Inlägg

Inlägg som Mizzarrogh har skrivit i forumet
Av Mizzarrogh

Mer från Dragica Maletic <3

Av Mizzarrogh
Skrivet av Pepsin:

Fanns det jordbrukssimulatorer på DOS-tiden? Första Farming Simulator var väl 2008?

Spelet är inte speciellt svårt om man läser de guider som finns i spelet. Man kan stänga av saker som att grödor vissnar eller att man behöver gödsla tills dess att man lärt sig grunderna.

Aha, då måste det med andra ord vara ett helt annat spel än de jag tänkte på, slår till på det när det ligger på bra rea nästa gång...

Av Mizzarrogh

Som sagt, man får sålla och plocka det man behöver, jag har tex en annan ENB som ger mer naturtrogna färgskalor åt himlen (skall göra ett experiment med object ligt på den när jag kommer tillbaka).

Av Mizzarrogh

Blev faktiskt litet sugen när jag läste denna tråd, ni som kan, rekommenderar ni spelet till nybörjare som inte kört farm sim sedan 486DX var en grym speldator?
Gillade spelet på tiden det begav sig dock.

Av Mizzarrogh

@Fear:
På grunt vatten verkar det gå, men har bara testat min någon decimeter ned för närvarande, men skall testa att sänka ned den djupare när jag får tillfälle...

Av Mizzarrogh
Skrivet av Bill50x:

Hur menar du då? Skulle det vara bättre om tangenterna satt i annan ordning?

/ B

Jag jorde en ny tråd, men DWORAK är den ursprungligen QWERTY... är ju från början designat för att vara långsammare så att typarmarna på gamla tiders skrivmaskiner inte skulle fastna ihop om maskinen var trög.

Av Mizzarrogh
Av Mizzarrogh

Det var aldrig tänkt att vara en permanent standard från början,enda orsaken är att alla är vana vid det sedan har det fastnat i det, man skriver långsammare med denna, då den från början var designad för att dra ned skrivtempot på grund av att typarmarna i gamla skrivmaskiner fastnade ihop om maskinen var halvtrög.

Av Mizzarrogh

Tanken bakom att fortfarande använda QWERTY... tangentbord?

Varför gör vi det? Varför är de fortfarande dominerande? Ren idioti tycker jag, ser absolut ingen försvarbar funktion med detta.

Ser ni fördelar med det?

Av Mizzarrogh

JAG HAR RÄTT!

Jag kan iof förstå tangenterna, men att vi fortfarande har QWERTY tangentbord är väl om något ett praktexempel på att världen består av idioter.

Av Mizzarrogh
Skrivet av AMD-FX:

PredCaliber är en av mina favoriter när det gäller Skyrim moddning tillsammans med Sinitar Gaming

Ja, det är en av få kanaler jag anser hålla profesionall kvalitet, Hoditon antar jag att de flesta i här känner till redan, hans kanal är mer att visa upp färdiga moddar en och en, tror inte han gör egna grejer, det är rätt mycket "bulk" på hans kanal dock så man får sålla rätt hårt, ni som följer PredCaliber har säkert kommit i kontakt med firemanaf också, han gör egna ENBs och annat, tanken med videorna är att man skall se vad de olika komponenterna gör och hur de samverkar.

Videon jag postade är tänkt att visa upp ett urval nya komponenter.

Av Mizzarrogh

tog bort upprepning...

Av Mizzarrogh

Så rykande färsk att jag knappt hunnit titta på den själv, men nu är det ju fram med "verktygslådan" igen och spotta i näven, här skall moddas!

Av Mizzarrogh
Av Mizzarrogh

Inte så storslaget, men jag reparerade en gammal klocka att ha i köket...

Av Mizzarrogh
Skrivet av ThunderboltDrgn:

Lite naturbilder/vyer från ett moddat Skyrim SE (SPOILERS):

Skyrim "på riktigt"
https://i.imgur.com/H0RCffG.png

Norrsken och en måne.
https://i.imgur.com/rA0ta5u.png

Två månar
https://i.imgur.com/DZjkvhy.png

Blackreach
https://i.imgur.com/rNKGJgt.jpg

Bergen in The Forgotten Vale
https://i.imgur.com/sODX6Lq.jpg

Vet inte riktigt var denna är tagen.
https://i.imgur.com/xtASSfg.jpg

Eldergleam Sanctuary
https://i.imgur.com/KqkAvSC.jpg

Du får gärna prata litet mer om detdär i SE tråden.
Jag upplever faktiskt inga lagg alls trots full resolution och maxade "äkta" partikelmoln, strålar, mm i 2K på min rigg, next gen. är 4K, mina skärmar klara dock inte det, men ser mycket fram mot det, såg att en del börjat labba med 8K också...

Av Mizzarrogh
Av Mizzarrogh
Skrivet av Evolved:

Har råkat kapa kabeln till comhem-jacket. Kablen är utanpåliggande och verkar ligga i serie med uttaget hos grannen bredvid Är det bara att dra en ny coax kabel från kjell/biltema dom emellan eller är där någon specialkabel?

Tror den skall vara avstämd på en viss impendans, tex 50 eller 75 Ohm per längdenhet (åtminstone är det så i DX näten jag använder, men vet ej vad det skall vara till dessa nät).
Annars är det väl samma tycker man.

Edit, alltså, har den korrekt impendans så mäter du upp så att du får exakt samma längd som tidigare så skall det stämma.

Av Mizzarrogh
Av Mizzarrogh

Jag kör ett Seasonic +Titanium, mycket nöjd med detta fortfarande.
(Dock är platinum serien ganska rejält dyra agg i jämförelse)
En grej jag upptäckte var att det verkar klara även "negativa" strömspikar och korta avbrott, något mitt gamla Corsair inte gjorde utan att stänga ned (var tvungen att byta Corsair agget på grund av något skumt fel som gjorde att ett par rails dog, vet inte exakt varför, men center railen ger fortfarande ström, så förmodligen något enkelt fel, men var litet vekt och 8 år gammalt då jag bytte för något år sedan då nya riggen innehåller ett avsevärt vassare GPU än den gamla).