Inlägg

Inlägg som heddan har skrivit i forumet
Av heddan

Vore trevligt att hyra den och flyga några vändor över nästa Dreamhack...

Av heddan

Ska man göra något så ska man göra det helhjärtat... Något sånt här vore ju tokhäftigt!

http://www.recycledgoods.com/product_images/k/662/s_p_23510_1__7...

Av heddan

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2449475/2012-10-23

Klarar i princip er 6000:- gräns om ni monterar själva... Men montering är inkluderad i detta paket.

Edit: Fan, skärm, OS, tangentbord/mus saknas i mitt paket... Hoppas nån annan kommer med något bättre förslag.

Av heddan

Om vi skickade tillbaka dagens dator 20 år i tiden skulle det ju påverka utvecklingen så att dagens dator som vi skickade tillbaka skulle vara ännu snabbare än den ursprungliga datorn som skulle påverka att nästa generation dagens dator som vi skickar tillbaka skulle vara ännu snabbare osv. osv. tills Moore dyker upp och säger att nu får det fanemig vara nog!

Av heddan

Tangentbordens Rolls Royce: Filco Majestouch 2

Aldrig ångrat mitt köp trots att det kostade drygt 1500:-

Av heddan

Spontan idiotfråga, men har du testat med hans ethernet-sladd som ni vet fungerar på din dator?

Av heddan

"How they are getting increased performance from a battery thats only marginally more powerful is a mystery to us...
But my money is on a combination of other hardware and software improvements."

No shit Sherlock?

Av heddan

Håller med samtliga föregående svar... Samlar du ihop alla bärbara datorer i butiken i prisklassen 4000-6000:- och lägger dem i en hög samt blundar och väljer ut en på måfå så är det 99,999% chans att den klarar allt du vill göra enligt egen utsago.

Av heddan
Skrivet av haapppoooo:

Varför ens kommentera om man ej vet vad man pratar om, med jailbreak kan man ha winterboard och dreamboard, det finns tusentals teman... Villa ändrar bara hur det ser ut och andra hur "allt" är! Det är som dag och natt!
Sen att man även kan välja mellan en hel uppsjö av "tweaks" gör det ännu bättre... Många är ju så bra att jag ej skulle klara mig utan.
Ja jag är ett Apple Fan men jag har faktiskt prövat android och visst android har några fördelar men iOs har fler (när man jailbreakat)
Sist men inte minst är faktumet att det är så lätt och billigt att byta delar i dem mycket bra. (de går ej sönder lätt)

http://mycolorscreen.com/

Nuff said...

Nej men skämt o sido. Det där Dreamboard verkade ju ganska smutt. Finns det många widgets till iPhone för Dreamboard? Typ så man ser RSS-feeds/emails/bankkonto/väder etc. direkt på skärmen utan att behöva klicka på en ikon? isf. så tar jag tillbaka det jag tidigare skrev.

Av heddan

Hade Apple haft något annat OS än rad efter rad med trista ikoner hade jag kanske köpt en. Det känns dock helt sjukt att folk nöjer sig med detta år 2012. Snygga lurar dock...

Av heddan

Min blivande konversation med en av deras geniuses:

"Hej! Jag kollade på min kompis mobil och imponerades av hur enkelt det var att föra över filer till mobilen genom en enkel drag-and-drop och att den dessutom tog så gott som alla filformat man matade den med...

Han hade även fixat en riktigt schysst launcher där alla hans vanliga funktioner var snyggt presenterade tillsammans med massa behändiga widgets som gav en lättöverskådlig blick över bland annat väder, banksaldo, dagens tv-program på hans kanalpaket samt RSS-feeds med de senaste torrentsen på hans favvotracker som scrollade fram snyggt över skärmen.

Jag har dock genom alla reklamer förstått att ni är banbrytande och absolut best in business så vilken iPhone rekommenderar ni för att bräcka min kompis?"

I övrigt så gillar jag inredningen och presentationen... Hoppas dom kommer med nån bra produkt snart också så man kan testa iPhone igen.

Av heddan

Jag tror att folk stirrar sig blinda på throughput (bandbredd/hastighet) det revolutionerande med LTE är ju faktiskt åtkomsttiderna som i teorin är jämförbara med fast bredband idag. En enorm skillnad att surfa/spela med mot 3G:s 80-100ms.

Av heddan
Skrivet av 92_slayer:

Vad jag frågar mig själv behöver jag detta just nu svar nej.I ngen ide med så mkt kraft när folk tillverkar main stream program och aldrig high end gamla konsoler så som xbox,wii,ps3 och andra exempel ifrån persondatorer till mobiler finns så jag tror programvaran måste komma ikapp hårdvaran i intels fall.

Jag håller faktiskt med. Illa portade XB360/PS3-spel driver inte på PC-utvecklingen i den grad som tex. Quake gjorde 1996-1997.

Av heddan

Utan att generalisera för mycket så är mitt intryck från diverse teknikforum att Androidanvändare tenderar att våga byta platform/mobil/OS oftare än iPhoneanvändare baserat på rationella överväganden såsom användningsområden, specifikationer och valmöjligheter.

Av heddan

GF 9400M ger 465p i 3DM Vantage
Intel 4000 ger 538p i 3DM Vantage

Siffrorna tagna från Notebookcheck...

Så om du ska använda datorn till att spela på så skulle jag rekommendera att du köper en PC till halva priset med dedikerat grafikkort så kommer du förrutom att kunna köra en enormt massa fler spel även kunna spela dom utan att det hackar...

Så kan du behålla din gamla MBP att jobba med. Pengar i fickan och du täcker alla dina behov och mer därtill.

Av heddan

Undrar om USA kommer förbjuda försäljning av Mazda/Toyota nu... Ser ju nästan exakt ut som Chrystler/Ford... 4 hjul, samma typ av förbränningsmotor. Några små skilnader i chassit men jag menar, heeey! samma antal fönster och tom. tutan låter nästintill identiskt!

Går säkert att få i samma färger också...

Av heddan
Skrivet av Allexz:

Jag håller med, iPad kommer vara den nya framtiden och PC kommer att försvinna..

Precis som flygplan, tåg, fartyg och bilar kommer att ersättas av vespor, för dom är så små och coola.

Det mest imponerande med denna tråden är hur många som inte förstår ironin i hans inlägg...

Senaste studierna visar dock att ironi uppfattas först när ett barn blir ca. 4 år vilket kanske säger en del om besökarna på detta forum.

Av heddan
Av heddan

Bankers och managementkonsulter som hanterar känslig information (tex. uppköp och merges av företag) har nästan uteslutande använt sig av Blackberry pga. säkerheten. Detta har troligtvis bidragit till att BB fått ett uppskjut i popularitet i UK där dessa brancher är stora. Det är också dessa människor som rör sig på de exklusivaste klubbarna/inneställena.

Av heddan

Oki... Känner genast att jag är för gammal för att ge mig in i en "fanboy" debatt... Backar ödmjukt ur denna tråden trots mitt ädla försök att ge en saklig bild av varför jag valde Android. Kram på er