Inlägg

Inlägg som Klockans har skrivit i forumet
Av Klockans
Skrivet av Shrudder:

Vad sägs om att ge varenda spelare wallhack samt aimbot med autofire? Där har du snabbhet.

Kan du definiera vad du menar med "dagens spel kräver snabbare förflyttning"? För så vitt jag vet var spelen snabbare förr i tiden med Quake osv.

Folk menar väl att man aldrig tjänar på att försvara eftersom försvararens taktiska fördelar position och skydd röjs genom 3D spotting.
Därför vill man vara vid nästa flagga inom 30 sekunder.

Hur ska han kunna ta sig ditt om man inte kan sprinta över öppna områden? Eftersom man inte har tid att titta efter och analysera situationen behöver man 3D spotting som gör det åt en.

Gillar verkligen inte hur Dice lägger till fake-teamplay element helatiden. De ska ha en grund och spelarna ska skapa egen teamplay utan att få poäng för varje sak. Detta ger fördel till annat folk och inte de där "kidsen" som alla verkar vilja kalla dem som tycker annorlunda trots att de själva vill ha kid-vänlig spelmekanik.

Av Klockans

EA UK BF3 Forums

Så är någon på twitter som är på Gamescom och kör Alpha. Han säger att infateri inte kan 3D spottas utan bara kommer upp på mini-map men fortdon fortfarande kommer upp i 3D. Också att planens maxhastighet är 400, alltså visar trailern nästan tophastighet (var väl runt 370+).

Det är såklart osäker info och det är oklart om det är hardcore etc...

Av Klockans
Skrivet av Szkar:

Hmm...
Värdena här ska vara tagna direkt ur spelfilerna för BF2:

Igen inte "riktiga" hastigheter. Om man lyfter från hangarfartyget vid Wake och flyger SE över Wake tar det 25s, det är väl ungefär 1500m eftersom kartan är 2km bred... hastighet ~216km/h. Och då var fartmätaren på ~1000km/h. Eftersom de stora BF2 kartorna var är 2km breda och 1000km/h = 277 m/s =>
flyga över kartan på 7 sek. (I PR går planen ~626km/h).

Inte för att vara sån. Jag är inte ute efter att de ska flyga rakt över banan på några sekunder men iaf dubbel hastighet från den vi såg i videon borde fungera för balans om de har eftersom AA antagligen är effektiv nu.

Skrivet av SeF.Typh00n:

Hur vet du att dom körde full gröt då?

I förra spelet var det inga problem att åka runt med nästintill ingen gas överhuvudtaget

Det är sant, men finner det lite osannolikt att de gör det när de ska visa planen för första gången.

Av Klockans
Skrivet av Szkar:

Demize99 på Twitter:
"@Demize99 Would you say the Jets are faster or slower than in BF2?"

"@SyntaxError255 Slightly faster."

F15s hastighet enligt Battlefield-Wikin:
"Vehicle speed - 900km, 1060km (Afterburners)"

Det var väl vad "fartmätaren" visade, inte riktig hastighet?
Tycker du seriöst att det ser ut som att planen i videon åker >900km/h?
900 km/h i timmen är 250 m/s, och kartan ser ungeför 2km lång(x-led) ut, alltså flyger man rakt över kartan på 8 sek i 900km/s.
På videon ser man hur planen åker (0:45 - 0:55) ungefär 700m (från H6kp8 till E6kp8) på 10 sek vilket motsvarar en "riktig" hastighet på 252 km/h.
Extremt grov approximation.

Inte för att vara negativ, är bara besviken för att Dice gjorde ett så bra jobb med infanteri och fordon men inte med det här.

Av Klockans
Skrivet av Szkar:

Bara jag som ser fram emot SOFLAM? Har haft riktigt "skoj" med laserdesigneraren i Project Reality men jag ser fram emot att kunna skicka mål upp i luften för piloterna att ta hand om i ett lite nyare spel.

För övrigt så får jag gåshud vartenda gång jag kollar på en BF3-relaterad trailer. Ugh..

Mja i PR är den ju faktiskt nödvänding för välfungerande CAS. I BF3 flyger jetsen ju i 150km/h och så har man 3D spotting så kommer nog inte användas på samma sätt.

Av Klockans

Ser bra ut på marken (inf / tanks) men eftersom de gjort saker mer realistiskt och har en motor som verkligen kan rita stora avstånd ser det förjävligt ut med jets som glider runt i 150 km/h och flaggor 200m från varandra. Hade inte väntat mig något annat men hoppades.

Av Klockans
Skrivet av Drunk3n_M4ster:

Tänkte bidra till SweC.

Alphan är mer eller mindre öppen nu!
Testa sidan för inlogging igen... om det inte fungerar testa med att rensa cookies.
Många gick igenom imorse och det verkar fungera fortfarande. Antingen är det en bugg eller så har de släppt den.
Vet att det har fungerat för ett par st precis just nu, utan mail, MoH, veteran stat eller annat... men kan inte garantera det.
https://bf3alpha.battlefield.com/index.php?id=1

lycka till!

/DM

Fungerade på första försöket, tackar!

EDIT: Nu fått invite mail också, efter att jag tankat det.

Av Klockans

Bilder från Battlefield 2 modden Forgotten Hope 2 2.4(släpptes igår)
Gillar verkligen deras visuella design. De har t.o.m. fått till något som liknar en skog.

http://i114.photobucket.com/albums/n277/Uffeh/forgottenhope22011...

http://i114.photobucket.com/albums/n277/Uffeh/forgottenhope22011...

Av Klockans
Skrivet av Leeloo:

Som jag har fattat det så här: Spotify vill att man ska koppla upp sig var 30:e dag. Enligt min gissning är att den vill att man ska koppla upp sig vid ett månadskift. D.v.s. idag som är 1:a Juli...

Eller?

Jo så är det antagligen. Tänkte inte ens på det då det är så ologiskt att göra på det viset.

Av Klockans
Skrivet av Johannes 94:

du måste ansluta dig var 30 dag

så sista dagen på premium tiden går man in i offline och har låtarna i 30 dagar efter

Jag var oklar, jag har varit offline i 2 dagar. =/

Av Klockans
Skrivet av Zimbaa:

Du måste ansluta mot internet för att verifiera att du fortfarande har ett Premium-konto. Annars vore det ganska simpelt att bara köpa premium 1 månad för att aldrig tillåta Spotify att gå online igen och få gratis på spellistor du redan har i offline-läge.

Dåligt, knappast svårt att göra en timmer som räcker i till nästa betalningsdatum.
De vet ju faktiskt att senast jag anslöt hade jag ungefär en månad betalt. Verkligen tråkigt att deras klient inte motsvarar innovationen bakom tjänsten i stort.

Av Klockans

Spotify på dator temporärt utan internet

Sitter på landstället och har spotify på en dator utan internet. Det har fungerat att använda spotify i ett par dagar nu men det kräver nu att man loggar in (antar att den är tidsinställd att kräva login efter en viss tid utan internet).

Så hur går jag till väga för att lyssna på låtarna nu? Är det meningen att man inte ska kunna använda spotify premium utan internet även om man har massa offline playlists?

Av Klockans
Skrivet av Lan:

Du vet om att redan i BF2 motorn så kunde/kan man köra 128 spelare?

http://planetbattlefield.gamespy.com/fullstory.php?id=164203

Finns 128 spelar servrar för både FH2 och PR (BF2 moddar) uppe lite då och då, mest på helger.
Tekniskt sett fungerar det väldigt bra (märker ingen större skillnad mot 64 i prestanda server/fps).
Det blir inte så bra och rätt mycket kaos i PR som kräver lite mer av den enskilde spelaren men i FH2 blir det mycket bättre känsla på flera banor.

Är väldigt nöjd med DICEs inriktning för BF3 (något mer realistiskt). Jag vet att de aldrig kommer bli lika bra som PR för det är det inte vad de flesta vill ha.

Att alla ömmar så mycket för BF2 förstår jag dock inte, tyckte att gameplayen rätt dålig, särskilt på Karkand och wake (små banor).

Av Klockans
Skrivet av kikoelz:

Kul att de får det att låta som om detta var deras plan från början.
Lite minuspoäng får de trotts allt men det vägs lätt upp av "no health regen when suppressed" och "opt out of being revived".

Av Klockans

Du får inhandla ett antal av de bästa i pc-föralla recensionen, parallell koppla dem, sedan göra en fästanordning bak på ryggsäcken så du har som "vingar" ut över axlarna. Tänk satellit.

Av Klockans
Skrivet av Tumvante:

Skulle ju vara bra mycket bättre om man genererade en PNG..

Mm, var övertygad om att det var det den gjorde(läste väl slarvigt), finns ju massa hemsidor för sådan generering. Att göra ett skript som automatiserar hämtningen av bild från en sådan borde ju inte vara alltför komplicerat.

Av Klockans

[;

\int_{Tack}^{F\"{o}r} tipset(u)\,du
;]

Av Klockans
Skrivet av Lösbonde:

"systemet ska användas för forskning inom bland annat matematik, fysik, astronomi och kemi."

Lär väll vara någon typ av grafisk illustration hur en stjärna skapas eller liknande.. känns som att de nästan alltid använder "superdatorer" till närmast meningslösa ting.

"...matematik, fysik, astronomi och kemi."

Jag tvivlar på att det finns något som är mer meningsfullt. Bara för att det är GPGPU:er i den betyder inte att den ska rendera något, det är parallell beräkningskraft man vill åt.

Av Klockans
Skrivet av Zeuxlarsson:

Okej, jag körde med darthmod på empire, dock fanns det ingen kontrollpanel där tror jag som man kunna göra detta på?

Har inte koll på empire nu , körde det bara i början.

Annars är det ju relativt enkelt att "avinstallera" och "ominstallera" moddar själv, bara lyfta ur alla mod .pack:ar från data mappen och ändra userscriptet.

Av Klockans
Skrivet av Zeuxlarsson:

Eftersom det är patchdag idag och jag tänkte börja lira så undrar jag, jag tänkte modda spelet med Realitymod eller darthmod från twcenter men jag undrar, går det spela online efter man moddat? Blir det inte tok då?

Körde med Darthmod fram till patchen (fungerar inte med patchen) och det går att spela online (Co-op kampanj också) om båda har modden. Annars kan man installera Darthmod, sedan starta dess configurerings-panel och stänga av den vilket gör att spelet blir vanilla igen. Då kan man köra vanlig online såklart.