttet är rågat, jag skiter ärligt talat i om det klockar sämre, nu tänker jag göra mig av med den gamla skräpburken, och att vänta i en vecka till är inte ett alternativ.

Av Jowy
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Fire-Ham
d2x menar du?

Nej, DX, budgetmodellen av kortet.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=294631

Av Jowy

Jag har beställt en ett Xonar DX, kan knappt vänta på att höra hur det låter.

Av Jowy

Fyra minnen med Gigabyte X48-DQ6?

Mina 2x2 gigabytes-moduler blev just försenade en vecka, och jag orkar verkligen inte vänta längre, så jag funderar på att beställa ett 1x4-paket istället.

Gigabytes X38 sägs dock ha en hel del problem med klockning när man kör med fyra minnesmoduler, vet någon om detta problem har eliminerats på det nya chippet?