Inlägg

Inlägg som Ronaldo har skrivit i forumet
Av Ronaldo

Håller tummarna mitt gamla MSI X370 moderkort stödjer Zen 3 sen så man kan göra en fin uppgradering i sommar.

Av Ronaldo

Bjuder 1000kr för Qnix-skärmen, chassit, hörlurarna samt cpu kylaren. Kan hämta inom Karlskrona.

Av Ronaldo

Och hur är det tänkt att det ljus den drivs av ska nå in i kroppen där ev tumörer finns? Hittepå användningsområde imo.

Av Ronaldo

@köttbullsmackan: Sikta på Ryzen istället för intel med tanke på ditt användningsområde. Mer kraft för mindre pris.

Av Ronaldo

@-=Mr_B=-: Uppgradera din Mustang Omega till en Avenger Stalker. Kostar bara några tior har jag för mig.

Av Ronaldo

Döp barnen, det är ett bra sätt för dom båda släkterna att träffas.

Av Ronaldo
Skrivet av sweisdapro:

Jag har kollat detta (i appen geek), beskrivningen på 1050 Ti är INTE den som står under deras gratis 1080 Ti som säger att man får en "mystery box", istället listas ett fullt fungerande 1050 TI (specs med cuda cores etc stämmer också), beställde ett själv då det blev 18 kr i frakt som enda kostnad, mest för att testa.
Håller tummarna

Jo såg med beskrivningen var olika, men eftersom det är samma företag så drog jag slutsatsen det snarare är slarvfel från deras sida. Tänk själv varför skulle dom skicka ett riktigt 1050ti gratis? Ett kort som antagligen är värt en månadslön där borta.

Jag tror hela deras affärs ide är att skicka fel saker "gratis" mot frakt. Då dom antagligen skickar saker gratis från Kina pga subventioneringen. Kunden kan inte kräva pengarna tillbaks för priset var 0, när dom får nått helt annat i lådan.

Av Ronaldo

@Tekanna218: Det företaget har andra grafikkort som också är "gratis mot frakt". Det du kommer få en är en "random gift". Som kostar dig 75kr från postnord att hämta ut. Antagligen ett armband värt några kr eller den plastigaste fidget spinner du sett. Grafikkortet dom visar på bilden är typ högsta vinsten, som antagligen ingen får.

Av Ronaldo

@Jonas_latt: Menar du den stora vita fyrkanten? I så fall är det CPU socketen. Då tar du ut cpu från ditt gamla moderkort och sätter i det nya bara. Krävs inget lödande, bara en liten klick ny kylpasta.

Av Ronaldo

@Strotter: Kanon . Pm skickat.

Av Ronaldo

Hej, köper gärna GTX680 EVGA SC 2GB för 500kr.

Av Ronaldo

Hej, köper gärna Raspberry Pi 2 B och Raspberry Pi 3 . Om du kan skicka dom i ett sånt vadderat postnord brev? Betalar pris+frakt i förskott.

Av Ronaldo

@Aene: Pro tip, har du ett defekt laptop, elcykel eller liknande batteri. Är dom fulla av 18650 celler. Oftast är nån enstaka defekt bara men det gör så hela kretsen slutar fungera. Du kan köpa en hyfsat billig laddare som även testar batteriernas kapacitet från Kina.

Av Ronaldo

Ett par seal team som säkrar Kin Jong och för han ut ur landet (och om det inte går eliminerar han) borde vara bästa lösningen. Skulle tro den största delen av befolkningen skulle dra en lättnadens suck med han borta. Finns säkert en del trogna fanatiker men förhoppningsvis inte tillräckligt många.

Av Ronaldo

@Lars Mandel99: Klockar du 2600k cpun till 4-4.5ghz. Så har du inga problem.

Av Ronaldo

@MinscS2: Går inte köpa den på NetonNet i nuläget bara "bevaka".

Av Ronaldo

@xcluzive: Sitter med en 1600x. Grym prestanda, tyst och sval. Och inte det minsta buggig (hur nu en cpu kan vara det).

Av Ronaldo

En vän? 500kr.

Av Ronaldo

Går ju inte komma undan det faktum att Intel är ett företag som inte fegar ta till fula knep. Som när dom betalade företag att endast bygga datorer med deras CPU. Och mer eller mindre "förbjöd" dom att använda AMD cpus.

Dom fick även böta miljardbelopp senare för det. Men skadan var redan skedd och trotts att AMDs cpus var bättre och billigare än dom tidiga Pentium 4:a cpuerna så blev Intel marknadsledande.

Av Ronaldo
Skrivet av wille61:

Kan nog ha en del P2/P3 CPU:er liggandes hemma i förrådet som kan doneras mot fraktkostnad, kan ta en titt om det finns intresse.

Hade gärna tagit emot en P2 400-450mhz om du råkar sitta på en sån. Slot 1. Har en Dell tower som är i mycket fint skick saknar bara CPU. Betalar frakten ofc