Inlägg

Inlägg som Stonecape har skrivit i forumet
Av Stonecape
Skrivet av The_Donut:

Jag samåker gärna från Njurunda om det går för sig!

Visst, det går bra. Jag har inte bestämt exakt hur jag ska bo och när jag ska åka än, men skicka pm så kan vi diskutera det.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Stonecape

Åker från Sundsvall med bil. Vill någon åka med från Sundsvall-ish, eller ort efter E4 så går det bra.

Av Stonecape

Tar gärna en inbjudan om det fortfarande går via den här "kanalen".

Av Stonecape

Nu måste jag förklara det där med myskväll för min sambo igen...

Av Stonecape
Skrivet av kallandes:

Kul att se Frida igen. Hon är grym på att bygga datorer. Och har varit så, länge!

https://mitti.se/nyheter/hon-ar-basta-datorbyggaren/?omrade=v...

Det där kommer jag ihåg, men har aldrig kopplat att det var samma tjej. Dåligt ansiktsminne.

Av Stonecape

Myskväll står nu i min kalender. Undrar vad min sambo tror när hon ser det... Nåväl, hon är välkommen att vara med.

Av Stonecape
Skrivet av NickeLT2:

Porträtt likt. På pricken. Inte kan ni vara så grymma att ni tar bort Emil. Eller har han fallit i onåd?

Jag har alltid (lite elakt) tänkt att det är ju Emil fast gammal. Gubben förändras ju inte, så med tiden har vi en perfekt match. Om 50 år kan vi säga att: Det är ju Emil fast ung.

Av Stonecape

Dubbelsidig tärning

Av Stonecape

Jag vill se saker som är verkligt praktiska och adderar riktigt värde i hemmet. Känns som att mycket är fulhack och omständligt att använda och/eller installera. Raspberry pi i all ära, jag diggar dom skarpt, men det är överkurs för många och oöverstigligt för ännu fler. Det är lätt att det blir en gimmick med smarta hem, som funkar bra som partytrick men inte till mycket mer. Så, vad fungerar bra, är pålitligt och är lätt att komma igång med?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Stonecape
Skrivet av RVX:

Jag var väldigt nära att backa detta chassi när det kom, men pga att jag inte har några komponenter att bygga med (ryzen²) än så får det bli förhoppningsvis kanske lagom tills revision 2 har kommit.
Riktigt stiligt chassi måste sägas

Skickades från m.sweclockers.com

Jag har ett, men har inga komponenter heller. Känns inte så prisvärt/roligt att köpa grafikkort nu heller. Nåja, har något vackert att titta på i alla fall så länge.

Av Stonecape

Jag köper till normalpris senare.

Av Stonecape

$862.80 under 8 år.

Helt okej, men har inte spelat allt jag köpt tyvärr.

Av Stonecape

Jag bjuder 350 plus frakt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Stonecape

Finns det någon anledning till att man skriver tex 10 000 MHz istället för 10 GHz? Har stört mig på det i ett par artiklar nu, men tänker att det kanske finns en anledning...

Av Stonecape

Är det bara jag som har svårt för att CDON introducerar en ny dag då man ska ägna sig åt köphysteri? Kanske börjar bli gammal, men gillar inte denna typ av grej.

Av Stonecape

Hmm, om man räknar med att en kiselatom är 420 pm i diameter (baserat på Van der Waals radie) så går det ca 24 atomer på 10 nm. Inte så konstigt att det börjar ta stopp nu...

Av Stonecape
Skrivet av downup:

testade en för 50kr från ebay.. fungerade halvbra, tappade signal väldigt ofta, nu kör jag en från TPlink för 200 kr istället, stabilt sen inköp

Kör D-Link DWA-121 för ~130 kr. Fungerar också bra. Men har hellre inbyggt.

Av Stonecape

@Noor: I got the Shield today. No extra fees or so.

But I have another problem. I got the US plug instead of the EU one. I talked to Amazon about it and apparently they just don't care where you are from, they just send the US plug to anyone. Pretty bad if you ask me. Especially as there is a system in place to just swap the plug part. They should at least have some kind of warning. On the positive side tho, I got a partial refund while pointing out this to them.

Now I need to try finding an suitable adapter. Maybe Nvidia can help me to get a EU plug, but I don't know how to issue such a request.

Av Stonecape

Lankus.

I guess you are referring to physical stores. But if you want you could order it via Amazon. I did, it's not delivered yet, but it's perfectly possible.

Av Stonecape
Skrivet av phrusher:

Jag sover med min pebble, främst för att jag använder den som larm för att inte väcka sambon när jag går upp på morgonen och då är vibrationslarmet toppen. Har ingen vanlig klockradio och mobilen ligger på laddning i ett annat rum så även för att jag vill kunna se vad klockan är när jag vaknar på natten.

Typ exakt samma här. Har slutat med ljud på mobilen också, man slipper störa folk i onödan.