Inlägg

Inlägg som Bankai har skrivit i forumet
Av Bankai

IT support 2nd line(finns ingen 3rd) och får 28000 brutto, jobbat här i snart 1 år.
Har lite sköna förmåner och är väldigt avslappnat här men jag vill ha mer då jag älskar pengar.
Jag pysslar även med aktier och drar på med lite swingtrading då och då.

Hoppas på IT konsult inom några år.

Av Bankai

Have a great day spellistan på spotify.

Av Bankai
Skrivet av Coca:

Spara lite pengar och köp en OLED, som natt och dag emot LCD. https://www.elgiganten.se/product/ljud-bild/tv/OLED55B7V/lg-5...

Detta! Jag kommer aldrig kunna titta på något annat än en OLED nu. Bästa köpet jag gjort inom TV apparater.

Av Bankai

1. Horizon
2. Spider-man
3. God of War
4. Last of Us(i 60 fps)
5. Uncharted 4 + The lost legacy + 1-3 remake (i 60 fps)
6. Persona 5
7. Bloodborne
8. Detroit: Become Human
9. Shadow of the Colossus
10. The Last Guardian
11. Until Dawn

Sen finns det ju lite andra godbitar som ratchet & clank som ser väldigt trevligt ut i HDR. Jag hade inte köpt en PS4 om det är en mediamaskin du är ute efter. Är det spel så kan jag inte mer än att rekommendera en.

Av Bankai

Kan lägga 900 + frakt.

Av Bankai

Vet inte om jag ska köpa det nytt eller hoppas på att stadsbiblioteket får in ett ex man kan låna. Alternativt vänta på att folk slänger upp det på blocket/tradera och köpa det för halva priset. Är det någon som vet på ett ungefär hur många timmar man kan få ut av spelet?

Av Bankai

Det enda jag vill ha är 60 fps på nästa gen, och det spelar ingen roll om det är 1080p eller 4k, bara det är 60 fps. Det går att spela i 30 fps men det är helt klart en fördel att få ut 60 fps och allting bara känns bättre helt enkelt.

Av Bankai

Med så många fantastiska spelsläpp i år och att man med åren får mindre tid åt spel, måste man tyvärr hoppa på detta. Första WoW expansionen jag inte tänker köpa, och jag tror nog inte det blir mer WoW för mig. Det ser ju dock intressant ut.

Av Bankai

Beror väl lite på vad du ska spela för spel, vilken upplösning och hurvida du är extremt noga med att alltid kunna maxa spelen. Jag tror personligen att ett 1080ti kommer räcka lugnt tills nästa ti kort kommer, kanske får dra ner inställningar något på ett eller två AAA spel.

Av Bankai
Skrivet av Dekkan:

Otur.. Detta är hämtat från en nyhetssajt

På grund av ett tekniskt fel försenas utbetalningen av skatteåterbäringen.
Drygt 40 000 personer berörs – och kan få vänta tills nästa vecka.

Fick ett mail till min elek. brevlåda och innehöll information om det ja.

Av Bankai

Har inte fått något, ser inget på banken heller. Gjorde inga ändringar, lämnade in 19:e mars. Man hade ju hoppats att få nu inför helgen men då är man kanske utvald för någon kontroll?

Av Bankai
Skrivet av Icte:

Jäklar vilket bra pris. Lite för bra att vara sant? Blev en beställning hem mot faktura hursomhelst, får se om det levereras!

Kansåvara, eller så är det en kampanj och inget fel på priset. Tror själv att det är ett felaktigt pris, men återstår att se!

Beställde också, hoppas man får hem.

Av Bankai

Är min SSD på dödsbädden?

Tjena

Jag byggde en dator förra året i november(alltså inte jättegammal) och så var jag tvungen att starta om datorn med reset-knappen på burken för den hade låst sig eller något liknande. När den startar upp så får jag först en svart skärm med muspekaren, tar 5-6 minuter sen kommer jag in i Windows men allt går långsamt, går knappt att öppna start-menyn och det är något som är helt fel.

Jag startade om burken igen och då vill windows såklart köra check disk, lät den stå på i 4 timmar men stod alltid på 0%, tänkte att den kan ha hängt sig. Startade om burken, in i avancerat läge, CMD och CHKDSK c: /f och lät den tugga till 100%. Har faktist inte testat att starta upp datorn än men är det bättre att bara köpa en ny SSD och försöka rädda det man har på sin nuvarande?

Av Bankai

Datorn såld. Ger tills på måndag för lurarna annars går dem för 350+ frakt till jJNKFJN35.

Av Bankai

Har du kollat på https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/b6-oled/settings? Jag kör efter deras och det ser väldigt bra ut(på min TV). Sen kör jag beroende på källa(film, spel, hdr, pc)

Av Bankai

@oqvist: Ska lätt testa det spelet! Ser ganska snyggt ut med och jag gillar ju att jaga i FC5 så varför inte. Hade det funnits fiske i det så hade det varit jävligt nice.

Av Bankai

@Choffe:

Visst, är man i närheten av vägar så håller jag med om att det är mycket patruller men det är bara kul då jag gillar att skjuta. Men försök dra ut mitt i skogen så kommer du säkert få lite tystnad. Försök även hitta något fiskeställe och njut. Började på Hard och tycker det är kul, faktist dött 2 gånger!

Av Bankai

Förstår inte alla som får upp 100+ pluppar, fiender och elaka djur var 5:e sekund, vart går ni? Jag är ute mitt i skogen/vildmarken och har inte träffat på en enda fiende på ett par minuter. Letar just nu efter något stillsamt ställe att fiska på men det är verkligen inte så att man inte kan ta det lugnt i spelet.

Av Bankai

Har något liknande på mitt MSI 1080 ti men bara under load. Som tur är så kör man med hörlurar men stör man sig på det så kanske du borde lämna tillbaka det och få ett nytt?

Av Bankai

Sänker datorn till 2000.