Inlägg

Inlägg som linglof har skrivit i forumet
Av linglof

Har själv en +1 år gammal iMac 20", funkar så jäkla bra med webb, photoshop, all media, etc. Har ägt PC i över 20 år och ominstallationer etc. får man ju räkna med minst 2-4 ggr / år. Denna iMac har rullat på samma installation i över ett år och den känns fortfarande lika snabb.

Jag är övertygad om att du kommer bli super nöjd, ska man hålla på mycket med bilder och webb development har jag förstått att 24" panelen är något bättre lämpad för detta.

Av linglof

lol, du ska väll minst ligga runt 15.000 - 17.000 p om jag inte har helt fel. Jag är nog inne på att du har ström fel av något slag. Möjligt att du kanske ska titta på BIOS uppdatering. etc.
vet inte om dina graffor klarar av att uppdatera bios/firmware

Av linglof

10p bara för att någon med hjärna använder annat än mobilkamera! Kanon bilder detta är ett bra exempel på hur det ska se ut. Allt annat är bara skit helt enkelt. Hoppas att folk följer ditt goda exempel.

Inte nog med att den kyler bättre, det ser coolare ut oxå.

Av linglof

shit, håller på att hissa upp underkäken, den slog i backen med en jäkla fart. Du har inte funderat på att börja göra pengar på de här? Behöver jag säga 10p?

Av linglof

LOL, den var rolig
Hoppas att du räknar bättre i skolan än här...

Av linglof

pysen, är du helt fel vaggad? han vill inte veta om du hade dessa kort eller inte. Om du har dessa kort kanske det vore på sin plats att hjälpa en stackare i nöd!

Av linglof

var inte mycket som blev rätt med andra ord,
- Fel PSU
- Fel moderkort
- Fel propp
Har äget EN amd genom tiderna och jag säger bara en sak... ALDRIG mer. Men så är det väll med allt annat, är man dum snål får man skylla sig själv. och den gången fick min plånbok ta sviterna av mitt dåliga omdöme.

Av linglof

ja du, utan att lägga ner en förmögenhet så finns det väll ett fåtal som klarar de du önskar.

jag tror mig hittat en som skulle funka för dig.

Linksys Wireless-N Gigabit Security Router m/ VPN
http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=334654

Nästa steg är väll prylar för 10k eller mer.

Av linglof

Lådan är sjukt snygg

Av linglof

1kg kylare
spola bort all smuts så väger den 500g

Av linglof

Lycka till

Inte så farligt pris ändå!, bara hoppas att SSD kommer med stora lagrings möjligheter snart. Har hört att hårddiskarna kan ta stryk när de sitter monterade i bilar. Men det var iof för ett par år sedan.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av P373R
Tack så mycket.

Moderkort, nätdel, ram, hårddisk, chassi, ac-nätadapter, speciell adapterströmkabel, touchskärm, skärmhållare och frakt x 2 slutade på 8 966,51 kr med dagens valutakurs.
Utöver det har jag köpt tv-kort, USB-Bluetooth sändare, och elinstallation för ca 350kr. Ett litet trådlöst tangentbord med styrspak, trådlöst nätverkskort och 3G modem är på väg. Det är väl ca 1100-1200kr till. Slim DVD’n, de extra USB-portarna och lite löst kablage har jag haft liggande i ett par år nu och får falla in under kategorin gratis. Vad landar vi på? Ca 10.500kr. Om det finns fler som tycker det var mycket pengar att stoppa i en 8 år gammal bil kan jag trösta er med att allt är helt löstagbart och kan flyttas över till nästa bil utan att lämna en massa hemska spår efter sig.

Av linglof

Är väll bara en liten sak som saknas... och det är vad kalaset gick på till slut. Helt sanslöst bra jobbat och dokumentationen är helt otrolig. Bra jobbat

Av linglof

kan vi inte uppmana till bojkott!!!

Av linglof

Väx upp

Citat:

Ursprungligen inskrivet av stubben22
Sen moderaterna tillkom till makten har allt blivit så jävla svindyrt.. handla en hamburgare 90g med en dricka på max 57kr ett treo rör på apoteket 50kr var ska det sluta?.. en ifåne 8k liksom? du får en hel dator för dom pengarna ... N Ö T T E R!

Jösses, om du var lite mer insatt i världs ekonomi och lyfte upp huvudet något så kanske du förstår att moderaterna inte ligger bakom detta. Problemet heter:
- Olja
- Inflation
- Dollar ras
- Bidragsstöd från EU
etc. etc.

Väx upp och läs tidningen!

Av linglof

10p av två anlednngar.
1. Otroligt välarbetat sida
2. Riktigt snyggt, jag skickar 10 minnen till dig som ligger här

bra jobbat och jag hoppas att följer efter och dokumenteter lika duktigt som du gjort.

Av linglof

Helt underbart! Synd att man inte kan byta till Banhof som ISP. Det känns skönt att det är någon som vågar stå emot och säga det som bör sägas. Hoppas att vi stackare som står utan Banhof som ISP står emot och visar vart skåpet ska stå.

Av linglof

kabeldragningen under bordet är patetisk.

Av linglof

Sveriges mest ointressant tävling!

Av linglof

jösses, blev helt kär när jag såg detta bygga. verkligen synd att du inte skrev vilken throughput du har. Är det gig ethernet och har full patte på båda nic så är detta den mest överlägsna prylen jag sett.

ska hårdbevaka denna tråd

Av linglof

instämmer...

väck mig till nästa tävling, mjukvara är sjukt osexigt.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
Eh? Inte ens värt att delta med tanke på vinsterna ;D