Inlägg

Inlägg som XeeM har skrivit i forumet
Av XeeM

Det ni kan tänka på är att den "okunskap" som många målar upp kanske helt enkelt handlar om att man inte orkar ta en diskussion med ytterligare en "världsmästare"? Det kanske ni som faktiskt jobbat i butik kan bekräfta?

Av XeeM

När var egentligen AMD aktuellt att använda i en speldator senast?

Av XeeM

Rätt uppsatt ska det inte vara några bekymmer med hastigheten.

Av XeeM

Det problemet med 2gb gränsen är löst i 2003 och framåt mig veterligen.

Av XeeM

Skivorna stämmer bara ihop med en serie av licensnummer.
Om du har ett giltigt licensnummer så är det inte säkert att kompisens skiva fungerar då skivor samt licenser trycks upp i serier.

Av XeeM

Om det nu skulle ske att en atombomb sprängdes i sverige överhuvudtaget, vilka kunder finns det kvar då? Mestadelen är troligtvis ganska ointresserade/obenägna att bruka sina servrar?

Av XeeM

jag kör med ett codegen 350W nätagg och 4 HDD samt 1 brännare och 1 DVD XP2200+ Kt400 ATI 9700 pro mm.. lite ostabilt men det beror nog mest på drivrutinerna?

Av XeeM

jag har..

Bytt grafikkort moderkort minnen propp mm mm..

kom till slut fram till att det var en WD 80Gb som ställde till det.. Kör med den urkopplad och nu tycks det fungera hyfsat bra..

Av XeeM

jag har provat..

blir tyvärr inte bättre... Har bytt moderkort samt grafikkort och flashat hit och dit.. ingen skillnad.. laggar ju tom när man flyttar runt explorerfönstret i windows. börjar fundera på att kasta skiten och köpa mig ett nintendo 8b.... Misstänker att det är något fel på processorn då allt annat är bytt.. förslag??

Av XeeM

ATI 9700 Pro problem

Tja!

Har bytt ut mitt gamla GF4 Ti4400 mot ett som ovan nämnt 9700 pro. Men jag har verkligen problem, vet inte om det har med inställningar att göra eller om det är fel på kortet. Tänkte att någon av er kanske sitter inne med svaret... Såhär är det iallfall:
Jag har ett DFI AD77 infinity kort samt 2*256 Samsung orginal PC400 minne och en Cp2200+. Allt är oklockat så det bör itne vara det som är problemet. Moderkortet är flashat för att det ska fungera stabilt med ATI-kortet. Har även flashat mitt 9700 till 1.3. Har provat att använda både de medföljande drivrutinerna samt de senaste på hemsidan. Har användt mig av w2000 samt xp (nyinstallerat), provat med olika nätagg, lådor, hårddiskar, minnen mm men inget tycks hjälpa.. Har haf kortet inne på test och de säger att det inte är något fel på det. Problemet är iallfall att vad jag än gör så laggar det, både i windows och i spel. Kör jag tex demot i 3dmark 2001 så laggar det varje sekund. Samma i microsoft rallisport challenge, mm mm. Får ca 11 000p i 3dmark och det tycker jag är lite dåligt med tanke på att jag hade över 10 000 med mitt 4400. Någon som har något föslag??

Av XeeM

Varför inte prova några system som är inriktade på välljud framför antalet högtalare? tex Klipsch ??

Av XeeM

Funkar kanon!!

Vill bara få hem min Funk musmatta oxå....

Av XeeM

dfi

Har själv ett DFI AD77 infinity och jag har inte kunnat få det instabilt, hur gjorde ni??

Av XeeM

Jag har oxå haft Epox 8KHA+ samt XP1700+ och ett GF2 MX400 samt även GF4 Ti4400. Hade problem till en början med en dålig BIOS-version men det löste sig när jag bytte till det nyaste. Hjälper inte det så är det fel på antingen grafikkortet eller processorn.

Av XeeM

har själv 400Mhz minnen (2*256). Det tycks än sålänge fungera utmärkt, men jag blev avrådd från att köpa 512mb då dessa är ostabilare.

Har även testat att köra 4*256mb på moderkortet utan att det blev instabilt.