Inlägg

Inlägg som Danmyr har skrivit i forumet
Av Danmyr

Använd för guds skull inte skärmskydd på TV:n! Dels förvärras anti-reflektionsförmågan samt att "flimmerhåren" som är en del av antireflektionsfiltret riskerar att skadas samt kommer inte göra ett fullgott jobb pga skyddet som komprimerar filtret.

Av Danmyr
Av Danmyr

AMD kommer totalt krossa NVIDIA denna generation då gröna laget fortsätter blåsa upp sina priser. 3000-serien framstår som "snorbilliga" i jämförelse.. Jensen skärpning!

Av Danmyr

Har tidigare sett samma symptom, nod som led av hårdvarufel i kombination med mediaomvandlare som spökade. Om ni är säkra på att problemet är bestående, försök dokumentera och upprätta ett serviceärende hos er ISP så en tekniker kan komma och felsöka nod/mediaomvandlaren.

Av Danmyr
Nytt bud: 9 100 kr hands off! :)
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr
Nytt bud: 7 800 kr RTX 3090
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr
Nytt bud: 8 500 kr Har du några bilder? :) Kan hämta
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr
Nytt bud: 9 100 kr Kan hämta när det passar eller skickas :)
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr

Hoppas innerligt att folk börjar inse vilken galen moneygrab NVIDIA håller på med och ratar 4000-serien rakt av. Så länge kunderna är villiga att betala groteska summor så kommer NVIDIA bara fortsätta. Hardcore workstation/jobb då kan 4090 motiveras, men gemene man borde sikta in sig på 3000-serien istället; 7000-serien från AMD ser ut att totalt köra över NVIDIA när det kommer till värde.

Av Danmyr
Skrivet av Printscreen:

Inte förvånande att Apple har 50+% och dom andra får slåss om andra halvan. I sverige är vi köpstarka som sjutton och gillar fina saker. Bara en sån sak som att Nvidias första Titan sålde bäst per capita i sverige är ju intressant.

Tyvärr är Sverige inte en direkt prioriterad eller attraktiv marknad, just pga att köpkraften hos konsumenterna är AVSEVÄRT lägre än ex. 1990-talet. :/

Av Danmyr

Hej,

Har en helt ny Asus ZenBook (i5/8GB/256GB) liggandes i obruten förpackning, känns som en perfekt dator för ändamålet?

https://www.asus.com/se/Laptops/For-Home/Zenbook/Zenbook-14-U...

Av Danmyr

Kan hämta 2x 1660 Super för 2k i Lund, vilka modeller är det specifikt?

Av Danmyr
Skrivet av dblade:

Helt rätt. Höj skatterna så företagen flyr landet och vi alla kan leva på bidrag istället. Jag är själv ganska trött på att arbeta.

För att nyansera situationen en aning.. Det är skillnad på företag och företag, inte direkt så att dessa datahallar skapar "en massa jobb" så varför i hela världen ska gigantiska internationella företag få skattesubventioner i så fall? Totalt kontraproduktivt, borde räcka med vårt kyliga klimat i norr och i en europeisk kontext, goda infrastruktur (stabilitet, nätverk) för att förlägga verksamheten här ur en konkurrenssynpunkt? Till att börja med borde skattesubventionen i dessa fall aldrig ens kommit på fråga, åtminstone inte utan GARANTIER på ex. arbetstillfällen, investeringar utöver kärnverksamhet osv; men sen är ju Politiker generellt inga "kärnfysiker" med förmåga till konsekvens- och rationellt tänkande.

Av Danmyr
Skrivet av Paontuus:

Uppskattar budet men tok för lågt, även nischade saker har sitt värde. Troligtvis inte så nischat som du tror dock, ganska stor hörlurstråd för hörlursgalningar på swec trotsallt.

Absolut, det får dock tiden utvisa..

Av Danmyr
Nytt bud: 1 400 kr Slänger in ett bud med tanke på att det är en tämligen nichad produkt :)
Gå till annonsen för att lägga ett bud.
Av Danmyr
Skrivet av Xinpei:

Problemet är väl den tendens detta leder till. Idag är det ett Playstation. I morgon är det reservdelar till motorer till lastbilar som levererar din mat och i övermorgon är det själva maten. Många bäckar små.

Inflation förutsätter att den generella prisnivån ökar, inte direkt något som kommer magiskt försvinna inom "ett par månader" heller som vissa verkar tro. Finns argument för att stagflation redan inträffat i vissa ekonomier, så fullt förståeligt att Sony höjer priset på PS5, är väl i bästa fall en break-even produkt.

Av Danmyr

1800kr för 1080Ti

Av Danmyr

Hej,

Har ett EVGA 980TI SC+ om du skulle vara intresserad?

Av Danmyr

Har du möjlighet att skicka det så tar jag det för 500kr inkl framt

Av Danmyr
Skrivet av gurkburk92:

Åker till butiken, säger att du vill köa för PS5, välj viljen variant du vill ha & därefter betala på sättet du vill betala.

Sedan tar det ungefär 2v.

För att förtydliga: MM meddelar via produktsidan för PS5 när dessa är tillgängliga att förhandsbokas i butik. Ingen mening att åka in om detta ej är upplagt på produktsidan.