Inlägg

Inlägg som Stonecape har skrivit i forumet
Av Stonecape

Bra tecken för mig som kämpar med att få tag på kretsar till vårt lilla företag.

Av Stonecape

För att balansera upp alla som tror att Twitter har ändrats på en natt av Elon själv: https://www.engadget.com/twitter-removed-1500-accounts-coordinated-trolling-campaign-073056421.html?src=rss

Alla Elonhatare är kanske inte så snälla heller.

Av Stonecape

Egen kylpasta

Kanske inte är många som är intresserade av att faktiskt göra detta, men jag tycker det är väldigt intressant rent tekniskt hur det fungerar, så jag tänkte att jag länkar denna:

Av Stonecape

Det är inget jag vill betala för.

Av Stonecape

Det är ju lite Flashbackvibbar i den här tråden. Men bra intervju. Jag uppskattar det i alla fall.

Av Stonecape

Hade verkligen förväntat mig USB-C på en sådan produkt.

Av Stonecape
Skrivet av slusk:

En LG 65CX till mig och parfym och ett Lotus puzzle level 10 i julklapp till damen 😊

Det blev en likadan tv till min familj. 🙂

Av Stonecape
Skrivet av Gorian:

De byts ut?

Om man får gissa utifrån hur Apple brukar göra så byter dom hela moderkortet och tredjepartsreparatörer får inte tillgång till chippen. Men ja, blir det fel på minnet så byter man hela processorn på ett eller annat sätt. Dock antar jag att det är liten risk. Känns som att det är mer sällan minnesproblem nu för tiden, eller har jag fel?

Av Stonecape
Skrivet av Laxpudding:

Finns redan (alldeles för) många diskussioner om priserna på TV, inte minst denna guide: https://www.sweclockers.com/artikel/28511 samt alla andra hundratals TV-trådar. Har även denna artikel om hur rea-cyklerna fungerar: https://www.sweclockers.com/artikel/25587

Eftersom CX inte gått igenom en rea-cykel så kan den kanske sjunka mer. Runt Black Friday vet vi mer vad den kostar exakt.

Tack, har sett dina tidigare videor i ämnet. Är lite rädd att missa lägsta punkten. Ska försöka att inte vara så kass och söka lite mer i forumet.

Av Stonecape

@Laxpudding Tror du LG OLED65CX kommer sjunka till 20k runt Balck Friday? Vid vilken prispunkt skulle du köpa på? LG OLED65C9 kröp ju ner till 20k 2019-11-28, men sedan dess har den legat på 21-22k.

Av Stonecape

När det kommer till avsaknad av Googles produkter i Sverige så antar jag att det mesta bottnar i språkstöd. Jag tror att många skulle vara okej med Engelska som med så många andra produkter. Besviken...

Av Stonecape

Min äldsta dator är en Commodore 128D.

Av Stonecape

Jag har ingen dator

Saknar valet "0". Jag har ingen dator i traditionell mening. Jag har telefon och ett antal Raspberry Pi. Men min speldator gav jag bort i en period då jag spelade lite. Har haft planer på att köpa en ny, men det har inte blivit av. Spelar på konsol istället. Har Nintendo Switch och PS4.

På jobbet har jag en dator, men den är ju inte min, utan företagets.

Av Stonecape
Skrivet av Donnerstal:

Nu har jag i alla fall en anledning till att köpa 32gb minne...

Va, kör du inte Chrome?

Av Stonecape
Skrivet av Dinkefing:

Finns inget som slår mus och tangentbord. Att köra med handkontroll är så handikappat i typ alla spel förutom kanske plattformspel.

Nu går det ju rent tekniskt alldeles utmärkt att koppla mus och tangentbord till dessa konsoler. Det handlar mer om vad det finns för stöd i mjukvara och spel. Jag hoppas på lite mer stöd för det än på PS4 där det bara är ett fåtal spel som har stöd.

Av Stonecape

Spelar Pillars of Eternity. Lite inför BG 3.

Av Stonecape

Bor man i Sundsvall eller däromkring så får man gärna bidra till Sundsvall Makers initiativ. Vi kör också med 3dVerkstans design.

Mer info här: https://www.facebook.com/SundsvallMakers.se/posts/16358681099...

Av Stonecape
Skrivet av Vangen:

Sitta ner i en stor enda kudde som första gången Frågelådan genomfördes?

https://www.youtube.com/watch?v=4fQrmk1fwlk

Av Stonecape

Nä, inget för mig. Jag väntar på första GHz-skärmen. 1 GHz och över ger den optimala och äkta pseudokänslan av verklighet. Dessutom väntar jag på skärmar med hyperfoton-pixlar, där man även slipper fördröjningen då hyperfotoner går i överljusfart rakt in i hjärnbarken.

Av Stonecape
Skrivet av skywa1ker:

"SweClockers Live! – 20-årsjubileum i Stockholm"

Min plats är "ledig". Meddelade Dimestam detta för ett tag sedan. Men det kanske är för sent att överföra biljetten..?