Inlägg

Inlägg som linglof har skrivit i forumet
Av linglof

Nästan värt en 10 bara för att killen har lagt ner lite tanke bakom bilderna. Äntligen en som förstått att en bild säger mer än tusen ord. Till alla er andra. Följ detta exempel så kommer vi få ett forum med klass. Sluta med skakiga mobilbilder och fota med klass i fortsättningen.

Sen gillar jag prylarna, stilrent, bra kvalla och inge bling bling eller fjortis mod.

Av linglof

Kungligt, kul och se att folk lägger ner lite tid både på sitt projekt och beskrivandet av de. Grymt helt enkelt.

Av linglof

För 250kr fick du ihop din STORA usb sticka, det är 50kr ifrån en plånboksvänligt litet USB minne på 4GB. Eller varför inte lägga på 650kr och få en grym usb 500Gb disk som är NY och inte någon disk som gått 1000tals timmar. fort och fel kändes detta som.

Av linglof

Mac eller inte, men har alltid användning av ett filkluster hemma. Om det ligger på XP, Vista, Linus eller Unix är väll skit samma. Smaken är olika och folk är inte bäst på alla OS. Man ska nog utgå från sin egen vana och de man bäst på helt enkelt. Har själv satt up en lite Server hemma med plats för 3 diskar inne i burken.

När det gäller antal kärnor fixar XP 4 kärnor idag, min XP installation ser 4st.

Av linglof

PASSA ER! Det är väldigt obra att öppna upp hårddiskar på detta sätt. Det finns partiklar som är väligt farliga för människan. Dessa partiklar finns inne i hårddiskarna. Detta material är till för att diskarna inte ska brinna.

Av linglof

instämmer med de andra, jag själv är lyckling ägare av ett P180 och instämmer att kabeldragningen suger verkligen. Hoppas jag hittar tillbaka när nya bilder kommer.

Av linglof

Skön damsugare, själv köpte jag en robot damsugare både billigare och bättre. Plus att gravyre är lite 80-tal dvs. typ ute.