Inlägg

Inlägg som noxius har skrivit i forumet
Av noxius

Skaffade en X10 mini pro för nåra dagar sen , måste säga att jag är mycket nöjd. Har haft , Satio , och nokia N97 , Nokia x6 senaste 6månaderna.
Och syrran har en Vivaz , polarn har en Iphone 16gb.

Utav alla dom telefonerns måste jag säga att X10mini pro är klart snabbaste och roligaste telefonen. Specielt för dom pengarna som den nu kostar.

Tror abslout du blir nöjd med x10. Posta vad du tycker om den sen , är ju nyfiken om det är fler än mig som gillar den..

Av noxius

CPU: Intel Core2Quad Q6600 @ 2,81
GPU: PNY Nvidia 9800 GX2
OS: Windows Vista Ultimate 32-bit
Test: Performance
Poäng:13593
ORB: http://service.futuremark.com/home.action;jsessionid=F221598E...

Av noxius

Tv-Ut 9800GX2

Tjenare tänkte se om det är nån här som har lite smarta tips på hur man ska lyckas hitta tv´n igen efter byte av grafikkort , hade ett 8800gts som funkade skit bra tillsammans med tv´n. Nu sitter ja på ett PNY 9800GX2 som inte ens vill hitta tv´n eller nån annan skärm en den jag använder. Har provat nvidia tv tool, och byt plats på sladdarna, med det är endå bara spel skärmen som går igång , ingen annan vill funka efter bytet. Använder en Dvi - Vga kabel till tv´n om det kan va till hjälp. Det har funkat fram tills bytet nu!

Av noxius

hade typ speedhack genom hela demot, nån mer som haft liknande fel? eller det kanske ska va så?

Förutom det så tyckte ja spelet va ganska ok, ingen 10 poängare dock.

Av noxius

Dom spel som finns ute just nu är det inte nåra problem med men frågan är ju hur pass krävande dom kommande spelena är.Själv är jag nöjd med GTS har inte haft nåra problem med höga upplösningar med AA och AF påslaget.Och 6månader lär du nog klara dig med vilket som dock så får du kanske dra ner på mer o mer saker i inställningarna ju längre du har det. men om du endå vet att du ska köpa nytt om 6-12mån kan du ju lika gärna gå efter GTS och klocka lite så kan du lägga undan lite pengar till nästa kort istället

Av noxius

Score:8945

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectT...

Datorn i sign , Ska fixa nytt modekort och ett nytt minne sen blir det nog mer

Av noxius

Ja jag har då inga värmeproblem med mitt 1900xt funkar skit bra 40-45idel 55-60 load , det mesta är no bara snack om att x1900xt skulla bli varmare en nvidia´s kort. ja har kört nvidia hela tiden fram till nu o säger det för att ja ska köpa nvidia igen det ska krävas mycket

Av noxius

du har inte dragit åt blocket för hårt da? ja fick samma problem som du när ja körde med vattenkylning o då hade ja dragit åt för hårt bara.och det där med att fläkt ska vara ikopplad är bara larv.. jag har aldrig haft nått problem med nån fläkt när ja kört vattenkylning o det gjorde jag på ett par grafikkort.

Av noxius

Kan nog funka med karamellfärg den ska ju vara helt ofarlig så.. och raggaren240 va gjorde du med 4liter , ja hade mindre en 1liter i mitt gamla vattenkylningpaket.. o då körde ja på cpu och gpu och låg i idel 21-23cpu 34-36 gpu.. dock gick den sönder o kommer aldrig skaffa nått så riskabelt som vattenkylning igen

Av noxius

ja ser bara folk som sitter o klagar... fan gör nått åt saken istället.. tänk på att det va svenska folket som ville va med i EU alltså ni och era päron... det är vårat egna fel att vi sitter i skiten nu.. tur att ja inte kan känna mig ansvarig för nått sådant själv..

Av noxius
Av noxius

prova att montera om kylaren hade samma problem iförgår monterade om mitt vattenblock och vips så funkade allt som det skulle, du kan ha dragit åt skruvarna för hårt då kan gpu´n säga ifrån med omstarter , låser bilden , olika pixlar. men som sakt prova montera om den.

Av noxius

Minnes kylning till 6800GT

Någon som vågar svara på om man vågar köra utan minneskylning ett par dagar då zalmans skit inte sitter som dom ska. Har beställt nya men dom kommer väl inte förren på tisdag- onsdag, så vågar man köra utan till dess?

Av noxius

Ja nu måste man ju komma på nått riktigt bra så man kan få en julklapp från Gainward

Av noxius

Vattenkylning i Qbic

Tjena jag tänkte hörra om det va nån duktig på vattenkylning här..ja ska ha ett "billigt" paket runt 2-3k men måste ha en väldig liten pump och tank, då jag ska ha det i en soltek qbic.

det som ska kylas är amd64 s754 , geforce 6800gt

enda pumpen och tank ja kan hitta är det här

http://www.overclockers.se/ItemInfo?itemId=51249266

Av noxius

ja självklart funkar det...datanusse dåra?

Av noxius

jag har en videoseven 17"tft funkar skit bra både i spel och film/foton, personligen tycker ja den va väldigt bra för det priset väldigt bra bildkvalite

http://www.komplett.se/k/ki.asp?sku=311989&cks=PRL

Av noxius

mina temps vill ni inte ens veta....men dom är allafall

cpu 60
gpu 50
hdd 35
mb 45

men kolla gärna galleri så förstår ni =D

Av noxius

Jora du lär bli nöjd med ett 6800gt fortfarande ett bra kort bara att priset blir bättre hela tiden

Av noxius

det beror ju på ditt övriga system men jag skulle inte tro att 9200 pallar trycket för bf2.