Inlägg

Inlägg som issue har skrivit i forumet
Av issue

Kändes som stackars AI tog illa åt sig, samt så fick ju jag nästan en komplimang.

Av issue

Det här är ju tyvärr så det ser ut i världen. jag jobbar just nu på "säk" i ett rätt så stort företag som finns i tresiffrigt antal länder och har femsiffrigt antal anställda. att vi ens ska kunna införa ett förbud mot att arbeta på icke company devices är lika troligt som att jag ska vinna på euro jackpot

Av issue
Skrivet av Awsmkiid:

Intern foght inom ett team? Mina pengar är satta på att Perez inte kommer glömma bort Brasilien iår när de väl gäller för Max.. Det är en önskan jag har, att Max ska fan få smaka på lite skit.

För det första så är Ver helt överlägsen Perez så sett över hela säsongen så kommer det inte bli någon intern fight förutom vid något enstaka tillfälle.
För det andra, om Perez vill vara kvar i F1 och RBR så kommer han alltid göra som han blir tillsagd. Möjligt att han går all in ifall han tänker lägga av efter säsongen, men det kommer ändå inte att räcka

Av issue

Tycker väl också att det blir lite tråkigt när ett team dominerar, men nu är det ju ändå så pass tidigt sen skiftet Mercedes -> RBR så är ändå okej med det. Det tråkigaste är ju när det inte blir någon som helst intern fight inom det dominerande teamet.

Nu är det ju lite tidigt att spekulera men visst ser RBR ut att vara rätt så vassa

Av issue
Skrivet av koSmiQ:

Version 2.5 för Dream Machine Pro släpptes som beta idag. Känns som bra tempo efter 2.4 alldeles nyligen. Förhoppningsvis går det lika snabbt och smärtfritt till 3.0.

Jo men det var väl ett stort steg att gå ifrån 1.x som jag förstod det och att nu gå från 2.4.x -> 2.5.x -> 3.x ska gå mycket snabbare. Så det är ju bara att hålla tummarna.

Av issue
Skrivet av Aphex:

Enligt nån på ett forum skickar de ut e-faktura med lägsta beloppet (100kr) förvalt, så du måste logga in i banken och ändra varje månad om du inte vill starta en delbetalning (250kr uppläggningsavgift). Sånt kan lätt bli störigt.

Jag har Refunder Pay och förvalt belopp att betala är 0kr. Så ja, jag måste varje månad öppna upp e-fakturan och ange vilket belopp jag ska betala.

Av issue

Ramlade över Darko US för kanske ett år sen första gången... då gillade jag dem inte..
men sen så härom veckan så kom deras låtar upp i "radion" när jag var ute och gick, jag vet inte om det var min dagsform, att jag var ute och gick eller vad det var som gjorde det, men jag fullkomligt älskade det...

Av issue

Nuvarande roll, Cybersecurity Architect, låter häftigare än vad det är.

Av issue

Bingolotto, betala för att se på reklam på TV4, underbart

Av issue
Skrivet av Tobitheo:

Andra?
Fy fan jag är 36 år och nyligen fått veta att jag har diskbråck mellan c4 och c5. Lider med dig

Har haft mellan L4-L5 samt L5-S1

Av issue
Skrivet av BananaFace:

Då var det dags för de återkommande ryggproblemen igen då. Med några års mellanrum pajar ryggen, läkarbesök, sjukgymnast, smärtstillande och övningar så blir det bra. För att sen återkomma ett par år senare. Kan man byta ut ryggen?

Efter mitt andra diskbråck så ville jag amputera ryggen, men det skulle tydligen inte vara en bra idé sa läkaren.

Av issue
Skrivet av ehsnils:

Alla företag som tycker att man skall använda en app istället för att ha en vettig webbsida suger.

Amen!

Av issue

Har en Lenovo X1 Yoga som är på tok för kraftfull för det jag använder den till, men är supernöjd med egentligen allt, förutom batteritiden... Att inte klara en arbetsdag utan laddning är löjligt.

Av issue
Skrivet av Edvin-89:

Såg att Ikea har 40% på alla stekpannor imorgon i sin julkalender.
Har funderat på deras rostfria stekpanna SENSUELL tidigare och ska nog slå till på en.

Men har aldrig använt en rostfri panna tidigare, är det något speciellt man ska tänka på med rostfria pannor?

Vafan, jag som köpte min Sensuell för några veckor sedan ☺️
Men jag har enbart använt denna sen jag köpte den och har inga problem med att saker bränner fast bara jag ger fan i att peta på maten för ofta.
Däremot så tycker jag att det är tråkigt att den ser så jävlas smutsig ut direkt, det är ju något med rostfritt och missfärgning. Vet inte om jag gör nå fel ..

Av issue

Sist jag hade ett chassi med fönster var runt 2000 tror jag, det var ett Raidmax Cobra om jag inte minns helt fel.
Sen dess har det varit stilrent, inget bling eller RBG.

Av issue

Ska nog hoppa på detta jag med, speciellt när det antagligen kommer att bli prishöjningar nästa år (baseras på uppgifter om att MS sagt att de inte ska höja priset i år)...
Men orkar inte krångla eller strula med VPN så lär ju köpa 3x12m live på elgiganten.

Av issue

Såja, den tråkigaste black friday jag haft sett till vad jag har köpt.

10 kalsonger och 10 par strumpor från Frank Dandy
Ett par skor från XXL
Filt samt lakan från KungSängen

Sony WH-1000XM4 som jag ska ge bort i födelsedagspresent.

Av issue
Av issue

Apple music fast i preview mode

Tja,

Jag har ett drygt problem när jag kör web player på apple music, fast jag loggat in och har en aktiv sub så spelar endast preview av alla låtar.. samtidigt fungerar det fint i appen på mobilen.

jag har rensat alla kakor i webläsaren och loggit in igen, men samma skit.

några tips och idéer?

Av issue

Passerade Ikea idag så råkade kila in och köpa deras rostfria Sensuell, stekte lite Nuggets ikväll å det gick ju bra, ska bli spännande att se hur resten av middagarna går den kommande veckan

Har troligtvis även bestämt mig för Skeppshults traktörpanna 28cm…