Inlägg

Inlägg som shirre har skrivit i forumet

Helt klart intressant då jag hört så mycket bra om tidigare generationer från Sony. Det enda som stör mig är prislappen. Kan dock förstå att man lätt kan tänka sig att betala fyra papp om man är en person som ständigt är i rörelse eller på resande fot

Otroligt spännande! Jag håller mina tummar att många i undersökningen faktiskt bryr sig om ljudkvalité och inte hur pimpat headsetet ser ut. Ser helt klart lovande ut om man utgår från tidigare uppdateringar vi fått

Ser väldigt lovande ut efter första uppdateringen! Jag fullkomligt älskar att navigeringsmenyn blir "dropdown" när man scrollar uppåt. Att så små saker kan göra en glad

XP är det jag använt längst men w10 är ändå favoriten. Gillade w7 men efter att w10 släpptes och fick sina uppdateringar så det blev stabilt så blev det ett givet val.

Jag brukar beställa från Engelsons. Finns från 50kr och uppåt. Använder mina som jobbkläder och dom är väldigt mjuka och sköna Finns även i större storlekar vilket är nice!

Edit: Ser att fler tipsat om Engelsons så istället för att länka en tredje gång så vouchar jag för att det finns bra grejer där! Lite off topic men jag köpte vinterkängor där i vintras som är riktigt bra

I värmen är piggelin svårslaget och sååå underskattat! Mina top 3 i övrigt är daimstrut, valfri magnum eller sandwich

Ska bli spännande att se vad OP har att erbjuda med denna budgetvariant Varit en supporter länge och köpte OP7 när den släpptes. Supernöjd! Om specsen är nog bra på OP Z så kommer det bli en hit!

Otroligt spännande projekt som jag hoppas vi får följa hela vägen till release. Ska bli kul att se vilka prototyper som väljs ut och ifall det bara följer gamingspektrat eller har oss "audiofiler" i åtanke. Det bästa från två världar är vad jag hoppas på Renodlade gamingheadsets är många gånger totalt värdelösa sett till ljudkvalitén.

Bob's uttalande fick mig att längta ännu mer efter nästa generations Ryzen. Tack Bob!

Skrivet av BengansBlogg:

Jag skaffade en Topping D10 ifrån tyska Amazon för snart ett år sen, kostade ca. 800:-. Är mycket nöjd med den, tror knappt man får tag på en mer prisvärd 32bitars USB-DAC.

För mig hjälper det mycket att man kan ställa in tyska Amazon att visas på Engelska med. Kommer inte ihåg ett skit av de tre år jag hade tyska i skolan

Observera dock att just D10 är en ren USB -> DAC -> Försteg med RCA ut. Man får alltså sen koppla den till antingen en effektförstärkare eller aktiva högtalare.

Topping har även modeller med inbyggd hörlursförstärkare osv.

Köpte min Sabaj DA3 från just tyska amazon och är sjukt nöjd! Köpte för 75 euro men tittade idag och såg att priset gått upp till 99 euro

Köpte rätt nyligen en Sabaj DA3 som jag är väldigt nöjd med Före det var det internt som gällde.

Skrivet av Blupparen:

Tyck vad ni vill om blizzard men jag ser fram emot blizzcon varje år. Är nice att casta det på tv och dricka nåt gott.

Håller med! Jag spelar inga Blizzardspel längre men Blizzcon är alltid nice att följa

Så vacker! Aldrig gillat Noctuas brunbeiga design även om jag inte ens har ett chassi med fönster Bara känslan av det brunbeiga får en att avstå (och det saftiga priset såklart).

@Bussović: Det slår alla andra såser överlägset ju!

Vilken hädelse att du inte tänkt på oss norrbottningar! Det ska vara orientdressing till kebab, inget annat!! Min favoritkebab är kebabtallrik täckt med orientdressing! Aaaaahhh, nu fick jag cravings!

Jaaaa!!! Hade ingen aning om att det släpps till PC också! Är verkligen inget fan av konsol så detta gjorde min dag! Nu återstår bara att skaffa en vettig gamepad

@µiCro: Imponerande! Nu är det många år sen jag hade plastmatta och den senaste var Qpad HeatoN om jag inte minns fel. Slets ut och blev ojämn och hade ränder efter 2-3 månader. Den plastmattan jag har bäst minnen av är Steelseries S&S. Den var bra!

Vet inte om jag skulle förboka en utan att veta mer men jag skulle helt klart kunna köpa en om den höll måttet! Är otroligt nöjd med min GP1 large från Xtrfy då jag gillar lite "snabbare" tygmattor.

Skrivet av µiCro:

Jag hade lätt förhandsbokat om den gjordes i en variant som är av hårdplast, tänk SteelSeries 4HD storlek mindre.

Off-topic: Vad hände med den typen av plast och kvalitet på musmattor? Insåg företagen att det var en dålig affärsidé p.g.a. att de höll längre(/för evigt)?

On-topic igen, förslag: Lägg till Swec-gubben i ett hörn, kanske nedre vänster hörn

Höll längre? I min mening är det helt tvärt om. Jag nötte mig igenom säkert 10 olika plastmattor genom åren. Slet på hyperglides, musmattans yta och på plånboken! Klarade mig knappt ett halvår på en plastmatta men då spelade jag väldigt mycket back in the days också. Nu kan jag köra samma musmatta 1-2 år och det är länge för att vara jag!

Skrivet av Ardaburc:

Är 650 kvar med moderkortet som sitter i chassit?

Tyvärr inte! Var det första som rykte