Inlägg

Inlägg som E.Erlandsson har skrivit i forumet
Av E.Erlandsson

hade en i kundvagnen på elgiganten, men den försvann....

Av E.Erlandsson

Olika tillverkare lämnar olika pixelgarantier.

Kolla med din återförsäljare först och främst, säger de nej så vänd dig direkt till tillverkaren.

Av E.Erlandsson

Märkligt. Tyckte jag hörde att de skulle slopa TI-versionen för åtminstone 3080 och lansera det som 3090 istället?

Av E.Erlandsson

Svåraste quizet hittils, 2/10.. och jag chansade på alla

Av E.Erlandsson

10/10, första gången!

Av E.Erlandsson

Det inte många verkar tänka på, gentemot DOS2, så har man i BG3 möjligheten att köra ur tredjepersonsperspektiv och inte bara top-down vy, vilket såklart leder till att mer texturer och dylikt måste laddas in konstant. Tar de bort denna funktion för konsoler kommer de få mer skit än om de inte släpper det alls, nästan garanterat.

Av E.Erlandsson

Larian studio har inte gjort många besvikna den senaste tiden så detta verkar väldigt lovande!
Hoppas som sagt bara de behåller den mörka mystiken och inte gör det för "färgglatt".

Av E.Erlandsson

Fler kuggfrågor som de vise männen! Fruktansvärt hilarious

Av E.Erlandsson

Lustigt, jag får mindre stuttering i DX12 än DX11.
Kör 1440p på ett överklockat 980ti, och finjusterade inställningar runt medium-high och såklart vissa grejer på low. Ligger nästan alltid över 60fps. Visst tar det några minuter att starta det, men jag har bättre flyt och stabilare FPS med DX12. Lustigt.

Av E.Erlandsson

@WarWolf.667:

Det låter ju inte som en omöjlighet faktiskt, kul att se!

@Dunder:

Sa aldrig att det aldrig kommer släppas på steam, bara att jag tror det dröjer längre än så. Har väntat länge nog på en uppföljare, och är grymt nöjd, så det är klart jag tycker folk ska köpa spelet direkt!

Sen replayar ju de flesta inte direkt ett spel för storyn, utan snarare för den eskalerande utmaningen, utvecklingen av karaktären och nyfikenheten på andra spelsätt. Åtminstone i spel som borderlands, dark souls, diablo, poe etc. Det trodde jag var uppenbart.

Av E.Erlandsson

Synd att folk verkar sluta efter bok 7-8. Det är ju då det börjat ta fart! Kan som många andra rekommendera ljudboksformatet istället då det kan bli lite traligt att läsa 15k sidor.

Brandon Sandersson blev efter avslutet av dessa böcker min absoluta favoritförfattare, bara det borde säga ett och annat! Läs klart skiten förfan

Av E.Erlandsson
Skrivet av Dunder:

Njae, det tror jag inte. Ett halvår skulle jag gissa, och då har det kommit ner till en rimlig prisnivå för vad man får också.

En gissning är dock fortfarande en gissning. De har sedan längre tid tillbaka sagt att det kommer begränsas till Epic Games, men chansa du. Har väntat alldeles för länge på detta spelet för att göra detsamma dock!

Kan helt klart hålla med om prisklassen, dock tycker jag att alla AAA-spel är för dyra. Och jämfört med de flesta AAA-spel som släpps i samma prisklass är mängden content du får i detta ofantligt mycket större. Har kört 40-50 timmar och har bara skrapat på ytan av allt som finns att göra. Men sure, är du en sådan som bara spelar igenom spelet 1 gång på 1 karaktär för att uppleva "storyn", så har du min fulla förståelse.

Skrivet av milky81:

Vad har man för fördelar med DX12 vs DX11 i Borderlands 3?

Tycker spelet är kul! Gillar man BL2 så kommer man gilla BL3. Har inte stött på några gamebreaking buggar. Nåt enstaka objekt som flimrar men inte några problem annars. Har bara kört Solo än så länge ska köra lite med en kompis ikväll.

Kan tipsa om den här sidan där det finns koder för att få lite golden keys gratis som man kan öppna ingamelådor med som jag förstått det. Inte stött på den typen av lådor än. Man kan även få lite skins och annat om man gör lite skräp på deras "Borderlands VIP"-sida typ kolla på en video, fyll i ett formulär. Det finns en anna typ av koder som du kan fylla i även där utan att göra något särskilt.
https://progameguides.com/borderlands/borderlands-3-shift-cod...

Tack för tipset!

Det är en relativt ny teknik, och spelet är ännu inte fullt optimerat för DX12 - därav all information och "heads-up" in inställningarna att de fortfarande är i BETA-stadiet. Men om jag ska tala ur egen erfarenhet har det reducerat min stuttering någorlunda och hållt min FPS på en stabilare nivå. Tål att tilläggas att jag under att ha haft igång spelet i stort sett 4 dygn inte haft en enda krasch, bara det är fruktansvärt ovanligt vid release.

Av E.Erlandsson

@Dunder:

Då kan du få vänta länge!

Det är verkligen inga "game breaking"-buggar. På sin höjd finns det ett par saker man stör sig på. Mitt flyter på skitfint i 1440p runt 80-100fps med helt ok grafikinställningar med specsen nedan, och det ser väldigt mycket bättre ut än föregående titlar, för att inte tala om gameplay.

Har under denna helgen mig veterligen kommit 3 mindre uppdateringar, så förväntar mig att de nästintill obefintliga barnsjukdomarna kommer försvinna inom kort, även om jag själv knappt upplevt några -och jag kör DX12 vilket har hjälpt snarare än stjälpt tbh.

Hade inte väntat en sekund till om du gillar dessa titlar! Tveklöst bästa spelet i serien.

Av E.Erlandsson

Precis klarat spelet tillsammans med en polare! Fruktansvärt nöjda, man får ha lite överseende med lite prestandaproblem vid release, det var dock inget vi ansåg som ett problem efter lite justerande av grafikinställningar.

Borderlands 3 känns som tidigare titlar på sterioder. Blir helt jävla galet när man kommer upp i lite högre levlar.
Nu dags för Mayhem och True Vhunter mode!

Av E.Erlandsson

Ni tappade mig på "Bing".

Av E.Erlandsson

SÅLD

Av E.Erlandsson
Skrivet av fantasitisk:

Hur ser det ut? Mitt bud är +frakt såklart.

Hej, skickat ett PM till dig.

Stänger budgivningen tillsvidare.

Skickades från m.sweclockers.com

Av E.Erlandsson

@AnyR3:

Noterat!
Jag kommer hålla budgivningen öppen tillsvidare.

Av E.Erlandsson
Skrivet av albinfreeman:

Bjuder 1100 kr

Noterat.

Avslutar auktionen tidigast Söndag då jag är iväg över helgen.

Av E.Erlandsson

@FashionCoree:

Har redan ett bud i PM på 1000kr som jag glömt skriva ner. Höjning om 100kr är det som gäller.