Inlägg

Inlägg som Callemedskägget har skrivit i forumet
Av Callemedskägget

Jag är sjukt nyfiken på argumenten bakom kommentarer som ”dåligt optimerat”. Spelet är ju bisarrt snyggt och det känns snarare som black magic att det rullar på konsoler i 30 fps. Vilket annat open world-spel kan tävla mot Red Dead 2?

Av Callemedskägget
Skrivet av CubaCola:

PS V devkit är skitful (ser ut som någon billig tvättkorg på Rusta), men det är väl bara PS2 devkit som liknat det som sedan släppts när det gäller Playstation.

Devkitet för Playstation 6 verkar också ha hittat ut på bild dock :

https://product-images.metro.ca/images/he6/hc6/8809121579038.jpg

Quick Wring är nya Ray Tracing!

Av Callemedskägget

@GoldMasterGollum303: Släpp ut alla känslor, låt dem komma! Snorhulka som Helena Bergström!

Av Callemedskägget

Spelade in 15 minuter gameplay, nästan direkt från inledningen. Kördes på laptop med Core i7, 32 ram och GTX 1070. Gick knappt i 30 fast jag körde i 1080p och allt på medium.

Edit: tydligen var det knappt något ljud med i videon. Ni missar inget.

Av Callemedskägget

Lövet försöker förklara skillnaden mellan datan i Playstation 5 och Playstation 4.

Av Callemedskägget

Jag kan ha råkat fixat trailern...

Av Callemedskägget
Skrivet av trickeh2k:

@CalleFZ: vad tror du, Ida och Jakob klistrade vid streamen ändå? old habits die hard och intresset lär väl inte försvinna.

Det tror jag säkert att de gör, de är ju Apple-nördar uti fingerspetsarna Och deras entusiasm smittade av sig, hade aldrig tänkt tanken att följa ett Apple-event innan de började live-bevaka dem. Och faktiskt inspirationen till vår E3-täckning på FZ

Av Callemedskägget

Jag skapade kanalen #apple-vaka på vår Discord om någon vill realtidsprata med andra. Du hittar den under FZ-trädet, för det är så jag rullar. https://discord.gg/ngj3wZ

Skickades från m.sweclockers.com

Av Callemedskägget
Skrivet av NordhNet:

Den stora frågan är dock obesvarad....kommer det finnas en korv-stream?!
Många kommer säkert ihåg förra festen i skyddsrummet där en webcam fanns tillgänglig med vy över baren(?) där korv serverades. Många var vi som följde detta med spänning och oddsade på både på valet mellan ”topping” samt om den där ölen verkligen var glutenfri (🤔) (saknar fortfarande rapport från @kenneth )

Det får vi nästan se till!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Callemedskägget

Har liknande problem efter att jag norpade en Gear S3 under en kontorsrensning - jag får dock inte ens valet att sätta på remote. Kör den mot en Iphone 8 om det kan ha något med saken att göra.

Av Callemedskägget

Jag kör bärbart som jobbdator men renderar samtidigt en del film. Om det här funkar bra så vore det ju väldans trevligt. Jag ställer upp som testare @jacobhugosson.

Av Callemedskägget
Skrivet av emilakered:

Jag hoppas på spelbart under E3 2019! Är beredd att ingå i battle royale med @CalleFZ om det mötet i så fall.

Du har större chans att begå harakiri.

Av Callemedskägget

Eftersom jag av princip inte kan hålla med Cobb-Ola säger jag D2. Dessutom är CS ballare än Diablo 2.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Callemedskägget

Minecraft känns ju givet, som Lego. Spela i creative mode så slipper du monster och har tillgång till alla block. Om han gillar att pärla kan man lätt göra enkla pixelmönster som start. Roblox finns ju också men det är lite mer avancerat.

Av Callemedskägget
Skrivet av anon246659:

Ni hade tvivelaktiga recensenter och forum mods som höll vänner om ryggen. Ren och skär mobbning förekom av samma individer. Gjorde anmälan på en användare som ofta skrev "du är så dum du borde ta livet av dig" och dyl, men han fick fortsätta vara toxisk. Då fick jag sådan avsmak att jag tog bort mitt konto. Än idag (som du såg här) får jag en bitter avsmak när minnet blir förfriskat.
Slutet på 2014 enligt mailet.

Låter som rövigt beteende som aldrig borde ha fått passera. Utan mer info är det svårt att ge något djupare svar än så.

Av Callemedskägget
Skrivet av anon246659:

För ett par år sedan så gjorde jag en anmälan till er med AV logg.. Ni tackade för anmälan och sedan togs den reklamen bort. Wed, 12 Nov 2014, 20:25 svarade du (antar att carl.johansson@fz.se är ditt) på det mailet och vidarbefodrade det till en tekniker. Tyvärr har jag inte kvar logg då det dropbox kontot är ur bruk.
Erat forum är\var extremt toxiskt.. Lite som ditt svar nu som är toxiskt - förlöjligande, inte hatiskt.

Lite raljerande, det erkänner jag. Lite på samma nivå som att påstå att vi har fuffens för oss. Var detta innan eller efter vi blev en del av Geeks (slutet av 2015)? Nu har vi ju samma säljteam som Swec, så det borde verkligen vara innan.

Av Callemedskägget
Skrivet av anon246659:

Jag ogillar fz helt enkelt. Av den enkla anledningen att de fulat sig med recensioner, haft reklamplatser som spridit virus och ett forum lika toxiskt som MOBA scenen

Skickades från m.sweclockers.com

Haha, tell me more! Spridit virus? Hatiskt i forumet? Extremt nyfiken.

Av Callemedskägget
Skrivet av SleeZy:

Ptja det finns ju de som lyckats med just detta.
T.ex Filip Miucin.
Finns mycket nyheter angående detta då det blev en stor shitstorm när det upptäcktes.
https://kotaku.com/ign-pulls-review-after-plagiarism-accusati...

Och han var då en av de större recensörerna. Det krävdes att han plagierade en youtubare som reagerade på det hela och mer och mer nystades det upp.

Säger inte att ni har gjort det, men att säga att det är en stor bedrift att lyckas med plagering håller jag inte med om.

Skrivet av improwise:

Nja, Aftonbladet har ju funnits i över 100 år

Haha, jag kastar in handduken

Av Callemedskägget
Skrivet av hakd:

Tack vare internet så bör man tänka kritiskt och granskande.

Mina åsikter kvarstår, läser man eran och sen andras recensioner så får man intrycket av att ni antingen har kört ett helt annat spel eller inte kört spelet alls. Detta har också varit fallet tidigare vid andra spel.

Därav "en stor nypa salt"

Jag har ingen önskan om att ändra din åsikt men jag tycker heller inte att ditt påstående om att vi inte lirat spelet eller att vi kopierar andra sajters åsikter ska stå oemotsagt.

FZ har funnits i 22 år och hade vi bedrivit en verksamhet som matchar din verklighetsuppfattning hade vi varit den största bluffen i svensk mediahistoria.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Callemedskägget
Skrivet av hakd:

FZ är några jag skulle ta med en STOR nypa salt, jag får alltid känslan av att dom ens testat spelen när jag läser en recension av dom. Känns som en copy paste ifrån olika sidor under otroligt tidiga releaser.

Sitter redan med xbox skivan (ibland älskar man jobbet) och väntar bara på att "låsningen" ska släppas då det ännu inte går att spela trots att jag har skivan (spelet) redan. 4K Nativ ska bli gött, hade det varit MP så hade jag önskat 60 fps istället.

Är du osäker vänta och läs dom större sidornas tester om spelet, rekommenderar utländska (ENG).

Det fina med internet är att ju att du har en lika stor plattform att uttrycka din åsikt på som någon som arbetat med spelkritik sedan 90-talet. Vilket i sig är en stor bedrift om man konsekvent ägnat sig åt plagiat och struntat i att ens lira spelen - sicken perfekt blåsning!

Skickades från m.sweclockers.com