Inlägg

Inlägg som in a bodybag har skrivit i forumet
Av in a bodybag

kan ju passa på att påpeka att det är väldigt sällan som regular mail (dvs båtpost) kommer inom 30 arbetsdagar, räkna med 2-3 månader. Air mail brukar ta runt en vecka (fick hem 600 lp-skivor 2 dagar efter att dom var pressade en gång, men då krävs det lite tur), men med flyg så kan ni räkna med att de öppnar paketet och bluffen avslöjas.

det bästa vore om ni hade någon kontakt i usa som kunde skicka paketet, skulle det inte gå igenom som "present" så skulle han kunna packa om och skicka tex 3 olika paket med någon dags mellanrum. chansen borde vara större att det går igenom.

såg även att de ville ha pengarna direkt insatta på deras konto i usa, vilket kan kosta pengar, beror på vilken bank ni har. skaffa ett paypal(.com) konto och kör överföring genom dem, framme samma minut som det skickades och det är gratis.

Av in a bodybag

har beställt en sådan, måste säga att jag har höga förväntningar.

Av in a bodybag
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klabbe

Nipplarna hamnar för nära "taket" och det gör att luften direkt sugs in i systemet igen istället för att avluftas.

vet inte om det kommer drabba mig, eftersom min 5.25 är placerad vertikalt. eller ?

se bild:
http://www.wjasp.com.tw/upload/a0000010/en_US/spec_360.jpg

edit: kommer givetvis att ändra placeringen nipplarna, den ena kommer sitta i botten längst bak och en kommer sitta på något ungefär som beskrivningen anger.

Av in a bodybag

tack för responsen.

citat:
Du borde preloada hover-bilderna på länkarna typ...
svar:
hela sidan ska byggas om i php så fort jag känner att jag har kunskaperna som krävs, men tack för tipset, ska lägga koderna du gav mig i "att göra"-txt filen

citat:
En annan sak agående menyn så kan jag klicka typ sex meter till höger ......
svar:
har lite planer för det utrymmet, det fick bli en nödlösning som det är nu. det funkar men är som sagt irreterande om man tex klickar bort ett pop-up fönster och råkar trycka bort sig.

citat:
Lite väl segladdad nästan...
svar:
ligger på en "slö" server, kommer även vara mer snabbladdad när den bli uppbyggd med php.

citat:
använd inte standardscroller! använd layers och en mouseoverknapp med "döskalletema".
svar:
tycker att det är snyggare med standardscrollbars, vill inte att sidan ska se för märkvärdig ut heller.

citat:
Dödskallarna var j*vligt snygga... du som gjort dem?
svar:
nej tyvärr inte. känner en kille i usa som gör saker åt mig, allt från tatueringsmotiv till skivomslag och väggmålning. kolla in hans sida:
http://www.blacklistbooking.com/lastchance/

kolla bilden, något av det snyggaste som han har gjort.
http://www.punksthlm.com/deadeyed/img/dead01cover.jpg

kidx - gbg

Av in a bodybag

storlek på vattenpumpar

ska införskaffa vattenkylning till min blivande server, låg vaken till kl 4 igår natt och funderade på olika lösningar. tänkte göra tanken i en 5.25 plats, och blev glatt överraskad när jag hittade en guide här på swec som beskrev hur man ska gå tillväga, så det problemet är löst. radiatorn ska jag sätta i fronten där det enda in/utblåset sitter (80mm). nu måste jag bara hitta en radiator med fästen för 80mm´s fläktar, kolla som snabbast lite på gtek och hittade bara för 120mm´s, förslag på bra radiatorer med bra förutsättningar för att klara av ett litet system mottages tacksamt. (vid lite mer ingående mätning så kom jag fram till att en radiator även kan placerar i toppen / längst bak i lådan, men tycker att detta vore opassande eftersom varmluft stiger uppåt.)
Nu till det största problemet, pumpen, har kollat på eheim modellerna. en pump kan placeras i den exakta mittpunkten av lådan men även där är det knappt om utrymme. om vi tar ett exempel, en 1048-pump har måtten: lenght x width x height 147 x 75 x 118. längd och bredd är inte så mycket att oroa sig för, men själva höjden, de 118mm de räknar med, är det med eller utan munstycke? är det med så får jag offra ett hdd-rack. en annan fråga angående pumpen, vilket munstycke har hand om utblås respektive insug? det var nog allt.

relaterade länkar:
http://www.eheim.com/technik_pumpen.htm
http://www.wjasp.com.tw/upload/a0000010/en_US/spec_360.jpg

Av in a bodybag

på vilket sätt skulle denna modell vara för liten (tanken för 5.25"-plats).
tänkte själv bygga en och sätta i mitt blivande serverchassi, ett lian-li pc35. ska enbart kyla psu och möjligtvis grafikkortet. räcker det eller ska man satsa på en tank med störra volym ?

Av in a bodybag

fint måste jag säga, men hur får du skarvarna att hålla ihop så att chassit inte blir rackligt ?

Av in a bodybag

har suttit och spelat nu i en timme ungefär, måste säga att första intrycket är mycket gott, även om det är svårt att finna en server med bra ping, rekommederar att köra instant action, prova igenom alla banor och game modes, så slipper du stå där och se ut som en turist (om inte annat så förstör du inte hela matchen i bombing run genom att springa åt fel håll).

kan köra allt på max (tb 1.4, g3. 512ddr, senaste driv) men tycker ändå att det kunde ha varit snyggare, iofs så är alla settings spärrade till att sättas på medium eller som bäst high (finns på vissa, player models är den jag kommer ihåg), hoppas att det kommer en patch till demon som fixar det.

Av in a bodybag

sitter och laddar ner nu, hade ingen aning om att det skulle komma just idag, men nu kom det. har ringt runt bland mina närmaste men ingen verkar vara så glad att höra denna nyhet kl 4, jaja. 34% nere, laddar i 110KB/sek, borde ha det om 20 min iaf, installerat och klart.

Av in a bodybag

behöver lite tips på det grafiska.

är halvnöjd med sidan men känns ändå som om något fattas, den ska upp om 2-3 dagar så det börjar bli lite ont om tid.

ett par saker bara. gästboken ska göras om, kanske klar ikväll, contact sektionen ska ha ett formulär, kommer förhoppningsvis inatt. txten på mainsidan ska ej vara där. fyllde i från min andra sida för att få lite utfyllnad, som sagt, sidan är ej klar.

länk:
http://greken.kasualrec.com/snart/mainframe.htm

Av in a bodybag

gjorde ett bra demo bättre, synd att dom inte slängde med någon extra bana bara.