Inlägg

Inlägg som ph0x har skrivit i forumet
Av ph0x

Yay! Dock verkar MTFF blandas ihop med MTTF i översättningarna mellan förkortningarna (har skickat en rättelse!)

Av ph0x

Det är ju ganska vanligt inom alla branscher att trogna medarbetare som stannar på ett ställe under längre tid har sämre löneutveckling än någon som byter platser mer frekvent. Nog ännu mer vanligt inom barnomsorg än IT, där kan du som nyexaminerad ha rätt högre lön än de som jobbat över 10 år på samma ställe..

Av ph0x

Den är tyvärr bara en glorifierad webbsida, har kört betan ett tag. Det jobbiga är att den "nya Outlook" som man kan testa i vanliga Outlook är exakt samma skit, vilket är synd.

Största nackdelen är att den inte funkar offline, så om du är på resande fot och vill gå igenom mailen utan internetkoppling så funkar inte det. Förhoppningsvis löser de kanske detta längre fram, men just nu är den rätt dålig.

I början av lanseringen uppdaterades inte ens inkorgen automatiskt, så man fick byta mellan mappar för att se vad som dykt upp.

Av ph0x

I Skåne så brukar vi gå Vår-Sommar-Höst-Vår-Sommar-Höst... Så vi har väldigt sällan vinter

Av ph0x

Jag har letat efter kampanjer, men till skillnad från Sony så verkar Microsoft inte vara så pigga på att erbjuda rabatter eller kampanjer (eller så har jag bara missat det)..

Av ph0x
Skrivet av wizzle:

Misstänker att de har haft ett kontrakt med nvidia o en klausul som inte tillåter de gå över till en konkurrent.

Nu vet jag att vissa partnertillverkare har både AMD o nvidia kort men de har andra avtal.

Just AMD och Intel behandlas här: https://youtu.be/cV9QES-FUAM?t=1417

Finns en hel del annat intressant i den videon också!

Av ph0x

I mitt lilla vmwarekluster har jag 384GB per host, men de sitter man ju inte primärt vid.. Annars 32GB på stationära, 16GB på laptop.. Räcker ju gott o väl till det jag pysslar med

Av ph0x

Dyraste är nog min Macbook Pro jag köpte för över 20' när det begav sig, i senare tid är väl faktiskt ett 3080 på lanseringsdagen det dyraste i närtid..

Av ph0x
Skrivet av dlq84:

Servermarknaden är seg eftersom de gärna kör "beprövat" framför något helt nytt.

En stor orsak är också kompatibiliteten när man kör med virtualisering; det går inte att blanda Intel och AMD i samma kluster, eller migrera en virtuell resurs live mellan arkitekturerna. Hade detta problemet lösts hade nog Intel tappat enormt på serversidan, åtminstone på enterprisesegmentet.

Dock, AMD har väldiga leveransproblem på Epyc-serien också, när vi köpte burkar till jobbet i somras hade vi 90 extra arbetsdagar från leverantörer om vi ville ha AMD istället för Intel.

Av ph0x

Jobbar som IT-arkitekt med inriktning nät/storage/virtualisering för infrastruktur, har jobbat inom it-branschen sen 2004, så det börjar bli några år på nacken nu

Av ph0x

Omskrivningar från X-Files... Fox Mulder. Dock var Fox upptaget överallt, så då försökte man med [Fo}{] som nick istället, men eftersom l33tspeak var inne på den tiden så blev det ph0x, vilket uttalas Fox.. och sen dess har det hängt kvar, var nog bara lite över 20 år sedan, eller så. Typ 97-99, omkring den tiden.

Av ph0x

Power kör utlottning för medlemmar inom kort, man får ett personligt mail med uppgifterna förutfyllda! Håll koll i era inkorgar!

Av ph0x
Skrivet av cho1ce:

Sorry, menade inte just dig. Vi respekterar veteraner här.

Tack! Vet inte om jag är smickrad av att vara veteran, men såg att det är 20års-jubileum för mig på SweC detta året, tack för påminnelsen

Av ph0x
Skrivet av cho1ce:

Scalpers rejoice!

Eh? Om du insinuerar att jag är en scalper så är du väldigt snett på det.

Av ph0x

Och där kom mailet från NetOnNet, PS5 på väg! Tack för alla tips, nu är det dags att lämna denna tråd

Av ph0x

Håller tummarna, min står fortfarande som "Mottagen" och den var med runt 13:49 (då fick jag mailet, så det kan ju ha varit tidigare än så).

Av ph0x
Skrivet av Potrovski:

Är medlem men ej fått något i inkorgen :/

Har du tackat ja till alla utskick?

Av ph0x

Är det bara jag, eller hintar POWER om Ps5 släpp för medlemmar inom kort?

https://i.imgur.com/tECnXwE.png

Av ph0x
Skrivet av The_SLain_Man:

Bilden visar en PS5 med blueray men url antyder ju på att det är en digital edition.

Deras Instagrampost skriver "Nu är det äntligen dags för utlottning igen! Denna gång har vi fått in en bundling med PS5 Standard Edition och Ratchet & Clank: Rift Apart. ", så jag misstänker det är en Standard Edition..

Av ph0x

Sen kanske det går att göra en ny tråd med släpp-tips, som rensas ordentligt?