Inlägg

Inlägg som str8forthakill har skrivit i forumet
Av str8forthakill

Jag tror inte på framgångarna förrns AI kan generera Will Smith äta spaghetti.

Av str8forthakill

@talonmas

Falsk trygghet gör att folk tar större risker, fler personer skär sig med skyddshandskar än utan, för de tar i med handsken i situationer de inte är gjorda för. Folk tror att en Hövding hjälm skulle hjälpa vid en cykelkrasch och cyklar som dårar. Placebo trygghet kostar liv.

Av str8forthakill
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Förespråkar du då lagkrav på cykelhjälm för alla?
Annars har vi problemet att många kör utan skydd.

Min åsikt, ett halvbra skydd är bättre än inget. Problemet med halvbra skydd kan dock vara att folk väljer detta före ett riktigt.

Det finns hur många liknelser som helt. Ett "halvbra första hjälpen kitt" i bilen är bättre än inget alls, men det finns risk att folk som skulle köpt ett riktigt väljer det "halvbra" istället.

Den här produkten hör inte hemma på en cyklist, ett falskt skydd är ofta sämre än inget skydd. Uppfinnaren helt enkelt förstod inte marknaden och vart produkten bör sikta sig mot.

Av str8forthakill
Skrivet av lillaankan_i_dammen:

Hövdingen-hjälmen hade i sin tur hade brister, där många av dessa som batterifelet var fel på produkterna inte konceptet.

Själv anser jag att den här produkten har en marknad, på ålderdomshem och hem för mentalt sjuka människor, samt människor som kan tappa medvetandet närsom. När att ramla i en komiskt låg hastighet kan vara livsfarligt.

Inte för cyklar, inte för friska/unga människor. Och större marknad för detta i till exempel USA.

Av str8forthakill

Nya ägarna kanske utvecklar en produkt som inte är livsfarlig, är ju kvar inom EU så ingen förlust som han påstår.

Av str8forthakill

Köpte ett par saker, fick ett par saker. Allt Amazon skickade var bara nedslängt i större kartonger utan någon form av vaddning.

Tredjepartssäljare är av Wish kvalitet på saker som LED lampor etc. Aliexpress har generellt högre kvalitet än Amazon. Så länge man vet vad man köper är det helt okej, en rätt onödig/överflödig återförsäljare för svenska marknaden.

Av str8forthakill

@hasson39 pojken i det klippet ger samma energi som tjejen som var 'oskuld' och gravid, med förälder som helt 100% backar sin dotters hävdan mot läkares undersökning.

Eller fuskare som blev bannade för 'ingenting!', sen postar devs onekbara bevis och fuskarens egna stream som motbevisar deras snyfthistoria i social media totalt.

Amazon har bevisat att du skickade tillbaka fel produkt och att deras utredning är helt korrekt. Kan du presentera motbevisning? Ditt ord har ingen vikt i reklamationsärenden och returer

Av str8forthakill

KOTOR2 , tänkte köra genom två ggr, först som en snäll karaktär, sedan en rakt igenom elak. Och ta alla achievements på vägen med.

Av str8forthakill
Skrivet av Swedishchef_90:

Om detta är sant så blir det ju OMÖJLIGT att hävda att de skickat rätt vara

När de väger returen matchar inte vikten. Dvs något är fiffens mellan att det skickas till kund och tas tillbaka hos Amazon i retur, vidarebefordras till deras specialistavdelning som hanterar i huvudsak försök till bedrägerier. Så vem har skickat fel vara tror du? Och varför nästan alla direkt får pengarna tillbaka utan problem från Amazon, utom just TS.

Var med i någon dokumentär om Amazons lagersystem för 4-5 år sedan om deras produktivitet, standardiserat globalt. Varje individuellt produktpaket vägs och loggas i vilken kartong till vilken kund det skickas, och vid retur motvägs returen. Vilket sållar ut nästan alla som försöker begå bedrägeri mot Amazon.

Av str8forthakill
Skrivet av FireFox:

Någon källa på det?

Jag har skickat tillbaka saker med mer eller mindre packmaterial än vad jag fick med leveransen. Vissa gånger inte ens i samma paket som det kom i, några paket så stora att jag behövt fylla ut med mycket mer packmaterial. Vikten blir ju inte alls densamma, varken upp eller ner då och har inte haft några problem alls med returer.

Produktförpackning, inte kartong. Varje individuell produktförpackning vägs och vikten sparas, lättaste sättet att spåra bedragare som försöker lura Amazon. Varför folk fyller kartongerna med vikter för att replikera produktens vikt ned till inom ett par gram felmarginal.

Av str8forthakill
Skrivet av Hasson39:

Har inte fått beslut ännu från varken Banken eller ARN.

Amazon väger varje individuell förpackning innan de skickas, de väger även returer. Matchar inte vikten när det skickades iväg mot returen från kunden går Amazon den här vägen vanligtvis. Genom att ha läst hela tråden och din posthistorik lutar det mer mot att Amazon har rätt i sin anklagelse mot dig.

Av str8forthakill

Nån som har någon smidig AI att köra låten genom för att ta reda på vart den är samplad från? Kan svära att jag hört exakt samma låt förut med annan text.

Av str8forthakill

Min Windows logg såg likadan ut när jag hade ett R5 3600 bygge, läser man in i det har systemet tappat bort grafikkortet. Relaterat till AMDs mikrokodspärr av PCI-E 4.0. 3000 och 5000 serien har samma I/O krets som är lika usel.

Prova att sätta grafikkortet till 'föredra maximal prestanda' i nvidias kontrollpanel för att låsa PCI-E hastigheten till max. Kraschar det inte då lider du av AMDs bugg eller en halvtrasig CPU. För ja I/O kretsen i CPUn degraderas rätt fort, inte helt osannolikt att den är slut nu.

Av str8forthakill

Moln ska lagra Vatten, inget annat.

Av str8forthakill
Skrivet av friArsenik:

...
Ghost R1 var under utveckling sedan 2021 och förväntades att släppas under första kvartalet i år.
...

Typ 3år höll dem på att spotta ut en ny metall kista?!
Är det sengångarna som jobbar där? Det är inte konstigt att de fortsatt i konkurs. Det är inte en biljard microtransistorer som ska fixas på en nagelyta, det är en metall låda med hål i.

Ett prima exempel på varför småföretag som tillverkar genomtänkta och välbyggda chassin faller hela tiden.

Det finns fler som inte uppskattar kvalitet än de som gör. Och de som uppskattar kvalitet har mycket att välja på, endast en väldigt liten skala av dessa få människor vill ha ett superkompakt bygge. Fullstort ATX torn är väl fortfarande mest populärt bland de dyrare chassina?

Av str8forthakill
Skrivet av Mono:

Man skapar ett nytt Google-konto i ett billigare land med VPN. Jag valde Ukraina men Turkiet eller Argentina är också billiga. Du behöver bara ha VPN-tjänsten igång när du skapar kontot, sen är det inget krav. Blir 28kr/mån för Premium.

Och om de nu krackar ned på kontodelning, hur långt tills de börjar 'bekämpa' geo-fusk? Google anser ju att adblockers är piratkopiering.

Av str8forthakill

Att det har med priser på streaming-tjänster att göra är väl mellan tummet och pekfingret med? Antalet personer som piratkopierar har väl alltid följt det globala ekonomiska tillståndet sedan tidigt 2000-tal. Kraschar ekonomin och folk får det tungt ekonomiskt prioriterar folk bort helt onödiga utgifter. 2001, 2007-2010 (upp till 2018 för vissa länder), covid osv. Och nu befinner vi oss i en stor inflation efter ett långt utdraget och kostsamt krig som Ryssland fortfarande för. Rekordmånga varsel som verkställs och fortfarande planeras. Folks plånböcker har helt enkelt inte plats för onödiga utgifter just nu.

Av str8forthakill

Heh, kan tänka mig att andra "tjänster" blir påverkade.

Säg att någon får ett inkassokrav mot sig en Fredag med 7 dagars betaltid som är standard, brevet anländer nästa Fredag (5 vardagars leverans). Du har ingen möjlighet att betala in och åker på ytterligare straffavgifter.

Av str8forthakill
Skrivet av tonii:

Undrar vart gränsen går där det är billigare med en vettig backuplösning kontra betala ransomware/bygga upp systemet på nytt.

Det som skadar mer är förtroendet, om ett företag som hanterar dina uppgifter faller för ransomware attacker och inte klarar sig utan att ge vika, vill du vara kund där?

Av str8forthakill

Med tanke på att Word kostar pengar och Wordpad gör ett lika bra jobb blir det lite tråkigt.

Men å andra sidan så fasade microsoft ut Paint, vilket år var det? 2017? Men än idag har vi paint, som nu har stöd för transparenta bakgrunder etc.