Inlägg

Inlägg som kenny88g har skrivit i forumet
Av kenny88g
Skrivet av Devil May Cry:

Kan folk bara ge fan i att utnyttja andra för sin vinning så vore det bra.

Ja de vore nått. Vi kan börja med svenska staten och våra politiker😉

Av kenny88g

varför inte bara returera?

Av kenny88g

Nej fy fan va creepy. Hellre sämre naturligt/original än bra fejk kan ja tycka.

Av kenny88g

brukar man inte vilja låsa sin fps för inte få ett ryck när fpsen hoppar?

Av kenny88g

Med ett sånt okänsligt svar så hade jag ju definitivt inte gått till jobbet iaf. Sök nytt.

Av kenny88g
Skrivet av Wyckman:

Tack för tipset. Men vad tycker ni att jag ska göra köpa en färdig dator eller ge mig in på att bygga själv. Hur mycket sparar man på det ungefär? Samt är jag rädd för att det ska krångla till sig med installationen av windows och alla drivrutiner :/

Du ska bygga själv. Hur kul som helst + att du lär dig något👍🏻😉

Av kenny88g

Saknar swebits i dessa tider😕

Av kenny88g
Skrivet av Haker:

Detta! Mycket bättre och mer ekonomiskt än att köpa onödig tryckluft på burk

Om de ska bli värt att köpa en jävla kompressor så får man se till att blåsa varje dag. Luft på burk duger till övriga där de möjligtvis behövs en utblåsning ett par ggr om året. Städar man och har filter vid fläktarna så behöver man inte en kompressor på sitt skrivbord😉

Garanterar att de som köpt kompressor enbart i syfte att rengöra datorn har använt den 1ggn och står numera i förrådet och samlar damm😂

Av kenny88g

Finns inga billiga och bra smartphones!

Av kenny88g

Att priserna ligger högt beror på att de säljer ändå. Kidsen verkar ju älska belysning till vilket pris som helst. Ge fan i o köp skiten så får ni se att priserna sjunker😉

Av kenny88g

Har inte läst alla inlägg men känner väl att de är ok om dom kollar barnprogram och dylikt hemma på en telefon(med måtta), mina barn är inte så gamla än men när man vill ge dom en egen telefon så känns de som man vill undvika att ge dom en smartphone då sociala medier kommer att ta så mycket koncentration från skola osv. De får dom ägna sig åt hemma isf. De är va jag tänker nu iaf;)

Av kenny88g
Skrivet av Herr Kantarell:

Släppte min halflife 3 längtan för många år sen. Finns många andra bra liknande spel där ute.

Gör de? Visst finns de många bra spel men Half life serien är inte bra, den är enastående😉

Av kenny88g
Skrivet av jioop:

Snart är det 20 år sen half life lanserades, som för mig va helt ointressant då.
Sen tog det 6 år tills half life 2 lanserades, som för mig även det va helt ointressant.
Fansen borde väl gått vidare och letat efter andra titlar redan för säg en sådär 10 år sen.

Finns inga bättre spel än halflife i den genren. Dagens spel är ju utformade så att vem som helst kan klara de, tips och pilar hit och dit och allt interaktivt blinkar, delvis konsolernas fel, exempel är F.E.A.R, riktigt bra sen blev uppföljarna riktigt kassa då dom utformades till konsol och då måste tydligen allt blinka och ha sig så en 5åring kan spela? I half life fick man tänka själv och lösa problem helt själv och prova sig fram. Om de skulle komma ett hl 3 så är väl risken att även valvet tar bort kravet att tänka själv som alla andra spel i dagsläget.

Jag hoppas jag får uppleva ett nytt HL iaf så dess underbara story får leva vidare och få ett avslut.

Av kenny88g

Bygg själv och välj exakt de komponenter du vill ha. Och du slipper de fula chassit😆

Av kenny88g
Skrivet av Aktsu:

Ett tips kan vara att i var fall läsa de svar man får innan man spyr ur sig dumheter. Jag har inte skrivit ett jota om huruvida jag tycker han förtjänar att leva eller ej. Det jag skrev är att jag inte skulle gå upp och mörda honom bara för att jag såg honom gå i mitt kvarter, vilket var exakt det du sa att "många skulle göra". Jag skrev vidare att det nog inte finns många människor som är friska som skulle göra det heller.

Du verkar vara en tangentbordskrigare av rang så jag tror inte du faktiskt skulle mörda honom för att du såg honom, men det är ju "tufft" att skriva det online. På samma sätt som jag inte tror du med flit står och smäller din dörr lite extra i andras bilar bara för att de parkerat nära, det är ju också bara "tufft" att skriva.

Om jag skulle ta lagen i egna händer om jag såg honom är tveksamt så nej någon t-bordskrigare är jag inte som du ser. Hade inte varit värt att mina barn skulle bli utan pappa. Men hade jag inte haft nån mer än mig själv att tänka på så kanske jag hade agerat annorlunda.

Du tolkar mycket du. Är lätt att missförstå och tolka de andra skriver fel på ett forum.

Jag smäller inte upp dörren bara för att nån parkerat nära, men kommer jag inte in så knappast att jag är försiktig. Inget tufft alls me de, mer ovarsamt att den som klossar me mig inte tänker längre än att ev måste föraren av bilen jämte kunna komma in. Men återigen detta är sällsynt.

Av kenny88g
Skrivet av Aktsu:

Konstigt att han inte är död ännu i så fall då han varit frisläppt över ett år. Och nej, jag skulle inte gå fram och mörda någon som "är i mitt område" oavsett hur hemska saker han/hon gjorde för flera år sidan (och redan avtjänat ett straff för). Är nog inte många friska människor som skulle göra så faktiskt.

Så lät det inte i ditt första inlägg, då skulle du slå upp dörren en gång extra bara för att. Men om du nu är vuxen nog att inse att bara för andra gjort fel behöver man inte förstöra deras egendom med flit är det ju jättebra. Jag gör mitt yttersta för att inte förstöra deras bil även om de nu skulle parkerat nära. Sur kan man bli över det såklart men varför med flit förstöra något?

Angående barnen var mer en påminnelse om att hur du löser dina problem är din ensak. Att motivera din medvetna förstörelse av andra bilar med att "jag måste ju få in barnen" är inget vettigt argument. Jag hade även här gjort mitt yttersta för att inte skada den andra bilen (och min egen) om jag behövde få in barnen, kanske lagt något av tyg mellan eller så.

Hagamannen om vi ska ta han som exempel kommer aldrig ha avtjänat sitt straff mer än juridiskt sett. Han har förstört för många människors liv så bara för att han är en fri man så är han långt ifrån fri. Men att du tycker att han förtjänar att leva gör att vi skiljer oss mot varandra och vi är långt ifrån topic nu.

Vi kommer inte längre här oavsett.

Av kenny88g
Skrivet av Aktsu:

Nej det är inte "inte PK" det är brott och allmänt korkat, att du sitter på forumet och skryter om hur du brukar gör är ju bara barnsligt. Att du har barn gör det bara mer skrämmande. Men visst, lär dem att det är okej och begå skadegörelse så länge man gör det för att "markera".

Ja de är brott, men de är de att ta livet av tex hagamannen också men jag tror många skulle göra de om dom såg han i sitt område. Inte du såklart för de är inte pk.

Jag skryter inte. Tråden handlade om vad var och en skulle göra och ja la upp ett scenario som kan inträffa. Men du verkar ju inte ha varit me om nått så återkom när du har lite livserfarenhet.

Är de mindre skrämmande att lämna små barn ensamma på en trafikerad parkering? Tänk till lite. Antar att du ej har barn men om du får de kommer du resonera annorlunda hoppas jag.

I de allra flesta fall så kommer man in i bilen utan problem kan ja tillägga😉

Av kenny88g
Skrivet av Aktsu:

Låter högst osannolikt att du stött på flera sådana personer.

Hur känner du att ditt problem berättigar dig till skadegörelse?

Jag är i var fall uppfostrad till att ge fan i andras saker

1. Kör man och parkerar en del så är de inte så osannolikt alls faktiskt. Du verkar inte ha varit me om så mycket. Grattis till dig.

2. Satan vilken politisk korrekt person du va då. Om du klossar me din bil mot min på en parkering så har jag inte nån rätt att skada den men är man så respektlös och trög att man inte tittar hur man parkerar så kanske man förtjänar ett dörruppslag? ...men ja vet, de är inte PK

3. Jo ja me, de är därför jag tänker på hur jag parkerar och markerar om nån gör så jag inte kommer in i mina saker (bil)

Av kenny88g
Skrivet av Aktsu:

Hur är det någon annans problem att du skall ha in två barn i bilen? Det får ju du lösa själv, de får väl i värsta fall vänta medan du backar ut bilen. Aldrig varit med om att någon parkerat så nära att man inte kan klämma in sig utan problem (dvs öppna dörrarna nästan ett "hack" så att säga).

Kul att du glatt erkänner att du inte har några problem med att hålla på med skadegörelse.

Har du aldrig varit me om att nån parkerat så nära att du knappt kommit in? Ofan där ser man. Själv har jag vid ett par tillfällen gå in via passagerardörren!

Då får du återkomma i denna tråd när de har hänt. Speciellt om du ska in me barn me.

Är inte ofta nån parkerar så nära att man knappt kan komma in men om de sker och jag ser att jag har parkerat enligt linjerna så får dom ju räkna me att dom kan få en dörr i sidan, sen får du låta hur duktig du vill.

Du har inte barn antar jag, för jag lämnar inte mina små barn själva på en traffikerad parkering när det ena är 1år och därmed inte har 100% riskmedvetenhet;)

Av kenny88g

Beror på hur nära bilen jämte parkerat. Om man som jag ska knöla in två barn i bilen och man parkerar så nära att jag knappt kan öppna dörrarna så bryr jag mig inte och smäller gärna upp dörren en gång extra i bilen jämte.