Inlägg

Inlägg som Ronaldo har skrivit i forumet
Av Ronaldo

@iKenn1i:
Hur kan man ligga efter med hyran? Är ju det första man lägger pengar på (levt på socialbidrag 10år+ så insatt i hur man har det som arbetslös). Enda sättet är antingen man slarvar med ansökningarna om ersättning, eller väljer lägga pengarna på annat. Lever över sina tillgångar så att säga.

Nej men enda lösningen jag ser på ert problem är att hon antingen också jobbar och drar in pengar, blir sjukskriven på nått sätt och får sjukersättning varje månad. Eller är skriven på en annan adress och på så vis får ekonomisk ersättning från socialen. Så som ni har det nu är sämsta möjliga lösningen av alla.

Av Ronaldo

Det ni gjort fel är att din sambo är skriven hos dig så att säga. Hon hade kunnat ha en egen lägenhet, fått pengar till både hyra, mat osv. Kanske 6000 kvar efter räkningarna är betalda. Sen bott hos dig ändå.

Av Ronaldo

Bjuder 350, kan hämta inom Karlskrona området.

Av Ronaldo

@Cooler Master:
Låter som du lider av så kallad "microstuttering". Vanligt i SLI/crossfire configs. Har ingen lösning men om du läser om microstuttering så vet du iaf vad det är som händer och på så vis kommer närmare en fix på problemet.

Av Ronaldo

Intresserad köpa skärmen, bjuder 1500kr. Kan hämta inom Karlskrona området för snabb affär ikväll eller imorn.

Av Ronaldo

Folk har fått det där med ris om bakfoten. Det är inte så att det drar till sig fukt, utan riset lockar till sig en hel grupp av kineser under natten som sedan som tack för maten lagar telefonen åt dig

Av Ronaldo

Att inte MS och andra företag bara sänker priset i samma nivå som "cash back" ger under kampanj tiden? Samma effekt men extremt mycket mer praktiskt både för kund och dom.

Av Ronaldo

Koppla in ett PS2 tangentbord. Sen kan du trycka F1 så du kommer in i BIOS (och där inne aktivera så USB keyboards funkar även under boot). Eller F2 för att fortsätta boot.

Av Ronaldo

Ja det var intressant. Blir nog nått av dom. Tack för länken

Av Ronaldo
Skrivet av Svensktiger:

Nope.
Kanske finns nåt utvecklingskort.
Men för konsumenter, njet.

Däremot så kan den ju eventuellt användas i en annan laptop som behöver en upgradering.

Ok, det var synd. Får spara den och upgradera en annan laptop med den då som du föreslog.

Av Ronaldo

Bygga stationär dator med laptop cpu

Har en core i7 2670qm över från en defekt gaming laptop (trasigt moderkort). Och kom då på tanken att kanske kunna använda den till ett datorbygge. Då den fortfarande antagligen är relativt kraftfull och samtidigt strömsnål.

Så min fråga är om någon vet om det finns ATX eller mATX moderkort med en passande sockel?

Av Ronaldo

Råkar det vara så du har använt Steelseries lurar? Hade ett par av dom där ena sidan dog helt plötsligt, fick nya på garantin. Och även dom dog efter ett tag på samma sätt på ena luren.

Av Ronaldo

Prova att öka/sänka frekvensen på minne/gpu och se hur det påverkar coilwhinet.

Hade ett extremt coilwhine på mitt moderkort, som bara uppstod när jag inte spelade spel eller körde nått krävande program.
Upptäckte att det var när CPUn scalade ner sig vid vila som coilwhinet började. Så jag stängde av energisparfunktionen och ljudet dök aldrig upp igen.

Av Ronaldo

0 gånger. Kanske inte skylla på Battlefield. Din hårdisk är nog kass.

Av Ronaldo

Jag skickade in ett par dd2 minnen med livstids garanti till Komplett.se . Fick pengarna tillbaks precis det jag betalade för dom många år innan dom gick sönder. Du ska vara glad dom erbjuder dig samma sak, har ju mer eller mindre fått använda minnena gratis tills dom blev dåliga jämfört med andra nyare modeller.

Av Ronaldo

Likadant som WoW går det bara ut på att farma gear, sen använda den nya gearen till att farma mer gear. Dom skulle patcha in PVP till D3 en stund efter release av 1.0. Jo tjena 900 patchar och ett expansion pack och fortfarande inget bra pvp mode.

Av Ronaldo

Skriver du till Blizz om att ditt konot blivit hackat. Så är det första dom gör att låsa hela kontot tills du skickat in kort på ID m.m . Rekommenderas bara om du gillar krångla som fan.

Av Ronaldo

Jag köpte en soundbar som heter arvani ta 2012 för 2000kr på Elgiganten som jag använder till min dator. Riktigt bra diskant och det medföljer en trådlös sub med ok bas.

Av Ronaldo

Tycker du man tål för lite i normal mode är det nått fel på dig. Antagligen skit kass spelare. Man tål ju tex en RPG hit och 150 minigun skott ffs....

Av Ronaldo

Radeon 280x ger nog bäst pris/prestanda. Om du inte kommer över några begagnade Radeon 7950-70 , men dom säljs för nypris numera så är svårt.