Inlägg

Inlägg som fläkten har skrivit i forumet
Av fläkten
Skrivet av Dr.Mabuse:

Trodde det var allmänt känt att man ska försöka stå så mycket som möjligt. Har, med få undantag, inte använt stol på ett år snart just med tanke på hälsorisken

Ahh... du kanske tänker på strålningen? Det behöver du inte vara orolig för. All hemelektronik måste förhållas sig till flera regelverk som redan utmanats av foliehattar och gått segrande ur matchen eftersom det inte finns ETT ENDA VETENSKAPLIGT BEVIS av rang som kunnat påvisa skador.

Det jag reagerade i inslaget på var begreppet elektromekanisk resonans. Hörde jag fel eller har jag missat något från min utbildning? Trodde man använde sig av induktion?

Hehe, jag försöker att stå så mycket som möjligt men när man dassar in på jobbet på morgonen och är snortrött så blir det lätt att man störtar ner i stolen och är sedan fast där resten av dagen:(

Ja, det finns säkert andra hälsorisker man kan fokusera på istället för denna, typ elektromekanisk resonans t ex;)

Oavsett så skall man aldrig använda en marknadschef på det aktuella bolaget som källa, inte mycket trovärdighet där inte:)

Av fläkten

En väldigt intressant produkt som jag är väldigt sugen på. Dock så är det en sak som gör mig osäker på om jag vill sitta med denna produkt minst 8 timmar om dagen 5 dagar i veckan och det är just hälsorisken. Tycker det är lite slappt av sweclockers (som ju alltid har väldigt hög standard på sine recensioner) att bara hänvisa till att en marknadschef på Logitech som säger att det är ok. Att den också är tillåten i alla länder säger ju inte så mycket. Vilka regler följer man här? Är dessa regler tillämpbara i denna produkt som ju egentligen inte liknar någon annan. Vilken annan produkt är tänkt att man skall ha direktkontakt konstant under flera timmar per dag med ett magnetiskt fält?
Hade varit grymt tacksam om sweclockers kunde forska i detta lite djupare och kanske ta kontakt med någon expert på området. Speciellt eftersom man också misstänker att det kommer fler tillvarkare av denna typ av produkt i framtiden.

Beklagar gnället på en i övrigt mycket intressant och bra recension.

Av fläkten

Jag funderar också på att köpa plotter men är inte så sugen på att hosta upp massa pengar för något som jag kan få i paddan. Det som dock talar för en plotter är att jag vill få in GPS-koordinater in i mitt NMEA 2000 system. Vet någon om man kan ordna så att en padda kan kommunicera med NMEA2000? Vind och logg har jag från

Av fläkten

Du måste ha ett 1080 eller 1080 ti kort för att köpa. I övrigt har jag inte hört om några problem från min köpare.

Av fläkten

Så vilka är fortfarande intresserade? Jag skall väl inte behöva börja spela D2!?;)

Av fläkten

@Esgd ok, ser den. Synd, blev riktigt sugen på 2k17;-)

Av fläkten

Ok, jag är inte så uppmärksam när jag läser på vouchern:( så här står det:
To redeem your code:
1. Open and log into Geforce Experience on your Geforce GTX 1080 / 1080Ti system (Available here: http://www.geforce.com/geforce-experience)
2. Go to the account drop-down menu and click "REDEEM"

Så det ser ut som 1080 eller 1080 ti är krav.

Av fläkten

Det står inte något på vouchern om att man måste ha ett specifikt kort.
@Esgd om du trots osäkerheten om att man måste ha 1080 kort är intresserad så går jag för ditt bud. Skicka mig PM om så är fallet.

Av fläkten

SÅLD! - Game voucher - Destiny 2

Har en voucher för Destiny 2 som jag fick när jag köpte ett NVIDIA 1080 ti-kort. Jag har inget sug efter att spela Destiny 2 så därför säljer jag vouchern.

350 kr eller högstbjudande.

Läs hela annonsen här

Av fläkten

Game voucher - Destiny 2

Har en voucher för Destiny 2 som jag fick när jag köpte ett NVIDIA 1080 ti-kort. Jag har inget sug efter att spela Destiny 2 så därför säljer jag vouchern.

350 kr eller högstbjudande.

Läs hela annonsen här

Av fläkten

Såld

Skickades från m.sweclockers.com

Av fläkten

Asus 27" LED G-Sync ROG Swift PG278Q

Säljer min Asus 27" LED G-Sync ROG Swift PG278Q som jag köpte i augusti 2016 på CDON.
Har fungerat väldigt bra och är supernöjd med skärmen.
Har inte funnit några döda pixlar.
Orginalförpackning kommer med inkluderat manualer och kablar.
Kan skickas (Köpare betalar frakt).

Läs hela annonsen här

Av fläkten

OK, jag fölger Da MusH råd och slutar oroa mig och börjar se på hvilken belastning jag verkligen har:)
Förstår att det blir absurt att leta efter en perfekt balanserat system. Min oro är säkert bara mitt undermedvetna som försöker hitta en ursäkt för att köpa nya prylar;-)
Tack för att ni ha gett mig lite mer innsikt om detta.

Av fläkten

Jag kör nu i 2560x1440 upplösning men tanken med köpet av 1080 ti är att under hösten gå upp till 3440x1440. Antar att detta betyder att gpu'n får börja jobba ännu hårdare och cpu'n har mer tid på sig att räkna? Men någon gång så måste cpu bli en flaskhals? Jag har problem med å förstå sambanden här helt och hållet:(

Av fläkten

Väcker denna gamla tråd till liv igen.
Lite oväntat så köpte jag ett GTX 1080 ti i förra veckan och eftersom jag fortfarande kör på min Intel Core i5-4670K-processor från 2013 så undrar jag när denna blir en flaskhals i mitt system. Som jag fått svar tidigare i denna tråden så skulle den inte vara någon flaskhals vid köp av GTX 1080 (jag köpte aldrig 1080 utan det blev 1070) men nu har jag sett i några trådar att 1080 ti är så snabbt att det börjar sätta högre krav på processorn.
Vad tror ni, är det dags att börja se på ny processor eller kan jag lugnt harva vidare med den jag har?

Av fläkten

Såld

Skickades från m.sweclockers.com

Av fläkten

Jag har inte reagerat över att det är något spoltjut. Kortet har fungerat helt problemfritt för mig.

Av fläkten

Gigabyte GeForce GTX1070 G1 Gaming - Såld

Gigabyte GeForce GTX1070 G1 Gaming köpt Augusti 2016. Kortet har blivit kört normalt (ingen överklockning förutom boost). Kortet är i mycket gott skick. Orginalkartong fölger med. Kan skickas mot betalning. Kvitto finns.

Läs hela annonsen här

Av fläkten

Tack för mycket bra info. Grymt tacksam. Jag skall läsa på lite mer om mjukvaran till USG och vilket behov jag tror mig ha för det. Annars verkar ju EdgeRouter X SFP vara ett smidigt val eftersom det löser PoE-behovet.
Jag återkommer med vad mitt val blev:)

Av fläkten

Tack för svaren:) Ubiquiti's produkter ser ju väldigt trevliga ut så jag får nog forska vidare på dessa.
Hur många accesspunkter behöver man. När man ser på räckvidden så är den ju gigantisk >100m men jag antar att det är på öppet fält i medvind. Som jag sade så har jag fyra halvplan. Klarar man sig på två eller bör jag ha upp till 4st? Finns det några tumregler?

Har Ubiquiti's USG funksjonalitet som är intressant som inte edgerouter X SFP har?