Inlägg

Inlägg som zergling har skrivit i forumet
Av zergling

rekommenderar http://img299.imageshack.us/img299/6104/horipadminissmallas5.... för de som vill återuppliva sina riktiga N64or.

Av zergling

hade gärna farmat men jag farmade goblins med min m8 i typ 3hrs utan att loota ngt vettigt för ngn dag sedan sen så kändes allt meningslöst.

Av zergling

Spelet går ju helt enkelt hem hos de som gillar genren eller rättare sagt kanske "spelsättet/systemet". Det är ju trots allt inte så himla många spel som påminner om Diablo.

Folk som tror att det är WoW de kommer få har ju fått det om bakfoten liksom att folk som tror att det är ett hack n slash spel endast har ju också gått på en nitlott. Det är i en stil för sig tillsammans med andra liknande spel.

Första ggn jag ger mig in i denna genren och jag gillar det änsålänge, ser fram emot PvP framförallt just nu. Det är antagligen då det kommer bli ballast...och jag är överlycklig över att min 4år gamla dator med 8800GT klarar av Diablo 3 på Highest settings utan fps drop.

Av zergling

lär inte ha mitt lir förren imorn kl 10-11 men men.. har laddat med Redbull och Daim iaf.

Av zergling

Aha, då är det alltså inga problem, soft! Fast det lär ju se lite wierd ut med dubletter ^^

Av zergling

Hur fungerar det om man är samma klass tex wizard och wizard och lvlar tillsammans? Hur fungerar looten då? Är det som i WoW att man får rolla på items?

Lite nyfiken ang det. Finns det nackdelar att lvla tillsammans som samma klass?

Av zergling

Nu såhär ngn kväll innan spelet har release så satt jag o grubblade lite över vilken klass man skall spela först..är lite osäker men ja..

Barbarian känns ju som warrior i WoW
Demon Hunter känns ju som fattigare Hunter ur WoW dock utan pet
Wizard känns som en Mage i WoW
Witch Doctor känns som en Warlock i WoW
Monk är dock lite annorlunda..men det skulle ju i praktiskt taget kunna jämföras med alla melee dps speccade karaktärer i WoW kanske?

detta är ju lite snabba liknelser jag känner av personligen efter att bara ha tittat lite på spelet, vet annars inte ett dugg om det.
Någon annan som kanske känner likadant?

Av zergling

Att åka kollektivt är dyrt...tyvärr......

Jag åker tåg/buss in till stan, ca 5 minuter för 30:-...jepp 30 fucking kronor för ca 8km.

Detta sker mellan hålan Glumslöv och Landskrona (eller åt andra hållet Helsingborg), Skånetrafiken är ena jävla as rent ut sagt. De tar betalt per Zon.

Jag kan i princip åka från ena sidan av Malmö till andra sidan av Malmö för 2 tredjedelar av det priset ( alltså 21:-) och det är säkerligen 6 ggr längre reseväg och tid. Ganska orimliga priser där jag bor om man frågar mig.

Här är deras äckliga Zonkarta, för intresserade:
http://www.skanetrafiken.se/upload/Dokumentbank/Tidtabeller/Z...
Tycker tamejfan att Zonerna/priserna är för de som bor vid mellersta västra sidan av Skåne är orimliga iallafall..

Av zergling

tack for detta album, mitt stealseries ena hörsnäcka slutade fungera för 2 veckor sedan ca ska försöka laga det nu när jag vet hur man öppnar det.

Av zergling

Hej, är ute efter en ny smartphone och har kikat på denna ZTE Blade.

Hur är batteritiden för musikspelandes / Mp3 ?

Av zergling

typ ha med dig en sidoväska så du kan bära runt på keyboard, mus och headset och kedja fast datorn och skärmen så de absolut inte går att flytta eller öppna för den delen heller.

Av zergling

hur du gått igenom SEn är väldigt tamt haha..

SEn är förmodligen bland top 5 Zergs i världen. De enda jag kan se som är bättre än honom på rak arm är NesTea och Losira..möjligtvis July också. SEn's skills är likvärdiga om inte bättre än spelare som Zenio, Leenock, Fruit, IdrA, Dimaga, Coca, och Line mfl.

Han steamrollar Leenock på sin stream rätt ofta på den koreanska laddern då dom matchas ofta mot varandra.. och Leenock är inte illa.

Kul annars att du skriver, uppskattas med lite nattläsning. Keep it rolling

Av zergling

är denna något att ha gott folk? 2200:- 27" fullhd 16:9 philips

http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=631088

Av zergling

de flesta spelen till ps3 går bara att köra i 720p det står på fodralet vad spelet klarar av.

Av zergling

har ägt 3 st steelseries möss (Ikari optical och laser samt Xai laser), alla sönder inom loppet av 3-6 månader, köp inte dessa om du en människa som vårdar din mus väl men har hög apm i RTS spel.. deras klickers funkar inte efter ett tag

edit
sitter med en Razer Deathadder atm och den är fan så mkt bättre..av mina erfarenheter iaf.

Av zergling

kan inte se vad för modell det är men är det den gamla 40, 60, 80 gb varianterna och inte PS3 slim modellerna så är det kanske ett YLOD problem (dvs överhettning på GPU och CPU) finns guider om hur du löser det på youtube.

Av zergling

ty ty

Av zergling

Razer Imperator hos baronator? seriös sida?

Hej såg att det fanns en sida som hette barondator på prisjakt.se som hade Razer Imperator i lager för snuskigt billiga 329: kan detta stämma? Är detta en seriös sida? har någn goda erfarenheter av företaget?

BARONDATOR.COM - Razer Imperator Gaming Mus 5600dpi, Laser, Blå LED, USB, med sladd

Av zergling

pajasföretag med noll koll, bara o sätta dom på plats SweC

Av zergling

på lördag, den 18:e dvs, så är det GSL 3 Finalen i Sc2, Streams börjar klockan 9.00 svensk tid.

GOMtv.net ? GSL Broadcast, Video, Starcraft 2, Starcraft, Warcraft, eSports tournaments

du kan antingen köpa matchen där för 2 dollar... eller alternativt leta upp en re-stream hos justin.tv, livestream.com eller ustream.com som är gratis för att se på matchen och lära dig spelet. Spelarna gör upp om 85 700 dollar, se och lär. Just a tip