Inlägg

Inlägg som intel2000 har skrivit i forumet
Av intel2000

Det var Ensemble Studios som utvecklade första Age of Empires och Microsoft var bara utgivare. Ensemble Studios existerar inte längre är stängd. Nuvarande utvecklaren för denna remaster är Forgottenempires med 51 personer och verkar en av Ensemble Studios Lead Engineers har gått med Forgottenempires. Hoppas de inte ändrar menyn i spelet den var bra i originalet.

Av intel2000

Nya Need for Speed 2017 är under utveckling av Ghost Games och kommer i slutet av 2017. Den har stöd för offline singelplay:
https://www.needforspeed.com/news/nfs-2017-paying-it-back

Av intel2000

Nästa Need for Speed från Ghost games släpps inom ett år 2018 kanske...

Asså ett annat "Need for Speed Edge" verkar komma utvecklat av korean developer Nexon måste vara bara online liksom NFS World.

Det är bara att vänta ingen officiellt annonsering TBA.

Av intel2000

Jag har en AOC I2770VHE bildskärm är IPS och har använd nästan 2 år och funkar bra har bekväma knappar och jag är nöjd med färg den visar bra. AOC tillverkar inte själv sina ips paneler den är från Samsung. Duger till mesta spel, surf, film.
Undvik TN panel den visar inte färg så bra satsa på IPS.

Jag kan rekommendera en annan 32tum skärm Philips BDM3270QP2 hos Inet.se
Det finns en billigare IPS Philips 274E5QHSB är 27tum men har ej hög uplösning

Av intel2000

Ingen information om Game Mode när kommer den ?

Enligt pcmag.com någon har upptäckt den i Windows 10 (build 14997)

Av intel2000
Skrivet av Merlinen:

Tänkte testa demot men hinner spela typ 1-2 min så kraschar det, lika men fulla versionen eller bara demot?

Samt får inte min ratt att fungera, Logitech force gt.
Samt går det att hitta billigare än på MS store ?

Om det fryser eller krascher efter 2 min då är något problem med din dator eller grafikkort det ska inte blir så snabbt. Jag har spelat många timmar och det funkade bra för mig har spelat klart . Jag har MSI GTX 1060.
Det är normalt att Windows store appar eller spel stänger av sig själv och det är ingen krasch. För mig hände många gånger men inte ofta och efter 1 timme eller 2 timmar så stänger den av sig själv och man måste starta om spelet tar lång tid. Stängning har hänt i andra appar och Hugo spel eftersom Windows store är inte nativa exe och de programmeras som mobil appar de blir de inte stabila. Jag kommer inte köpa mer spel av Windows store på grund av detta.

Hugo Retro Mania i Microsoft Store ( var den stänger av sig själv också i bland inte ofta för mig, ett bevis att de flesta appar har samma problem!) Att Windows store appar stänger av sig är ett fenomen min teori är att kanske har med Nvidia driver eller dåligt mobil app programmering de är inte standard exe program... Eller Memory leak,?

Kanske i framtiden Windows 10 blir bättre med nya uppdatering det ska komma en Game Mode i Windows 10 enligt Nordichardware

Angående din fråga var man kan hitta billigare.. Jo på CDON var 50% rea när jag köptre den 299kr var black fredag runt jul drar de också ner priset på Windows store tillfälligt. Finns även Webhallen med de gör inge rea ofta.

Av intel2000

Need for Speed 2015 utvecklat av Ghost games är sämsta nfs spel hade provat demo på Origin, det alltid regnar och mörk gator ständigt natt och väst av allt bilarnas styrning kör känsla är dåligt. Alltid online connection och ingen offline. Denuvo skydd och många tråkiga film sekvenser med verkliga billiga fula skådespelare. EA borde satta mer pengar på bättre actors de är inte så fattiga. Jag är också glad att jag inte köpte.

Det är bara dessa nfs spel som var bra:
Need for Speed Most Wanted (2012)
Need for Speed Hot Pursuit (2010)
Need For Speed Most Wanted Black Edition 2005
Need For Speed Shift
Need for Speed Carbon

Av intel2000

Angående Expansionen Blizzard Mountain Pris 199kr på Windows 10 Store fortfarande ingen nedsatt pris rea än om någon ser att de drar ner priset senare eller under jul informera oss här....

Ser att CDON har det men ingen rea än av de helller.

Av intel2000

Command & Conquer™ The Ultimate Collection på Origin 75% rea pris 74kr

Innehåller:
• Command & Conquer
• Command & Conquer: The Covert Operations
• Command & Conquer: Red Alert
• Command & Conquer: Red Alert: Counterstrike
• Command & Conquer: Red Alert: The Aftermath
• Command & Conquer: Tiberian Sun
• Command & Conquer: Tiberian Sun Firestorm
• Command & Conquer: Red Alert 2
• Command & Conquer: Red Alert 2: Yuri's Revenge
• Command & Conquer: Renegade
• Command & Conquer: Generals
• Command & Conquer: Generals: Zero Hour
• Command & Conquer 3: Tiberium Wars
• Command & Conquer 3: Tiberium Wars: Kane's Wrath
• Command & Conquer: Red Alert 3
• Command & Conquer: Red Alert 3: Uprising
• Command & Conquer 4: Tiberian Twilight

Av intel2000

Det var synd att de stänger hoppas de inte lägger ner Co-op Western spelet "Hunt: Horrors of the Gilded Age" den använder Cryengine och den officiella hemsidan är fortfarande uppe www.huntthegame.com den skulle komma under 2015 men inget nyhet har kommit av de.

Av intel2000

Vad heter din PSU namn ? 1350watt och var din första PSU nytt ? Vilken Windows använder du ? Din M2 ssd kanske inte funkar bra med äldre Windows. Sedan vill veta hur många minnes moduler använder du 4st? kör de i dual Channel ?
Prova att bara köra med 1 st ram minne utan andra. Föratt felsöka.

Det måste vara problem med din moderkort... kontrollera att PW pin kabel från lådan är på rätt plats i moderkortet...
Hade du provat att uppdatera din moderkort bios till senaste ?

Asså enligt asus på deras sida står för X99-DELUXE II | Moderkort "Anslut helt enkelt ditt existerande tangentbord i den dedicerade USB-kontakten för att aktivera den exklusiva integrerade mikroprocessorn. Använd det lättanvända verktygsprogrammet för att tilldela makron till funktionstangenterna F1-F10" Med det kan man stänga av, ect.
Kanske det är det som ställer till problem. Din moderkort är komplicerad med extra funktioner undvik att ansluta din tangentbord till denna.

Av intel2000

Sedan Expansionen Blizzard Mountain har släppt 13 dec går ej längre att ansluta till online multiplayer. 2 dagar sedan allt funkade bra. Verkar Expansionen har ställt till problem för PC användare eller något problem med deras online servers eller överbelastad ? säger DNS error kan ej ansluta.

De är många som har detta problem:
http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst85283_Teredo-s...

Av intel2000

Den har många pass du kan köra en timme eller mer för varje st minne modul. Om det hittar något problem då kommer den skriva i röd text.

Av intel2000

@Lakeland
De har egen usb skapare heter usb installler om du inte kan bränna egen dvd/cd använd deras usb installer:
http://www.memtest.org/download/5.01/memtest86+-5.01.usb.inst...
Har inte provat det men den borde göra en bootbar usb så att du kan starta memtest86 i Dos när du startar datorn.

Det som är viktig när man felsöker minne med programmet memtest86 är att göra testet för en ram minne en i taget! på det visset så kan du veta vilken av ram minne som har problem. Så ta ut alla dina 4st ram minne och kör test diagnostik en i taget.

Asså "Rufus" används mest till skapa bootbar usb för OS operativsystem den passar inte. Det finns en annan ochså heter "ZOTAC WinUSB Maker" ej provat

Av intel2000

Det går inte att lita på all tillverkare även de största tillverkare liksom Intel & Samsung. Så det blir svårt man måste prova testa alla
Jag kommer ihåg att INTEL 530 SERIES 240GB SSD SATA/600 MLC Prisjakt.nu hade stora problem som lanserades under 2013 och tog en tid innan intel ingenjörer hittade problemet och de fixade det via firmware uppdatering... Verkar bara de som hade bärbar laptop hade mest problem. Många rapporterade dåliga block och kompabilitetsproblem med ett flertal nyare Moderkort.

Angående WD äger nu Sandisk, så alla SSDer från dem, är Sandisk SSDer i annan skepnad bara. Jag visste inte detta bra att veta ;/

Av intel2000

Jag har haft Samsung 840 EVO Series Basic SSD sedan 2014 och vet inte varför många skriver negativ om det. Det har funkat bra för mig inga problem för mig. Jag vet att många har klagat att den lider av läshastighet problem tappar läshastigheter med tiden, där dramatiska försämringar drabbar filer som lagrats länge enligt Sweclockers. Men jag märkte inte det. 840 EVO har livs längd 9 år enligt programmet SSD Life analyzes.

Sedan har jag nu en OCZ Trion 150 Series SSD 240GB (har kvalitet toshiba controller japansk) och det har funkat bra för mig använd den half år är snabb. Jag körde "SSD Life analyzes" programmet den kunde inte visa livs längd. Men för samsung ssd gick det.

Angående Kingston och Sandisk jag har inte haft dessa ssd bara haft scandisk usb minne och cellerna på den blev dåliga snabb kunde inte kopiera filer längre. Varför de är dåliga jo föratt de har inte egen tillverkat controller och de är låg pris budget. Det är vad jag tycket sen kan ni andra tycka vad ni vill

Av intel2000

Frysningar kan bli orsakat av dåligt DDR Minne (eller de har inte rätt inställning i bios). Kontrollera att alla dina ram minne inte har något problem... använd programmet Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool (skapa en bootbar iso CD eller usb och kör kontroll några timmar)

Om det fryser kraschar bara i spelet "League of Legends" då är det inget fel på din dator. En del spel har bugar och kan orsaka krasch och det är normal spel utvecklarnas fel. Har du provat andra spel och samma sak händer ? Prova mer spel

Använd programmet BlueScreenView v1.55 föratt felsöka din krasch sedan googlar du bug check koden...

Av intel2000
Skrivet av GraffeT:

Hallå

Är på jakt efter en bra SSD på 500GB. Var påväg att köpa en 850 Evo men priserna drogs upp i skyn. Kikar på en 750 Evo just nu, dock vet jag inte hur stor skillnad det är mellan de. Har även kikat på OCZ TR150 480GB. Fler tips på andra diskar?

Finns det något man behöver se upp med med de här diskarna?

Vissa har sagt att det är dåligt att dela upp en SSD i 2 partioner medan andra sagt att det inte ska vara något problem, vilket stämmer utav dessa påståenden?

Tack på förhand

Svar på din fråga den bästa är Samsung föratt de tillverkar egen controller sen har de mer garanti och är kvalitet. Den ska man välja.De flesta ssd tillverkare använder inte egen controller de köper tredje part controller liksom marvell.
Du kan köpa samsung 850 evo nytt på tradera billigare:
http://www.tradera.com/profile/items/4312756/ulubatli

Sammanfattning: de bästa SSD tillverkare i nr ordning:
1. Samsung (har egen Samsung MGX Controller)
2. Intel (Verkar ha egen tillverkat Controller)
3. OCZ Trion (har Toshiba Controller bra kvalitet)
4. Crucial MX300 (har Marvell Controller)
5. WD Blue SSD (har Marvell Controller)
Kingston och Sandisk är dåliga undvik

Svenska SSD-Guiden Världens största löpande SSD-test läs:
http://www.nordichardware.se/storage/svenska-ssd-guiden-vaerl...

Av intel2000

På inet står "Max längd grafikkort 270 mm, (420mm utan HDD-bur)" för din datorlåda FRACTAL
Jag vet inte om ett Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming 3G kan få plats kolla längden innan du köper.

Av intel2000

Du behöver inte uppgradera din CPU I5 3570K från 2012 det duger bra, om du vill köra höga upplösnings liksom 4K då kan du byta till en i7 cpu.

Det första viktiga uppgradering du borde göra är ditt Nätagg din COOLER MASTER är låg budget 80 PLUS Certified
Det är viktig att man köper ett kvalitet Nättagg föratt ett dåligt nättagg kan skada komponenter med tiden. Satsa på Gold eller Platinum Certified.

Sedan kan du uppgradera ditt grafikkort ett Nvidia GTX 1060 passar bra för dig om du vill Köra spel liksom Battlefild1 på 1080p upplösning. Jag vet inte vilken dator låda du har kontrollera alltid grafikkortet längd kanske din dator låda är trångt.
Mitt MSI GeForce GTX 1060 6GB GT OC grafikkort har Längd 247 mm