Inlägg

Inlägg som doodeley har skrivit i forumet
Av doodeley

Bra

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blade80
Det är sitt sätt att uttrycka dig som inte är alltför snyggt och som jag ogillar, dina åsikter får väl du själv stå för. Du får uttrycka dig lite bättre än att svära var och varannan mening. Det är det som jag stör mig på.

Om du upplever mig hotfull, ta och kolla dina egna inlägg istället och tagga ner lite. Du kan ju inte på fullaste allvar mena att jag är hotfull bara för att jag tyckte att du käftar, eller vad är det som gör mig hotfull?!

Jag kan på fullaste allvar inte förstå hur du ens har stake nog att förolämpa mig på det här sättet. Du påstår saker som inte är sanna och för att få ut dom ordentligt så tar du dig till med facistiska metoder för att övertyga dig själv om att jag lyssnar på dig.

Detta är skamligt, jag ska hålla ett öga på dig, ifall du gör något fel så kan du förvänta dig att se mig i rätten.

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av zaver
HATAR Creatives mjukvara.

Får man problem och ska börja felsöka är det ett rent helvete.

En annan dum lösning är att man måste ha kvar installations CD:n för att kunna installera mjukvaran som kommer med. Jag som slaravde bort den i en flytt trodde det skulle vara enkelt fixat genom att tanka hem de program jag ville ha från Creatives sida men där fanns varken kompletta installationsfiler eller en spegling av CD:n.
Creatives lösning på problemet var att jag skulle köpa installations CD:n av dem för 11.50$.
Min lösning blev att söka hjälp på ett datorforum där en vänlig själ gjorde en spegling av sin CD och skickade till mig via torrent.....

Minns du vad personen hette? är du beredd att erskänna i rätten om att du tog emot den stulna mjukvaran?

Jag tycker nog allt att du får skylla dig själv som tappade bort din CD-skiva, att du skulle betala 11.50$ är inget annat än rätt. Dom ska inte behöva ansvara eller stå för dina misslyckanden och kostnader...

Det är verkligen förskamligt det du har gjort.

Av doodeley

Såg riktigt nice ut tillskillnad från P180.

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av blade80
Du lägg ner grabben, har du inget bättre att tillföra än att käfta så kan du hålla det för dig själv.

Jag käftar inte, varför är du så hotfull mot mig? Har du något emot mig?

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av oscarstegland
Jävlar vad du gnäller. Kortet är specialtillverkat för just folk som vill ha 4 DVI. Vill du inte det så kan du väl köpa ett med 2 DVI eller ett med HDMI direkt på kortet. Förresten så har det ju komponent utgång där du kan koppla in din hdtv om du vill.

Å andra sidan när det gäller professionellt grafik och bild arbete så presterar ATI betydligt bättre än Nvidia och för just sådana människor kan ett sådant här kort med 4 DVI vara himmelskt. Sluta gnäll!

Det är du som gnäller för att du vet att jag har rätt.

Av doodeley

Några sista ändringar på min nya dator?

Tja har nu skickat iväg en order på min kommande dator. Den gick på 62k men det är inget problem eftersom att jag är rik.

https://www.datorbutiken.com/se/default.aspx?Cart=807-16996

Några åsiker?

Av doodeley

Varför betala du 50k för den?? den är ju inte ens bra.

Av doodeley

Ditt förra chassi var iof mkt snyggare.

Av doodeley

vadfan använder du allt det där till?

Av doodeley

Bra stavat... not! *lol*

OT: N1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111

Av doodeley

På alla andra passiva grafikkort så har ni skrivit som fördel att det är knäpptyst(passivt) men inte på detta?

Av doodeley

Du skulle snarare behövt ny skärm+tbord.

Av doodeley

Herregud.

Av doodeley

Kan alla jävla processor och grafik företag sluta köra med sin "genvägsteknik" och ge oss en bra kärna av allt istället för 1000st av varje?

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr.Borka
DVI kan användas för att förmedla bild/ljud i detta fallet - släng dit en adapter så funkar det som en nativ HDMI-enhet.

Fyra DVI är ju till för ett speciellt segment också. Själv tycker jag det är ett intressant iniativ, dock kanske lite felplacerat, men intressant. Att ha den platformen att kunna köra fyra monitorer på ett kort är väldigt intressant.

Det är fortfarande ett grafikkort med sitt största syfte är att användas till spel. Så vem som spelar använder 4st skärmar, eller vem som spear behöver 1HDMI och 3st DVI?!

Finns ingen vettig anledning, förutom att kortet är sämre på alla andra jävla sätt förutom att den har 4st DVI kontakter vilket knappast var AMDs syfte med kortet när dom tillverkade det. Dom hade nog gärna haft ett kort som spöar Nvidias värsting fast med endast 2st DVI kontakter, vem hade inte velat haft det?

Fyfan och hurpass användarvänligt det är att ha 4st skärmar inkopplade eller 1st HDMI TV och 3st DVI skärmar ger mig mardrömmar.

Av doodeley

Jag kör dubbla HD3870X2 i crossfire med ett 400w nätagg.

Av doodeley
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tim_Beluga
Han syftade nog mera på att man skulle kunna uppgradera sina grafikkort med mer minne, att ha RAM platser på själva grafikkortet så man kan tryck på mer minne.

Hoppades på att det inte var det han menade därför jag missförstod.

Av doodeley

Skiss på mitt nya skitsnygga chassi!

Tja!

Tänkte bygga ett chassi och vill gärna ta del utav era åsikter, här kommer skissen:

http://data.fuskbugg.se/skalman01/LianLiCube.jpg

Snyggt va?

Av doodeley

Fint bygge på vattenkylningen. Men varför det där chassit? herregud vad fult och smaklöst det är och så kostar det 2500kr.

Haha ursäkta men jag kan inte bara låta bli att säga det, men vad tänkte dom med när dom designa chassit? skissen lär ha sett ut som denna:

http://data.fuskbugg.se/skalman01/LianLiCube.jpg

Säg inte att det handlar om finishen och högkvalite, med en såndär lätt design (en fyrkant) så ska det vara praktiskt sätt omöjligt att få ett dåligt slutresultat såvida man inte försöker.