Inlägg

Inlägg som in a bodybag har skrivit i forumet
Av in a bodybag

Anledningen till att det har blivit ett krav med sensorer är för att punkteringsfria däck har blivit vanligare, går luften ur ett sådant så är det inte säkert att du märker det. Du ska kunna köra på ett punkteringsfritt däck 8-10 mil men sen bryts det snabbt ner vilket kan få förödande konsekvenser i motorvägsfart.

Väljer du att inte sätta i TPMS-sensorer så kan du fortfarande bruka bilen som vanligt, men troligtvis något felmeddelande när du startar bilen.

Av in a bodybag

Finns det några mått tillgängliga för Time 2? Tjockleken är avgörande.

Av in a bodybag

Dom försöker verkligen få till en keynote men allt blir bara fel, framförallt pga helt värdelöst manus.

Charmigt om inte annat.

Av in a bodybag

Tvillingkort mobil

Har idag en iPhone 6 med ett gammalt abonnemang utan bindningstid. Tänkte lägga en iPhone 5s i bilen för att köra Apples CarPlay, använda som hotspot och kunna ringa till/från. Övriga tjänster använder bilens inbyggda simkort.

Telia har ett tvillingkort för 69:- i månaden, finns det någon annan som erbjuder denna tjänst gratis eller till ett bättre pris?

Av in a bodybag
Skrivet av Paddanx:

Personligen är det mer detta som imponerar mig:
https://www.youtube.com/watch?v=UgZJg6Mu0cU
https://www.youtube.com/watch?v=L2ulG91UDLk
Det är en El-bil producerad av detta unga företag som gör 11.or på strippen.
Vad gör din bil?

Min (kommande) bil gör det på 11.6. Helt original och för betydligt mindre pengar än för en P85D. Sen så går det att pressa den mer än en timme utan att den blir överhettad eller måste laddas. Den är även rolig att svänga med och lider inte av understyrning.

P85D kör 100-200km/h på 12 sekunder (mediokert), i bästa fall, är bilen varm så gör den det på 18 (som en tvålitersdiesel). Är den överhettad så stryper den toppfarten och du når inte 200 förrän den har svalnat.

Så ska du tävla vid rödljus så är den fruktansvärt snabb, ska du köra om på autobahn eller köra lite mer aktivt så är den inte så imponerande. Vart behöver man egentligen kraften?

Tesla gör bra bilar, men man får ta det för vad det är.

Av in a bodybag
Skrivet av Perfn:

... Det skulle vara tråkigt om man tappar det för att man börjar tillåta flera olika nivåer av specifikationer för olika kunder.

"Börja"

Skulle snarare säga att det var vanligare förr.

Av in a bodybag
Skrivet av Christley:

för att fov verkligen behövs i ett thirdperson spel. plus vad spelar de för roll om menyerna är konsolifierade? spenderar du all din speltid i menyerna? så länge man kan ändra saker som fullscreen, shadows, resolution etc får dom gärna se precis ut som de skulle på konsollerna.

du behöver inte leta problem bara för att ordet "konsoll" nämns i en tråd om ett pc spel

Antar att det svider att inte vara prioriterad målgrupp längre.

Av in a bodybag
Skrivet av hoski:

Jag är otroligt partisk, med tanke på min bilägarhistorik (325i -> 335i -> M4), men BMW levererar en otrolig körglädje oavsett modell, särskilt om man har lite sportiga tillval.

Skickades från m.sweclockers.com

Har nästan gått samma resa, E90 325i, E90 335i, F31 320d och snart F80 M3 (leverans i April). Antar att du hänger på Autopower?

Av in a bodybag

Oavsett bil så kommer du bli nöjd, ditt urval är dock lite schizofrent. 3-serien hör inte dit (på gott och ont). Nuvarande 5-serie är på väg ut (troligtvis ny modell i höst), det kommer röra runt begagnatmarknaden så vänta till hösten om nuvarande generation faller dig i smaken.

Har själv en f31 20d som jag ska sälja till våren då jag får hem en ny bil i april, finns inte något som jag inte gillar med den. Ser iofs betydligt snabbare ut än vad den är (M-sport med 19"), men går helt ok för att vara en tvålitersdiesel. Haft några garantiåtgärder på den (krympande fönsterlister samt knarrande förarsäte) men i det stora hela så har den varit felfri. Tänkvärt är att den är lika stor som en 5-serien var för ett par generationer sen. Räknar med att få cirka 260-270 för den så den ligger lite över budget, men det finns bilar som gått mer och med mindre utrustning för cirka 200.

Av in a bodybag

Tack för alla svar!

Hårddisken är helt ny i kartong, hade den liggandes.

Av in a bodybag

Värdering komplett dator (GTX570, i5 2500K, ny SSD osv)

Har några datorer som står och samlar damm i garderoben. Tänkte sätta i alla komponenter i ett chassi och kränga på blocket. Vad är det värt? (lägger på rimlig kostnad för chassit sen)

Moderkort: Asus P8Z68-V Pro
Grafikkort: Asus GTX570
CPU: Intel i5 2500K
CPU-kylare: Cooler Master TX3
Nätagg: FSP 460W
Minne: Corsair Vengence 8GB 1600MHz
HDD: Samsung SSD 850 EVO SSD 120GB

Av in a bodybag

Inte något direkt fan av Dell, men ska ta en titt.

Av in a bodybag

Ny win-laptop likvärdig Macbook / Macbook Air

Ska köpa en resedator till jobbet.

Har sen tidigare en Macbook Air med Windows 7 på men den har varit med om en hel del.

Tog hem en Surface Pro 4 men gillade den inte alls pga batteritid och att det inte går ha den i knät (flyger mycket). Surface Book kommer som jag förstår det inte till Sverige?

Vad finns det mer på marknaden.

Av in a bodybag
Av in a bodybag

Har aldrig brytt mig så mycket om hemmatrimmade bilar, men är ändå nyfiken. Hur mycket tid lägger man på bromsar och väghållning? 370whp ger ju rätt bra skjuts.

De flesta som vill tävla mot mig vid rödljus är trimmade japanska bilar, impreza och supra är väl lite överrepresenterade. De håller jämt så länge det är raksträcka men så fort det kommer en kurva så tvärnitas det för att smyga igenom. Känns som att dom inte litar på sin egna bil.

Skickades från m.sweclockers.com

Av in a bodybag

Eftersom vi inte vet omständigheterna än så är det för tidigt att säga om det var rätt eller "fel". Låg han på golvet och grät eller sprang han mot dom med draget svärd?

Av in a bodybag

Jag älskar att man måste sätta sig in i spelet för att förstå det. Har spelat 10h (klarat 3%) och jag upptäcker hela tiden nya taktiska möjligheter för att klara av uppdragen.

Kan hålla med om att det kräver en del av spelaren, att vissa anpassningar för mus och tangentbord inte är dom bästa och att man inte får allt förklarat för sig, men jävlar vad nöjd man är när man har klarat ett uppdrag perfekt.

Vi ska vara glada att det ens kom till pc.

Skickades från m.sweclockers.com

Av in a bodybag
Skrivet av Svantesson666:

Dina kommentarer om NFC är så sjukt onyanserade att det är svårt att ta dem på allvar. Själv har jag använt NFC i stort sett var dag i min mobil i 4-5 år.
NFC var jävligt intressant långt innan Apple kom med sitt Apple Pay. Men kanske inte inom sekten...

Skickades från m.sweclockers.com

Faktum är att det är först på senare tid som NFC har blivit intressant för gemene man, trots att det funnits på marknaden sen slutet av 90-talet. Det är först när Apple implementerar en lösning som marknaden reagerar, vi som har varit early adopters ska vara tacksamma för att det äntligen händer något på bred front.

Av in a bodybag
Skrivet av TroubleBaker:

"stylus? Who wants a stylus? Nobody wants a stylus, Yuck!" -Steve Jobs

Det är en stor skillnad på stylus och penna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av in a bodybag

Rekommenderar verkligen att sätta sig in i storyn, den ger väldigt mycket bakgrundsinformation men även en hel del "aha" mot slutet.

Börja här tex:
http://www.pcgamer.com/how-to-become-a-metal-gear-expert-befo...