Inlägg

Inlägg som Klubban har skrivit i forumet
Av Klubban
Citat:

Ursprungligen inskrivet av LsdBoy
Om man har båda då?

Ta då det du gillar mest

ATI har flest röster just nu..

Av Klubban

På min gamla compaq så var det de inbyggda nätverkskortet som surrade lite. Drog jag ut nätverkskabeln så tystnade det..

Av Klubban

Agp 4x ger bara nån enstaka procent i prestanda. Tror inte de är det. Om de inte finns nåt strömuttag på grafikkortet ska där heller inte in nån extra ström.

Av Klubban

har du ens provat starta om och se om de händer nåt?`Är de fortfarande så om du startar om? (standby läge på skärmen)

Av Klubban

Har ni ATI eller Nvidia?

Vet ej om de finns en tråd om detta, men vilken grafikkrets tillverkare har ni?

{{ Gå till inlägget för att se omröstningen }}

Av Klubban

Startar ej ?

Håller på med en gammal dell burk, en celeron 433mhz, 128mb ram, 12 gb hårddisk. Det är så att den vill ibland inte starta, när man sätter på den så händer inget, skärmens led lyser i orange, viloläge. Fläktar å allt snurrar.. Har provat med annan skärm, samma sak där. Typ 1/10 starter så går den igång, då tänds den gröna leden på skärmen och den surrar igång. Har provat med 2 andra grafikkort, ingen skillnad. Har även provat utan cd-läsare, samma sak där. Vad kan vara felet ?

Av Klubban

Grafikfel med min dator!!

Har gjort en del trådar om detta innan, men måste få nåra bra svar. Det är såhär att när jag spelar så blir det ibland helt konstig grafik, och bilden kan helt plötsligt frysa i 10 sekunder. såhär blev det i GTA San andreas med v-sync på. (Datorn fryser bara i san andreas)

http://files.upl.silentwhisper.net/upload8/VAAAGGAG.JPG

(Bild nerskalad och jpg format = sämre kvalitet)

När v-sync e av så kommer det lite svarta streck då och då. I 3dmark05 så har jag max 10fps i ALLA test! Det kommer även svarta streck och prickar och sånt där. Spelar ingen roll om v-sync e av eller på. Jag får 1600p med 512mb ram, 6600GT 256mb och sempron 3000+ s754. Får runt 5000 i 03. Det ändrades inget när jag formaterade datorn. Jag har provat med 2 andra nätaggregat, 2 andra grafikkort men det ger ändå nån form av grafikfel!! Har inte provat annat minne men ska göra de snart. Moderkort och CPU är 3 månader gamla typ och de verkar inte vara fel på dom (ej säker men..). Battlefield 2 funkar utmärkt på high i 1024*768.. CS funkar också utmärkt, 100fps konstant förutom i smokes, då den går ner till 70-80. Grafikkortet vet jag att de funkar, får 3000p med det i en annan dator i 3dmark05! Vet nån vad jag kan ta mig till?!?! Nåra andra drivrutiner som rekommenderas? Skicka länk.. har iaf senaste från nivida. Snälla hjälp mig!

Av Klubban

men varm blir den nog i den lilla lådan

Av Klubban
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kenny88g
varför får jag bara ca 3000p?

Och kan nån svara mig på denna frågan ffs!!! Vad ska det ställa in på grafikkortets drivisar:: HÖG PRESTANDA :: PRESTANDA:: KVALITET:: HÖG KVALITET

Default är KVALITET

???????

Mannen kolla min burk i sign.. Jag får 1600 i 3dmark05 med 256mb 6600GT..
Nåt fel är det.

Av Klubban

6600Gt eller nåt x800

Av Klubban

du kan göra en sorts trälåda, rätt låg, sen klistrar du dit sidorna på ett ölflak, som lock har du nånting tåligt och tunt, en aluminum skiva kanske och så skär du av 1/4 av en burk (toppen) så klistrar du dit många såna toppar av ölburkar så ser de riktigt ut! hoppas nån fattar

Av Klubban

omg över 2000 inlägg på mindre än 2 månader

Av Klubban

har du ens läst manualen?

Av Klubban

wow de var en rätt snygg gravyr.. ska du gravera mer på fronten och högersidan av chassit? hade kanske varit coolt med lite gravyr på toppen av chassit också!

Av Klubban

Jag har också svarta streck på skärmen, i 3dmark osv. helt oklockat

Av Klubban

Du kanske måste ha sata drivisar för att installera på en sata hdd ?

Av Klubban

Nej du behöver inte byta ut ditt grafikkort om du vill köra amd 64 s939. Detta kortet kan du ha, det är rätt bra och många kör med de tillsammans med opteron. Sen när du vill köpa nytt grafikkort så kan du köpa PCIe eftersom kortet har stöd för både AGP och PCI-e
http://www.datorbutiken.com/se/default.php?artId=ASR939DUAL

Av Klubban

hmm efter lite stök i bios och ändring av bygling verkar installationen gå på bra nu..

Av Klubban

oj skrev fel med de "laddar in till xp" jag menar den laddar bara in till bios.
Aja men ja har verkat fixa de nu.. Separata ide kablar, båda som master osv. Men de finns ett problem.. När jag försöker installera xp, kommer de fram en ruta "Dina diskar hittades inte, kontrollera att dom är rätt osv, xp installationen stängs" typ. jag hittar disken i bios ju! men varför visar då xp programmet detta ??

Av Klubban

Kan ej installera XP

Försöker installera XP på en gammal burk (celeron 433mhz, 128mb ram) men när man kopplar in en cd rom så bootar den inte, valt den som första boot device och disken och cd romen på 2 olika ide kablar, men inget händer, den laddar bara in till XP. Finns de nåra startdisketter eller nåt? har hört det. Hur många disketter är det? hur funkar det ?